Ege's Garage ( Ege'nin Garajı)

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
İyi günler.​
Daha önce defaatle sorulan araç sahiplerinin hatta şu biz detaycıların bile bir türlü çözüm bulamadığı baş belası kuş pislikleri temizligi adına bir video yayınlıyorum.
Ürün çok uygun fiyatlı ve ( yer yer 10 TL bandında bile satılıyor) çok başarılı. Tam bir f/P nitelendirmesini hak ediyor. Kullanımı çok kolay. Tek numarası acele etmeden çalışması için biraz zaman tanımak.
İyi seyirler.
reçine de işe yarar mı acaba?

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
reçine de işe yarar mı acaba?
Evet işe görüyor. Lakin çok fazla benek benek olan yüzeye uygulamak zor olur. Yinede temiz yüzeyde geniş alan çalışılabilir. büyük damla şeklinde olanlarda çok kez denedim ve sorunsuz çalıştı.

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
Evet işe görüyor. Lakin çok fazla benek benek olan yüzeye uygulamak zor olur. Yinede temiz yüzeyde geniş alan çalışılabilir. büyük damla şeklinde olanlarda çok kez denedim ve sorunsuz çalıştı.
Tam aradığım şey. Yine bu şekil pamukla mı uygulama yaptınız? bende de 4-5 tane büyük büyük var belalılarım :)

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Tam aradığım şey. Yine bu şekil pamukla mı uygulama yaptınız? bende de 4-5 tane büyük büyük var belalılarım :)
Hiç farketmezdi makyaj pamugu wc kagıdı yada direk atılabilecek her şey iş görür. Sürün Biraz bekleyin çalışmasına izin verin (2 - 3 dk) sonra silin. Devamında tam çıkmadıysa işlemi tekrarlayın baskılı sürükleyerek almayın ki uyguladığınız kagıt yada pamuk yüzeyine geçmiş pislik alım sırasında çizmesini. Bazen çok sert olabiliyorlar.
İyi detaylar.

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
İyi günler.​
Daha önce defaatle sorulan araç sahiplerinin hatta şu biz detaycıların bile bir türlü çözüm bulamadığı baş belası kuş pislikleri temizligi adına bir video yayınlıyorum.
Ürün çok uygun fiyatlı ve ( yer yer 10 TL bandında bile satılıyor) çok başarılı. Tam bir f/P nitelendirmesini hak ediyor. Kullanımı çok kolay. Tek numarası acele etmeden çalışması için biraz zaman tanımak.
İyi seyirler.
Eline saglik abi, yuzeye sikip beklemek daha iyi sonuc verirmi ayni sonucami ulasiriz sence ?

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Eline saglik abi, yuzeye sikip beklemek daha iyi sonuc verirmi ayni sonucami ulasiriz sence ?
Teşekkürler. Gerek yok zati ürün krem. sprey atımı zor. Her alanda çalışıyor. Kaç yıllık Hgs etiketinin izlerini bile çok rahat yumuşattı ve bir jilet darbesiyle tertemiz oldu.
20190624_182959.jpg 20190624_183041.jpg 20190624_183055.jpg 20190624_183123.jpg 20190624_184402.jpg

Son düzenleme:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler üstad 1 ad alayım stokta bulunsun.

DENİZLİ

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
İnceleme için teşekkürler üstad 1 ad alayım stokta bulunsun.

DENİZLİ
sayın üstad @Dragstar, teşekkürler. her bagajda olmalı bencede.

Ürün nerde var acaba bilgisi olan varmı
sen iste abi işte burda . tıkla yeter. saygılar.

Eline sağlık üstadım, iyiki almışım dedirttin.
teşekkür ederim üstad @onurçiko, ara sıra faydam olduysa ne mutlu bana.

iyi detaylar.

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Ege kardeşim maalesef ürün stokta yok görünüyor
abi sen bakana kadar gizli takipçiler eritmiş galiba.
ama sorun degil sana daha ucuzunu bulurum .
en uygun .
sadece etiketi hasarlıymış önemli degil.
bunun harcinde
iki yerde daha var lakin fiyat yüksek linkleri veriyorum. ama stok varmadır bilemiyorum. yoksa da ben takip ederim biyerde denk gelirse sana ses ederim

1. yer
2. yer

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık üstadım, gördüğüm kadarıyla lt dışında performans olarak pek fark yok diğerinden. Fiyat olarak iyi. Güzel bir alternatif olmuş bu yür ürün arayışında olanlara.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
merhaba daha önce kullandıgım ve memnun kaldıgım epoca firmasının köpük pompasının yenisini almak için araştırmlarım sonucunda türkiye'de bir firmanın sattınıgı ögrendim. irtibata geçerek yeni pompayı aldım.
bilenlerin aşıkar oldugu carbon collective ve ammo gibi detay ürünleri saglayan ve yapan firmalarda bu pompayı kullanıyor.
videolarını izleyebilirsiniz.
ürün 1.5 lt ölçüsünde yanında ölçü birimli saydam göstergesi ve silindir ayaklıgı var.
fiyat 13 € +kdv güncel kurdan hesaplanıyor. ben aldıgımda 95 tl gibi bir rakama geldi . izmir'de oturdugum için kargo ve havale eklendi.
istsanbul'da oturanlar gidip eldende alabilirler. bu şekilde bilgi verildi .
firma güvenilir ve sitesinde de göreceginiz gibi farklı modellerde mevcut. istediginiz ürünü seçebilirsiniz.

firmayla sitesini veriyorum inceleyip yine site de belirtilen iletişim yollarını izleyerek bilgi alabilirsiniz.

https://www.unison.com.tr/urun-kategori/dispensing-sistemler/basincli-puskurtuculer/

yine ürünü bilmeyenler için görsel bir kaç resim ve bu gün çektigim video ekliyorum.

alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
not: videoda 45 ml flowey b33 kullanılmıştır 1.5 lt su için. jant ve davlumbaz temizliginde oldukça bşarılı sonuçlara imza attı ürün.

Ekli dosyayı görüntüle 15722 Ekli dosyayı görüntüle 15723

Henuz videoyu izleyemedim ustadim kahveye sakliyorum :) ama elinize saglik, simdiden cok tesekkurler.

Firma ve urun ile ilgili ufak bir anim var, konuyu cok bolmeden eklemek istedigim. Benim deyay urunleri linklerini saklamak gibi bir huyum var, daha dogrusu uzun vadeli ve kisa vadeli bir alinik listem var... bu urun ve bunun yanilmiyorsa 5 litrelik versiyonu da bu linkler arasindaydi. Bir de yine ayni firmanin sattigi baska bir markanin modeli. Neyse ara sira girer bu linklere bakarim, indirim var mi, stok var mi vs.. bir seferinde girdim ve beni inanilmaz alakasiz bir linke yonlendirdi, suan hatirlamiyorum ama yemek firmasi ya da cicek firmasi gibi bir siteydi. Css kaymis site sanki internetin ilk kurulmus sitesi gibi bir garipti. Ondan sonra linklerini silmistim instagram hesaplarindan aktivitelerini takip etmeye baslamistim firmanin.

Bunu niye anlattim ben de bilmiyorum.
Konuyu baltalamayayim daha fazla üstadım. Urunu bana hatirlattiginiz icin tesekkur ederim :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler üstad. Bu tür bir ürün isteyenler için güzel alternatif olur.

DENİZLİ

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
İnceleme için teşekkürler abi, Tec one'dan pek bi farkı yok gibi geldi haznesi dışında. Preformans farkı var mı