merhaba daha önce kullandıgım ve memnun kaldıgım epoca firmasının köpük pompasının yenisini almak için araştırmlarım sonucunda türkiye'de bir firmanın sattınıgı ögrendim. irtibata geçerek yeni pompayı aldım.
bilenlerin aşıkar oldugu carbon collective ve ammo gibi detay ürünleri saglayan ve yapan firmalarda bu pompayı kullanıyor.
videolarını izleyebilirsiniz.
ürün 1.5 lt ölçüsünde yanında ölçü birimli saydam göstergesi ve silindir ayaklıgı var.
fiyat 13 € +kdv güncel kurdan hesaplanıyor. ben aldıgımda 95 tl gibi bir rakama geldi . izmir'de oturdugum için kargo ve havale eklendi.
istsanbul'da oturanlar gidip eldende alabilirler. bu şekilde bilgi verildi .
firma güvenilir ve sitesinde de göreceginiz gibi farklı modellerde mevcut. istediginiz ürünü seçebilirsiniz.
firmayla sitesini veriyorum inceleyip yine site de belirtilen iletişim yollarını izleyerek bilgi alabilirsiniz.
https://www.unison.com.tr/urun-kategori/dispensing-sistemler/basincli-puskurtuculer/
yine ürünü bilmeyenler için görsel bir kaç resim ve bu gün çektigim video ekliyorum.
alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
not: videoda 45 ml flowey b33 kullanılmıştır 1.5 lt su için. jant ve davlumbaz temizliginde oldukça bşarılı sonuçlara imza attı ürün.
Ekli dosyayı görüntüle 15722
Ekli dosyayı görüntüle 15723