Ege's Garage ( Ege'nin Garajı)

tmac61

Tecrübeli Detaycı
Üye
Benim tespitlerim şöyle;

Düz panellerde (tavan/kaput) 3 hafta kadar iticilik sürüyor, dik panellerde ise 4hafta bekleyebildim (tazelemek durumunda kaldım) gidişat en az bir o kadar daha gider gibiydi.

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
merhaba ;
severek kulandıgım Tchibo fırça yeniden stoklara girdigi için ve yorumlarda biraz eleştirildigi için video paylaşmak istedim.
kullanma şekli : fırçayı jant içine soktugunuzda tam boy geri çekmeden içerde bilek harketleriyle çevirerek kullanın.
yer degişimlerinde çıkartırken yavaş çekin ve çerirerek yapın bu hareketi .böylelikle fırçanın kılları ileri geri yerine saga ve sola dogru yatarak çıkacak ve kurtulma esnasında sıçratma en aza indirilerek kullanıcıya gelmeyecektir.

almak isteyenler için link : Üniversal Temizlik Fırçası

iyi seyirler

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
merhaba ;
severek kulandıgım Tchibo fırça yeniden stoklara girdigi için ve yorumlarda biraz eleştirildigi için video paylaşmak istedim.
kullanma şekli : fırçayı jant içine soktugunuzda tam boy geri çekmeden içerde bilek harketleriyle çevirerek kullanın.
yer degişimlerinde çıkartırken yavaş çekin ve çerirerek yapın bu hareketi .böylelikle fırçanın kılları ileri geri yerine saga ve sola dogru yatarak çıkacak ve kurtulma esnasında sıçratma en aza indirilerek kullanıcıya gelmeyecektir.

iyi seyirler

İşin rast gelsin abi. Ellerine sağlık. Bende alalı baya oluyor henüz motor aksamında kullandım çok hoşuma gitti baharın artık yeni jantlara geçince bol bol kullanırım. :of:
Hünerli ellerinle bize verdiğiň bilgiler için minnettarız:alkis:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
merhaba ;

iyi seyirler

Eline sağlık, verdiğin bilgiler çok değerli :)

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
merhaba ;

iyi seyirler

Eline sağlık jant temizleme için hangi ürünü kullanıyorsun

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@SubaruOutback, @muhlis91, @CNR Detailing, beyler teşekkürler.

@muhlis91, ben genelde karışım kullanıyorum. farklı ürünlerin kombini .sürekli degişiyor yani . bu video için köpük şeklinde atılmış vp combo 2 + turtle wax bir şampuan karışımı var .
@CNR Detailing, hayırlı olsun şimdiden inşallah begenirsin. güzel detaylarda olsun.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben de bu üründen alma arefesindeydim, merak ediyordum malzemeyi (fotoda ne kadar belli olsa da video gibi olmuyor :)) çok teşekkürler @ege abi video için eline sağlık

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@mustafacagri, teşekkürler hayırlı olsun o vakit.
@onurçiko, üstad teşekkürler . begenmene sevindim. akıllardaki sorulara hızlı cevap niteliginde. söz bazen yetmiyor hareketli görsel şart.

ege

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@ege üstad bende buna benzer bir fırça var. Fakat bendeki jant araları daha dar olduğu (çok kollu) biraz sıçratıyor :(
dar alanlarda direnç daha da artacagı için kıllar açısından kurtulma sonrası hızda bir geri ivme kazanacaktır sebebi bu sıçratmanın.
işte bu fırça kıllarının bulabileceginiz en esnek yapıda oldugu için çarpma sonucu ortaya çıkan momentum en az derecede gerçekleşir .

diger benzer fırçalardan bu fırçayı ayıran en önemli özelligi budur. aynı şekilde bu esneklik dar alanlara girme konusundada kendisini hayli yetenekli yapmaktadır.

imkan varsa bundanda alıp denemenizi öneririm.
iyi detaylar.