Eğitim ve sertifika

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
Hatalarla dolu bir uygulama, aman kimse buna bakıpta ders falan almasın...
Aslında herkesin izlemesi gereken bir video. İnsanlar genelde ''nasıl yapılır?''a odaklanır. Bence asıl olan ''Nasıl yapılmaz? Nasıl yapılmamalı, Boya nasıl yakılır? Yanan boya neye benzer? bunları öğrenmek önemli.

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Katletmişler resmen aracı. O elindeki mala değil ki sala sola vurasın. Polisaj'ın bir tekniği var. Her araca her teknik uygulanmaz bunun en iyi yöntemi araştırmalar ve pratiklerdir.. Kısaca örnek vereyim japon tekniği yada amerika tekniği bunlar önemli noktalar. Amerikan bir araca japon tekniğini uygularsanız çizik alamaz , amerikan tekniğini japona uygularsanız boyayı açarsınız net. Bu konularla ilgili çok araştırmış rossylee amcamızdan seminerler izlemiş biri olarak lütfen teknikleri araştıralım ne nedir nasıl yapılır bunlar önemli noktalar. Vakitim olsa kısa kısa videolar hazırlamak isterdim açıkcası. Herneyse bir diğer konu polisaj bu işe yeni başlayan yada başlamak isteyen arkadaşlar için fikir vereyim. Polisaj nasıl yapılırı öğrenmeden önce aracın boyaları hakkında bilgi sahibi olmaları. Markası model yılı rengi bunları öğrenirlerse işleri daha çabuk kavrarlar ve bu boyadan çizik neden alamıyorum sorunu yaşamazlar. Birde üstüne basa basa söylüyorum 2 mikronla alınan çizik ile aynı panelde 8 mikron ile alınan çizik arasında başarı farkı vardır işte konunun başında bahsettiğim tekniklerde bunlar için vardır. Çok fazla kafa dağıtmak ütülemek istemem keyifli forumlar.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bu adam bundan para kazanıp o parayı bebelerine yedirecek, enteresan olan şu bu nasıl bir mide
Valla köyde tırpan sallardık aklıma o zamanlar geldi videoda, bezler falan hak getire tekstil artıklarıyla devam, bizde yok bunun gsmi fazla bunu alalım bilmem ne:komik:
Selametle

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Valla köyde tırpan sallardık aklıma o zamanlar geldi videoda, bezler falan hak getire tekstil artıklarıyla devam, bizde yok bunun gsmi fazla bunu alalım bilmem ne:komik:
Bence adam ne yaptığının farkında değil. Bazıları da çakallığından değil hakkaten bilgisizliğinden böyle davranıyor. Art niyet yoktur inşallah diyelim. Yanlış anlaşılmasın ama sanayi de çalışan ustalar genelde bu tip şeylerden bi haber. Çıraklık döneminde ustalarından ne öğrendilerse onu yapıyorlar.