Katletmişler resmen aracı. O elindeki mala değil ki sala sola vurasın. Polisaj'ın bir tekniği var. Her araca her teknik uygulanmaz bunun en iyi yöntemi araştırmalar ve pratiklerdir.. Kısaca örnek vereyim japon tekniği yada amerika tekniği bunlar önemli noktalar. Amerikan bir araca japon tekniğini uygularsanız çizik alamaz , amerikan tekniğini japona uygularsanız boyayı açarsınız net. Bu konularla ilgili çok araştırmış rossylee amcamızdan seminerler izlemiş biri olarak lütfen teknikleri araştıralım ne nedir nasıl yapılır bunlar önemli noktalar. Vakitim olsa kısa kısa videolar hazırlamak isterdim açıkcası. Herneyse bir diğer konu polisaj bu işe yeni başlayan yada başlamak isteyen arkadaşlar için fikir vereyim. Polisaj nasıl yapılırı öğrenmeden önce aracın boyaları hakkında bilgi sahibi olmaları. Markası model yılı rengi bunları öğrenirlerse işleri daha çabuk kavrarlar ve bu boyadan çizik neden alamıyorum sorunu yaşamazlar. Birde üstüne basa basa söylüyorum 2 mikronla alınan çizik ile aynı panelde 8 mikron ile alınan çizik arasında başarı farkı vardır işte konunun başında bahsettiğim tekniklerde bunlar için vardır. Çok fazla kafa dağıtmak ütülemek istemem keyifli forumlar.