arkadaşlar ürünü kasım ayında almıştım ve 4 gündür kullanıyorum
2009 yılında ilk makinem bosch el taşlama idi, sonrasında Flex FL602VRB ve Flex Xc 3401 makinelerim vardı, yorumlarımı bunlara kıyasla yapacağım.
Aracım Leon MK3 Şeker beyazı, ped ve polish kombini olarak Lake country sarı ped ve Koch Chemie H9 kullanıyorum.
Makinenin ufak, hafif ve kablosuz olması kontrol açısından çok büyük avantaj sağlıyor. Çizik alma konusunda sıkıntısı yok. En önemli nokta sizlerin de belirttiği gibi pil konusu. Makineyi 5,2+4,0+2,5 Ah üç batarya ile kullanıyorum ve 1 saat kadar çalışma imkanı sağlıyor. 5,2 lik batarya 1,5 saatte şarj oluyor, 2 şartj istasyonu ile 1 saat çalışıp 1,5 saat şarj süresi bekliyorum. Makineye uyguladığınız kuvvetle birlikte pil süresi kısalıyor. Çok fazla bastırdığınızda makine duruyor.
Neden bu ürünü almalısınız kısmını kendi açımdan cevaplarsam, kapalı bir garaja sahibiz hatta garajda elektrik imkanı da mevcut. Ancak kimseyle muhatap olmamak ve en uygun çalışma alanından dolayı bu ürünü almak istedim. Diğer bir konuda ufak bir teknem mevcut, elektrik ihtiyacı olmadan onunda üzerinde çalışmak için bu makineyi aldım.
sonuç olarak ben makine+5.2 ah+2,5ah+şarj cihazına 1350 TL bir bedel ödedim ve bunun karşılığını aldığımı düşünüyorum. Amatör olarak bu işi yapıyorsanız ve elektrik sıkıntınız mevcutsa bu makineyi öneririm