Einhell Ce-cp 18/180 Bilgi

ShelbyGarage07

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
bildiğim kadarıyla 2.6 ah aküsü var bence bulasma derim 2 ah akülü şarjlı matkaplarda bile batarya sorunu yaşıyoruz genede sen bilirsin yanlış yönlendirmek istemem ama akülü konusunda flexe bak derim

Kenan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Youtube da yunus çakal video çekmiş bu ürünle bak istersen einhell şarjlı polisaj diye arat. Alet 3000 devir aküsüz 700₺ civarı 4.0 a 18v starter akü kiti şarj cihazı dahil 480₺ civarı, büyük aküyle iş amatör işleri yapar gibi.

xxman

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
arkadaşlar ürünü kasım ayında almıştım ve 4 gündür kullanıyorum

2009 yılında ilk makinem bosch el taşlama idi, sonrasında Flex FL602VRB ve Flex Xc 3401 makinelerim vardı, yorumlarımı bunlara kıyasla yapacağım.

Aracım Leon MK3 Şeker beyazı, ped ve polish kombini olarak Lake country sarı ped ve Koch Chemie H9 kullanıyorum.

Makinenin ufak, hafif ve kablosuz olması kontrol açısından çok büyük avantaj sağlıyor. Çizik alma konusunda sıkıntısı yok. En önemli nokta sizlerin de belirttiği gibi pil konusu. Makineyi 5,2+4,0+2,5 Ah üç batarya ile kullanıyorum ve 1 saat kadar çalışma imkanı sağlıyor. 5,2 lik batarya 1,5 saatte şarj oluyor, 2 şartj istasyonu ile 1 saat çalışıp 1,5 saat şarj süresi bekliyorum. Makineye uyguladığınız kuvvetle birlikte pil süresi kısalıyor. Çok fazla bastırdığınızda makine duruyor.

Neden bu ürünü almalısınız kısmını kendi açımdan cevaplarsam, kapalı bir garaja sahibiz hatta garajda elektrik imkanı da mevcut. Ancak kimseyle muhatap olmamak ve en uygun çalışma alanından dolayı bu ürünü almak istedim. Diğer bir konuda ufak bir teknem mevcut, elektrik ihtiyacı olmadan onunda üzerinde çalışmak için bu makineyi aldım.

sonuç olarak ben makine+5.2 ah+2,5ah+şarj cihazına 1350 TL bir bedel ödedim ve bunun karşılığını aldığımı düşünüyorum. Amatör olarak bu işi yapıyorsanız ve elektrik sıkıntınız mevcutsa bu makineyi öneririm

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Geri bildirim için teşekkür ederim kendi adıma. Bu cihazı almak isteyenlere çok büyük kılavuz olacaktır.
Ben de Bosch professional in 5 ah lık 2 bataryası ve hızlı şarj istasyonu mevcut. Yarım saat gibi bir sürede 1 bataryayı doldurabiliyor. Eğer böyle bir şarj imkanınız olursa hiç beklemeden devam edebilirsiniz sanırım.

xxman

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ağırlık olarakta gayet iyiymiş bende kablolu veya şarzlı 1 - 1.5kg civarı bir makina arayışımdayım.
DENİZLİ
Alırsanız pil konusunda 4 ah altına düşmeyin derim. Tabii amperi yükselince ağırlıkta artıyor.

Geri bildirim için teşekkür ederim kendi adıma. Bu cihazı aşmak isteyenlere çok büyük kılavuz olacaktır.
Ben de Bosch professional in 5 ah lık 2 bataryası ve hızlı şarj istasyonu mevcut. Yarım saat gibi bir sürede 1 bataryayı doldurabiliyor. Eğer böyle bir şarj imkanınız olursa hiç beklemeden devam edebilirsiniz sanırım.
Einhell araştırdığım kadarıyla hızlı şarj cihazı mevcut değil, olsaydı dediğiniz gibi daha süper olurdu. Einhell şarj sürelerini şu şekilde belirtmiş

xxman

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Scholl Concepts S30+ ve Lake country Siyah finishing pad ile aracın son katını attım. 5.2+4.0+2.5 luk bataryalar tek seferlik şarj ile bir aracın son katını atabiliyor (Camlar dahil).

Ancak çizik giderme işlemi aracın boya sertliği, kullanılan ürün kombinasyonu, aracın çizik durumu, sizin uyguladığınız baskı gücü ve makineye alışma olarak değişiklik gösteriyor. Daha önce belirttiğim gibi ortalama 1 saat bir çalışma süreniz oluyor. Bu yüzden kaç şarj ile bir aracı bitirebilirsiniz söylemem zor. Ben 2 günde bitirdim ama çok rahat çalıştım diyebilirim, çok seri bir şekilde çalışılırsa bu süre daha kısalacaktır.

Umarım bu bilgiler makine için fikir edinmenizi sağlar.https://www.hepsiburada.com/scholl-concepts-s30-hare-giderici-1kg-pm-HB00000EDLPW

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Alırsanız pil konusunda 4 ah altına düşmeyin derim. Tabii amperi yükselince ağırlıkta artıyor.

Einhell araştırdığım kadarıyla hızlı şarj cihazı mevcut değil, olsaydı dediğiniz gibi daha süper olurdu. Einhell şarj sürelerini şu şekilde belirtmiş

Power X-Boostcharger 6A
Bu ürünü var hızlı şarj aleti olarak ama hızlı şarj batarya ömrünü kısaltır.

Kenan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Konuya bir cevap yazdım ortalık şenlenmiş bu makineyi ileride bir gün alacağım. Ayrıca 400₺ ye einhell şarjlı süpürge de alacağım, aynı batarya platformunu kullanıyor iki cihaz

xxman

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Konuya bir cevap yazdım ortalık şenlenmiş bu makineyi ileride bir gün alacağım. Ayrıca 400₺ ye einhell şarjlı süpürge de alacağım, aynı batarya platformunu kullanıyor iki cihaz
Makineyi kullandığım zamana geldi yazınız, sıcağı sıcağına ilk izlenimleri anlatayım dedim :)

Kenan

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Makineyi kullandığım zamana geldi yazınız, sıcağı sıcağına ilk izlenimleri anlatayım dedim :)
İyi yaptınız 5,2 amperlik einhell hızlı şarjlı akü kiti almak lazım çift akü artı şarj cihazı, süpürge, polisaj, şarjlı tabanca, matkap. Zarara sokar insanı valla bu hobi olayı.

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Bu einhelli tam araştırıyordum özellikle polisaj için değilde şarjlı matkap için evdeki şarjlının bataryayı değiştirmiştim ama nedense bir kafayı yeme olayı oldu şuan bir einhellinkini alayim bataryaları polisaj alırsam ileride kullanırım diyordum bu kadar denk gelebilir konu bilgiler için tşkler @xxman

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@Dragstar abi şu makine çok hafif einhell CC-PO 1100/2E ama abi 1000-3000 devir aralığı var 2.28 kg iyi hafif 1100watt küçükte. Ama işte devir sıkıntı

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
@Dragstar abi şu makine çok hafif einhell CC-PO 1100/2E ama abi 1000-3000 devir aralığı var 2.28 kg iyi hafif 1100watt küçükte. Ama işte devir sıkıntı
Tavsiye için Teşekkürler Bu makina rotary, orbital 1500 kg civarı hafif küçük bişey bakıyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Tavsiye için Teşekkürler Bu makina rotary, orbital 1500 kg civarı hafif küçük bişey bakıyorum.
TRY 1,347.61 50%OFF | SPTA 20V akülü araba parlatıcı 15mm yörünge 3000-5000rpm değişken hızlı parlatma makinesi
US $169.99 50% OFF|SPTA 20V Cordless Car Polisher 15mm Orbit 3000 5000rpm Variable Speed Polishing Machine|Polishers| - AliExpress

Suleyman Hocam benim suan aklimda almayi dusunuyorum Makina guzel 15MM salinim yeterli cift Bataryali olmasi avantaj Toplam.Ucret Tr ye 1300 Tl

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
TRY 1,347.61 50%OFF | SPTA 20V akülü araba parlatıcı 15mm yörünge 3000-5000rpm değişken hızlı parlatma makinesi
US $169.99 50% OFF|SPTA 20V Cordless Car Polisher 15mm Orbit 3000 5000rpm Variable Speed Polishing Machine|Polishers| - AliExpress

Suleyman Hocam benim suan aklimda almayi dusunuyorum Makina guzel 15MM salinim yeterli cift Bataryali olmasi avantaj Toplam.Ucret Tr ye 1300 Tl
Teşekkürler Sefa hemen inceleme yapıyorum.

DENİZLİ