İnceleme Einhell Hypresso 18/24 Li Kablosuz Basınçlı Yıkama Tabancası

irfan yalınay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bugune kadar hep einhell almayı istedim ama yorumunuzdan sonra total e yöneldim, araştırdım baya f/p olarak cok iiyi duruyor henüz cesaret edemedim ama sanırım bu markayı alacağım. Dikkat etmem gereken birşey var mıdır ?
ilk olarak aküyü doldur-boşalt-doldur şeklinde kalibre edin.aparatların eksiksiz olduğunu kontrol etmeniz yeterli.24 barlık makineler arasında tam f/p ürünü.

irfan yalınay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Amazonda 2 bin tl olan ürünler nasıl acaba örneğin;

https://amzn.eu/d/0aUOphox

Birde karcher oc3 foldable diye bir ürün cıkartmış kağıt üstünde basınç az gibi gözüküyor ama videolarda fena değil. Onunda fiyatı 4-5 bandı. Bir sürü ürün var bu kategoride kafam karıştır gerçekten
2k lık ürünleri almanızı tavsiye etmem , pişman olursunuz..Ryobi - Dewalt - Worx - Einhell -Total - Karcher harici markalardan uzak durun.

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
2k lık ürünleri almanızı tavsiye etmem , pişman olursunuz..Ryobi - Dewalt - Worx - Einhell -Total - Karcher harici markalardan uzak durun.
Boshun da 100 barlık bir makinası var ancak hiç bir yerde yorum video yok, youtube da sadece bir türk incelemiş o da yorumlarda parasının cihazı değil demiş, k2 ninde battery modeli var ancak onun bataryası ayrı satılıyor ve batarya hiç bir yerde yok. Boshun bataryası içinden cıkıyor. Acaba boshu alıp geçsem mi? Karcher k2 batterynin yorumları daha bol ve pozitif, sanki aksesuar olarak vs de daha cok parçası var gibi. Ama karcher 3-4 bin tl daha pahalı.

İkiside benzer aküde mantıkta makineler ama acaba bunlarla örneğin einhellin veya totalin 24 barlık makinası arasında cok fark olur mu basınç olarak. Cünkü onlar taşıma ve ücret olarak cok daha pratik

bosh

Bosch UniversalAquatak 36v-100 Akülü Yüksek Basınçlı Yıkama Makinesi 06008C7002

Karcher

Kärcher Bataryalı Basınçlı Yıkama K 2 Bataryalı Basınçlı Yıkama Makinesi

irfan yalınay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Boshun da 100 barlık bir makinası var ancak hiç bir yerde yorum video yok, youtube da sadece bir türk incelemiş o da yorumlarda parasının cihazı değil demiş, k2 ninde battery modeli var ancak onun bataryası ayrı satılıyor ve batarya hiç bir yerde yok. Boshun bataryası içinden cıkıyor. Acaba boshu alıp geçsem mi? Karcher k2 batterynin yorumları daha bol ve pozitif, sanki aksesuar olarak vs de daha cok parçası var gibi. Ama karcher 3-4 bin tl daha pahalı.

İkiside benzer aküde mantıkta makineler ama acaba bunlarla örneğin einhellin veya totalin 24 barlık makinası arasında cok fark olur mu basınç olarak. Cünkü onlar taşıma ve ücret olarak cok daha pratik

bosh

Bosch UniversalAquatak 36v-100 Akülü Yüksek Basınçlı Yıkama Makinesi 06008C7002

Karcher

Kärcher Bataryalı Basınçlı Yıkama K 2 Bataryalı Basınçlı Yıkama Makinesi
eğer bütçe olarak 10k üzerine çıkıyorsanız Bosch en mantıklı makine , o video altına arkadaşa yaptığım yorumun benzerini yapayım '' piyasa şartlarında kesinlikle o paraları edecek bir makine ''...Piyasada Hais'in Çin den getirdiği ve 95 bar diye sattığı 45 barlık makine bile bu fiyatlarda..BOSCH uygun bir foam lance ile keyifli bir verim verecektir.

24 barlık makinelerin hepsi aynı basıncı veriyor.Total'ın avantajı 4A akü ile geliyor ve şişeden çekme aparatı da mevcut.Einhell için ayrıca akü alıcaksınız ve bu seçim 4A olursa fiyat artacaktır.Bu 24 barlık makinelerin pratikliği sizin yıkama metodunuzla doğru orantılı.Şöyle ki ; ön yıkamalı çift kova yapıyorsanız hiç bu işlere girmeyin derim.Ama arabanızı sürekli temiz tutan ve rinseless wash tekniği ile yıkama yapan biriyseniz , bu 24 bar sizin için çok önemli bir yardımcı olur.

Karcher ile ilgili fikrim ve bilgim yok.

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
eğer bütçe olarak 10k üzerine çıkıyorsanız Bosch en mantıklı makine , o video altına arkadaşa yaptığım yorumun benzerini yapayım '' piyasa şartlarında kesinlikle o paraları edecek bir makine ''...Piyasada Hais'in Çin den getirdiği ve 95 bar diye sattığı 45 barlık makine bile bu fiyatlarda..BOSCH uygun bir foam lance ile keyifli bir verim verecektir.

24 barlık makinelerin hepsi aynı basıncı veriyor.Total'ın avantajı 4A akü ile geliyor ve şişeden çekme aparatı da mevcut.Einhell için ayrıca akü alıcaksınız ve bu seçim 4A olursa fiyat artacaktır.Bu 24 barlık makinelerin pratikliği sizin yıkama metodunuzla doğru orantılı.Şöyle ki ; ön yıkamalı çift kova yapıyorsanız hiç bu işlere girmeyin derim.Ama arabanızı sürekli temiz tutan ve rinseless wash tekniği ile yıkama yapan biriyseniz , bu 24 bar sizin için çok önemli bir yardımcı olur.

Karcher ile ilgili fikrim ve bilgim yok.
teşekkür ederim hocam o zaman boshu alıp kısa tetik ve bir foam lance ile kullanmak en mantıklısı gibi

irfan yalınay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
teşekkür ederim hocam o zaman boshu alıp kısa tetik ve bir foam lance ile kullanmak en mantıklısı gibi
rica ederim.şöyle bir Karcher'ı inceledim ve değmeyecek kadar pahalıya denk geldiğini gördüm.Bosch kesinlikle mantıklı seçim olacaktır.Uygun basınç altında çalışacak foam lance almaya dikkat edin.Bear Force tercih edebilirsiniz.

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
rica ederim.şöyle bir Karcher'ı inceledim ve değmeyecek kadar pahalıya denk geldiğini gördüm.Bosch kesinlikle mantıklı seçim olacaktır.Uygun basınç altında çalışacak foam lance almaya dikkat edin.Bear Force tercih edebilirsiniz.
Cok teşekkürler bende iyice bir farklarını inceledim,

Karcher 10 bar fazla, su debisi bosh dk da 3.1lt , karcher 5.6 lt su debisi. Karcher 5A, bosh 4A batarya, karcher 2 bin tl pahalı

Son düzenleme:

Enes_10

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Cok teşekkürler bende iyice bir farklarını inceledim,

Karcher 10 bar fazla, su debisi bos dk da 3.1lt , karcher 5.6 lt su debisi. Karcher 5A, bosh 4A batarya, karcher 2 bin tl pahalı
Su debisi farkı epey varmış yalnız. Bataryalı bir cihaz gerçekten bu kadar su verebiliyorsa bence parasını hak eder. Bendeki 1900w’lık Bosch Aquatak 135’in maksimum sevk miktarı 7.5l/dak.

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Su debisi farkı epey varmış yalnız. Bataryalı bir cihaz gerçekten bu kadar su verebiliyorsa bence parasını hak eder. Bendeki 1900w’lık Bosch Aquatak 135’in maksimum sevk miktarı 7.5l/dak.
Ona bende anlam veremedim, kağıt üstünde fark var ancak pratikte nasıl acaba. Birde kısa tetik hortum uç nozzle bile bu değerleri değiştiriyor. Aradaki farka değebilir belki kağıt üstündeki gibiyse

Delibey

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar quick Connect bağlantı aparatını araştıran bulan yada kullanan var mı .farklı bir Köpük tabancasını montajlamak istiyorum .

nabucko

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
selamün aleyküm einhell hypresso cihazdan bende de var bayadir kullanıyorum hortuma takılan filtreyi kaybettim yerine ne kullanabilirim