En iyi Cila

akindetail

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Hocam merhaba,

Beyazlar konusunda üstad @onurçiko nun az başını ağırtmadım. Wax ın altına glaze önermişti parlaklik için her ne kadar wax ın ömründen çalsa da .. Sıralama şöyleydi Prima Amigo, Poorboys White Diamond, CG Glossworkz. Wax taki sıralama ise Zymöl Glasür (fiyatı yüksek), Bilt Hamber Double Speed Wax, Dodo Juice Hard Candy. Benim elimde dodo vardı onu uyguladım gayet basarılı bir parlaklık verdi. İkinci uygulamamda da yine dodo juice in hard candy ve onun üzerine dodo juice rainforest rub uygulamıştım. 3. Uygulamamda yurt dışından aldığım ürünleri devreye sokacağım :komik: Poorboys white diamond uygulayıp üzerine ya poorboys natys red wax yada bilt hamber double speed wax uygulayacağım.

Şuan aracın üzerinde yaklaşık 1.5 aydır. Hard candy üzerine rainforest rub var. Yıkayalı 1 hafta oldu ve araç dışarıda duruyor sabah ki hali ;

Ekli dosyayı görüntüle 15852
Ekli dosyayı görüntüle 15853

Bu arada nacizane uygulamaları paylaştığım konumdan aracın uygulamalar sonrası durumunu görebilirsiniz.

Beyazlar da Parlar - Golf 7,5
Gayet parlak duruyor bence çok beğendim :alkis:

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Gayet parlak duruyor bence çok beğendim :alkis:

Bu arada bilt hamber double speed wax ve dodo juice hard candy @Murat hocam da en son vardı. Fiyatları da sizin bütçeniz dahilindeydi. Bilginiz olsun.

Bir paylaşımda da onur üstad demirtozu, kil sonrası gazyağı kullanırsan parlaklıgın artacağını belirtmişti.

Eline sağlık çok güzel olmuş uygulama vw konu. Beyazda demirtozu ve kil üstüne gazyağı geçersen parlaklık emin ol daha artacaktır. Polisaj yapmayacaksan kil eldiven kullan, çizilme riski çok düşük olur.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Ülkemizde Double Speed ve White Diamond’a erişebiliyor muyuz? Bölünmüş vs..
White diamond bulmaya çalışıyorum :)
Bilt hamber double speed wax ve poorboys white diamond ı şuan ülkemizde satışını yapan bir firma yok ne yazıkki. Bilt hamber @Murat hocam da vardı. Onda yoksa zor bulursunuz:) White diamond yerine onur üstad ın önerdiği cg glossworkz ü buradan temin edebilirsiniz.

CHEMICAL GUYS GAP_618_16 - GLOSSWORKZ GLAZE Yüksek Parlaklık Veren Cila (16 OZ)

akindetail

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Bu tamamen aracın maruz kaldığı şartlara bağlı. Yaşadığınız il neresi bilmiyorum ancak 1,5 en fazla 2 ay civarı dayanır diye düşünüyorum
Mersin’de yaşıyorum kışın araç fazla yağmur görmüyor brandasını örtüyoruz. Toplam yağmur gördüğü süre 7/8 gündür

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Uygunmuş gramaj olarakta iyi., ben olsam sırasıyla; bilt hamber double speed wax, soft99 kiwami veya fusso bunlardan birini tercih ederdim.,

Poorboys white diamond TR’de bulamazsınız; Poorboys - White Diamond

@onurçiko hocam CG glassworkz önerdiyse vardır bir bildiği., kendisi beyaz araçlar üzerine “master” yapmışlığı vardır..

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Mersin’de yaşıyorum kışın araç fazla yağmur görmüyor brandasını örtüyoruz. Toplam yağmur gördüğü süre 7/8 gündür
Daha önce Adana'da ikamet ettiğim için iyi bilirim Mersin'i. Bulunduğunuz ilin yaz mevsimi çok sıcak ve nemli. Bu nedenle yağmur çamur görmese de aracın koruması sık sık yenilenmeli.