En iyi Cila

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Kışlık arıyorsanız Soft99 Fusso coat ve BiltHamber doublespeed wax. Yazlık arıyorsanız Soft99 Authentic. Kışın Authentic dayanımı 1-1.5 ay gibi düşünülebilir çok dayanıksız kalır. Beyaz araç için wax ile çok parlaklık beklemeyin glaze falan kullanmazsanız çok bir fark olmaz parlaklık konusunda
Kışın Türkiyede Authentic 1 ay 1.5 ay dayanması için garajdan çıkmaması gerekir. ;)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Biraz yol yapsa yağmur çamur yeae trafik filmi ile kalsa zemzem suyu gül suyu neyle yıkarsan yıka ilk yıkamada 50% ölmüş olur. ;)
Zaten günlük kullandığım araba abi, sabah okula giderken adım adım trafik eve gelirken adım adım trafik hizlanmayinca wax eskimiyor resmen sen öyle diyorsan hemen oldureyim waxi yalanci çıkartmayım seni

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Zaten günlük kullandığım araba abi, sabah okula giderken adım adım trafik eve gelirken adım adım trafik hizlanmayinca wax eskimiyor resmen sen öyle diyorsan hemen oldureyim waxi yalanci çıkartmayım seni
Yalancı çıkmam ben. Kışın birkaç yağmur çamur yesin 1 hafta araçta kalsın o trafik filmi sonra göreyim ilk yıkamada Authentic ne alemde ;) Senin kendi aracın ise zemini güzel bakımlıdır yüzey. söylediğin süreleri baharda yaz da göremeyenler var forumda.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Yalancı çıkmam ben. Kışın birkaç yağmur çamur yesin 1 hafta araçta kalsın o trafik filmi sonra göreyim ilk yıkamada Authentic ne alemde ;) Senin kendi aracın ise zemini güzel bakımlıdır yüzey. söylediğin süreleri baharda yaz da göremeyenler var forumda.
bilmiyorum abi çok mu iyi bakıyoruz çok mu temiz yüzey ama geçen kış 1 ay kalmıştı authentic. Tabiki kışlık favorim fusso soft99 denince aklıma ilk gelen efsane...
Geçen kış hatırladığım bsd authentic ten daha uzun yüzeyde kalmıştı :mutlu:
Bsd çok çok daha kalıcı dediğiniz gibi ancak parlaklık yok diye sevmeyen de çok benim favori sealent'ım

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
bilmiyorum abi çok mu iyi bakıyoruz çok mu temiz yüzey ama geçen kış 1 ay kalmıştı authentic. Tabiki kışlık favorim fusso soft99 denince aklıma ilk gelen efsane...

Bsd çok çok daha kalıcı dediğiniz gibi ancak parlaklık yok diye sevmeyen de çok benim favori sealent'ım
Bende bsd yi beğenmeyenlerdenim üstad. Çünkü çok toz topladı, parlaklık yok düzeyinde. Authentic de tam showroom wax ı

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bende bsd yi beğenmeyenlerdenim üstad. Çünkü çok toz topladı, parlaklık yok düzeyinde. Authentic de tam showroom wax ı

Bsd toz konusunda yüzeye bişey eklemiyor kesinlikle ama toza dayanım da eklemiyor aynı zamanda. Tek ve en iyi yaptığı sey boncuk. Silme konusunda sevmeyen çok ancak ben 1:1 saf su ile seyreltiyorum çok kolaylaşıyor işler. Ne iz kalıyor ne zor siliniyor herkesin fikrine saygım var ama favori sealentim BSD :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bsd toz konusunda yüzeye bişey eklemiyor kesinlikle ama toza dayanım da eklemiyor aynı zamanda. Tek ve en iyi yaptığı sey boncuk. Silme konusunda sevmeyen çok ancak ben 1:1 saf su ile seyreltiyorum çok kolaylaşıyor işler. Ne iz kalıyor ne zor siliniyor herkesin fikrine saygım var ama favori sealentim BSD :)
Kesinlikle, 1:1'de sorunsuz siliniyor. Hatta saf hiç kullanmıyorum diyebilirim.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Yüzeye sık sil bir sealent için bsd başarılı ürün bence de. Parlaklık çok iyi olsun diyorsanız bu işin anahtarı yüzeyin bebek poposu kıvamında olmasıdır.

Tamamen pürüzsüz çiziksiz ve mümkünse glaze ile desteklenmiş olması gerekir.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İmzamı atarım authentic kışın hangi şartlar olursa olsun kapalı garaj vs.. 15 gün sora elveda diyor., kışın fusso veya çift kat titanium harici kesmiyor..,
İmzaya gerek yok Ali eksik olma sen zaten tecrübe sahibisindir paylaş fırsat buldukça az görünüyorsun. ;) titanium da kesmez şartlara bağlı olarak. Ama 1 kere fusso yapıp 6 ay yatacağıma 2 kere Titanium yapar aşk yaşarım. ;) Kaldı ki kış şartları burada oranın baharı yazı, ben carnauba waxlar yaz sıcağında geberir dedim malum burası 50 derece ama gel gör ki sürpriz yapıyorlar. Carnaubayı öldüren aracın kirli tozlu kalması, trafik filmi yağmur çamur saymıyorum bile onlar seri katil. ;)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Yüzeye sık sil bir sealent için bsd başarılı ürün bence de. Parlaklık çok iyi olsun diyorsanız bu işin anahtarı yüzeyin bebek poposu kıvamında olmasıdır.

Tamamen pürüzsüz çiziksiz ve mümkünse glaze ile desteklenmiş olması gerekir.
katılıyorum. yüzey öyleyken de BSD ile harcamam ;)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Parlaklık iyi Aurhentic de ama komusu rahatsız edici, silmesi sürmesi zevkli değil, showroom wax ı için yetersiz kalır bana göre.