Amerikan ceviz ağacından imal edilmiş. Türkiye de tek olan aplikatörlerimiz hazır. Yarın bir aksilik olmaz ise ( kargo firmaları aşırı yoğun. Günlük kota belirlemişler bu kotadan fazla kabul etmiyorlar) kargolanacak
Amerikan ceviz ağacından imal edilmiş. Türkiye de tek olan aplikatörlerimiz hazır. Yarın bir aksilik olmaz ise ( kargo firmaları aşırı yoğun. Günlük kota belirlemişler bu kotadan fazla kabul etmiyorlar) kargolanacak
Hocam emeğine sağlık gerçekten, hakkını helal et. Kimsenin acelesi olduğunu ve fırsat bulduğunda gönderdiğinde herkesin makul karşılayacağını düşünüyorum..
@Endotown 1 hafta geç olsun temiz olsun lütfen acele etmeyin. Hatta kabul ederse @CemPektaş ve ben aynı şehirde birbirimize çok yakınız. Oda kabul ederse ikimize birlikte gönderebilirsiniz.
Vayy muthis duruyor eline emegine saglik
Kargo benim de hic acelem yok nezaman istersen ozman gonder @_CaN_ demisti kıyamam diye hakket kiyamicaz galiba
Valla ne desek az. Emeği geçenlerin eline koluna sağlık. Teslimat konusunda da kendi adıma acelem yok. Zaten önce dolapta düzenleme yapıp baş köşeyi ayırmam gerek bu arkadaşa
Her ne kadar cilginlar gibi heyecanla bunu beklesek de kesinlikle su ortamda kendini fazla riske atacak kargo islerine bulasma. Acelesi yok kendi adima. Tekrar Allah razi olaun super bir proje oldu bu.
Çeyizde böyle değerli bir parçanın olacak olması ayrı sevindirici, gerçekten kullanmaya kıyamayacağız . Kargo konusunda benim de acelem yok uygun bir vakitte gönderim olabilir.
@Endotown maşallah şahane olmuş. benim de acelem yok,bayram sonrası kargolar ister istemez ekstra yoğun olacaktır. benim aplikatörü de en sonlara bırakabilirsin hiç sıkıntı yok
Hocam elinize emeğinize sağlık son hali harika olmuş güzel bi forum hatırası olacak benim için. Kargo konusunda da kendi adıma aciliyeti yok ne zaman istersen gönderebilirsin tekrardan teşekkür ederim.