Ortak Alım Endotown Aplikatör (Detail Forum Aplikatör İlk Ve Tek)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nonane

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Amerikan ceviz ağacından imal edilmiş. Türkiye de tek olan aplikatörlerimiz hazır. Yarın bir aksilik olmaz ise ( kargo firmaları aşırı yoğun. Günlük kota belirlemişler bu kotadan fazla kabul etmiyorlar) kargolanacak

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Amerikan ceviz ağacından imal edilmiş. Türkiye de tek olan aplikatörlerimiz hazır. Yarın bir aksilik olmaz ise ( kargo firmaları aşırı yoğun. Günlük kota belirlemişler bu kotadan fazla kabul etmiyorlar) kargolanacak

Harika olmuş eline koluna emeklerine sağlık hakkını helal et kardeşim çokkk beğendim valla kullanmaya kıyamayacağım sanırım saklarım bunu :)

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Valla ne desek az. Emeği geçenlerin eline koluna sağlık. Teslimat konusunda da kendi adıma acelem yok. Zaten önce dolapta düzenleme yapıp baş köşeyi ayırmam gerek bu arkadaşa :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Her ne kadar cilginlar gibi heyecanla bunu beklesek de kesinlikle su ortamda kendini fazla riske atacak kargo islerine bulasma. Acelesi yok kendi adima. Tekrar Allah razi olaun super bir proje oldu bu.

Ens_Clk

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çeyizde böyle değerli bir parçanın olacak olması ayrı sevindirici, gerçekten kullanmaya kıyamayacağız :alkis:. Kargo konusunda benim de acelem yok uygun bir vakitte gönderim olabilir.

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Endotown maşallah şahane olmuş. benim de acelem yok,bayram sonrası kargolar ister istemez ekstra yoğun olacaktır. benim aplikatörü de en sonlara bırakabilirsin hiç sıkıntı yok

sedatdurna

Çaylak Detaycı
Üye
Hocam elinize emeğinize sağlık son hali harika olmuş güzel bi forum hatırası olacak benim için. Kargo konusunda da kendi adıma aciliyeti yok ne zaman istersen gönderebilirsin tekrardan teşekkür ederim.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Acaba hangi ölçüde ped alsak iyi olur .3 sayfada paylaşılanlar uygunmudur üstadlar ,tavsiyelwriniz nelerdir acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...