@onurçiko evet abi sanırım biraz alışmam gerekecek. Bu arada pw yi beğendim ancak fotoğrafta ki beyaz focusa geçen hafta uygulamıştım çok beğendik ancak bu hafta ürün neredeyse tamamen etkisini yitirmiş. Sanırım dayanımı bayağı düşük olacak
@onurçiko evet abi sanırım biraz alışmam gerekecek. Bu arada pw yi beğendim ancak fotoğrafta ki beyaz focusa geçen hafta uygulamıştım çok beğendik ancak bu hafta ürün neredeyse tamamen etkisini yitirmiş. Sanırım dayanımı bayağı düşük olacak
Arkadaşlar araçla ilgili bir test yaptım onu paylaşacağım bugün akşam kısmet olursa ondan önce bugün yeni aldığım sprey pompa geldi ve evde denedim atışından çok memnun kaldım. Daha önce aldığım yeşil renkte olan sprey pompa da iyi atıyor ancak atım ucunu istediğim gibi dağıtarak atmasını sağlayamadım. Bu yeni aldığım secho marka ve atım ucu da basıncı da çok hoşuma gitti. Kargo dahil 24 liraya aldım. Benzeri bir çok sitede var isterseniz link atarım.
@CNR" @"onurçiko" teşekkür ederim
@"forzaGilles evet hocam ben öyle atmasını istiyordum ötekisi tam atmıyordu ama bu istediğin şekilde atıyor atım başlığını beğendim