Havalar anti detailing seviyelerinde seyrederken elim boş durmasın diye gitarıma el attım. Gitar sınırlı üretim ve Türkiye’de sınırlı sayıda var. Sağını solunu çok da kurcalamak istemedim açıkçası. Önce eski telleri söküp apc ile her yeri silip yağlardan arındırdım. Freatboardu epey sulandırdığım apc ile silip limon yağı ile üzerinden geçtim. Zymöl bridge almam lazım.
Sonrasında pickguardı Soft99 9800 yazan zımbırtıyla çiziklerden arındırmaya çalıştım ama pek de başarılı olmadı. İdare eder yine de.
Sonra gövdenin bir tarafına Authentic diğer tarafına Fukupika strong sürdüm. Fukupika daha başarılı gibi. Authentic çok toz çekti.
En son yeni telleri taktım ve bir iki şarkı tıngırdattım
.
Bir iki de foto bırakayım.
Edit: Boyada aslında sim var ama tepeden çekince pek çıkmamış. Ağaç yüzeye nasıl polisaj yapılır beyler ?
Sonrasında pickguardı Soft99 9800 yazan zımbırtıyla çiziklerden arındırmaya çalıştım ama pek de başarılı olmadı. İdare eder yine de.
Sonra gövdenin bir tarafına Authentic diğer tarafına Fukupika strong sürdüm. Fukupika daha başarılı gibi. Authentic çok toz çekti.
En son yeni telleri taktım ve bir iki şarkı tıngırdattım
Bir iki de foto bırakayım.
Edit: Boyada aslında sim var ama tepeden çekince pek çıkmamış. Ağaç yüzeye nasıl polisaj yapılır beyler ?
Son düzenleme:

Ben bugüne kadar aldığım bütün waxları ilkin klasik gitarımda denedim 

Çocuğa akülü araba falan alsak neler olur Allah bilir