@ege Davlumbazlar cidden kendine geldi, tekerin tam üstüne bi elimi attım 1 cm toprak taş gibi olmuş kalmış orda kör nokta diye hiç ellememişim meğer daha önce.
Birdaki sefere güzel bir korumada uygulamanızıda öneririm. O vakit tadından yenmez.
İş arkadaşınıza da slm söyleyin bizden. Almana yıllar sonra karşılık verip schutzstaffel işkencesi yapmış o firça zyklon B yi aratmamış.
wax alicam ama önce bi demirtozu girişmem lazım bugün arabanın üstünde siyah siyah minik noktalar vardı elimde 500 ml iron out ve iki cins kil var yarın da bu işe mi girişsem acaba
wax alicam ama önce bi demirtozu girişmem lazım bugün arabanın üstünde siyah siyah minik noktalar vardı elimde 500 ml iron out ve iki cins kil var yarın da bu işe mi girişsem acaba
Elinize saglik guzek bir yikama olmus. Oyle tetigi tam kullanilacagi zaman bozulan urunlere cok sinir oluyorum gecen benimde basima bir urunde gelmisti. Patronun araba firca keyfi yapiyor anlasilan
Turtle Wax Lastik Parlatıcı Ultra Islak Görünüm 769 ml Fiyatı
ben bunu kullanıyorum vakti zamanında çok uygun fiyatla stok yapmıştım. şimdi fiyatı çok yükseldi ama hepsiburada kampanyasıyla birazdaha uygun şu an.
ürün orta düzey üzmez. uv koruması oldugu için de kapı dış lastiklerine de uyguladıgım zamanlar oldu. bir fırça üzerine sıkıp sürme teknigiyle kullanımı gayet rahat oluyor dar alanlarda. sprey şeklinde oldugu için zaten direk davlumbazlara sıkabilirsiniz ulaşamadıgınız yerlere bile.
Turtle Wax Lastik Parlatıcı Ultra Islak Görünüm 769 ml Fiyatı
ben bunu kullanıyorum vakti zamanında çok uygun fiyatla stok yapmıştım. şimdi fiyatı çok yükseldi ama hepsiburada kampanyasıyla birazdaha uygun şu an.
ürün orta düzey üzmez. uv koruması oldugu için de kapı dış lastiklerine de uyguladıgım zamanlar oldu. bir fırça üzerine sıkıp sürme teknigiyle kullanımı gayet rahat oluyor dar alanlarda. sprey şeklinde oldugu için zaten direk davlumbazlara sıkabilirsiniz ulaşamadıgınız yerlere bile.
Eline sağlık, özellikle davlumbazlar süper olmuş, bence de bir koruma uygulaman lazım bu güzelliğin üstüne, hem geç kirlenir hem kolay temizlenir.Öneri dersen liste başı cg barebone, sonrasında 3d magic dressing, adams undercarriage tavsiye ederim.
Yandaki garibana da bir el atsaydım, boynumu bükmüş bakıyor sana.
fış fış bozulmasına acayip uyuzum tam eline alıyorsun hop yok bişey gelmiyor.off
Eline sağlık, özellikle davlumbazlar süper olmuş, bence de bir koruma uygulaman lazım bu güzelliğin üstüne, hem geç kirlenir hem kolay temizlenir.Öneri dersen liste başı cg barebone, sonrasında 3d magic dressing, adams undercarriage tavsiye ederim.
Yandaki garibana da bir el atsaydım, boynumu bükmüş bakıyor sana.
fış fış bozulmasına acayip uyuzum tam eline alıyorsun hop yok bişey gelmiyor.off
Eyvallah üstad, davlumbaz için forumda bölünmüş Barebone aradım ama bulamadım 3D magic fressing alacağım sanırım. Yandaki garibanın bu iyi hali daha beterlerini de görmüşlüğüm var.. Elimde boş şişe de yok kaldık ortada detaymarketimden fısfıs şişe siparişi veriyim en iyisi.
Eyvallah üstad, davlumbaz için forumda bölünmüş Barebone aradım ama bulamadım 3D magic fressing alacağım sanırım. Yandaki garibanın bu iyi hali daha beterlerini de görmüşlüğüm var.. Elimde boş şişe de yok kaldık ortada detaymarketimden fısfıs şişe siparişi veriyim en iyisi.
@Murat da olması lazımdı bölünmüş Bareboes kaldıysa.Ona bi sor istesen.Yoksa Magic dressing iyi bir seçenek.Yanılmıyorsam undercarrige de vardı onda. Magic fısfısları da bozar ona göre yine fısfıssız kalırsın kullandıktan sonra sprey başlığı çıkar temizle daha sağlıklı olur. sprey bozulursa evde boşalan kimyasal şişelerinin spreylerini takabilirsin.
Teşekkürler Süleyman abi, patron da samet gibi güzel yıkayın diyor onlara da onların işine gelmiyor saatlerce araç yıkamak bakım yapmak ne de olsa kendi araçları değil vur fırçayı gitsin...
Yeniden merhaba arkadaşlar, dün akşam @oguztiryaki abi ve Okhan ile araçları yıkamak için shell benzinlikte buluştuk.
Önce malzemeler ve kirli hallerimiz;
1:4 ceviz ile aracı güzelce dolandık iyice yedirdik içirdik, Secho fx5 i çok beğendim kullanımı falan çok kolay cevizi normalde fx2 ile atıyordum fx5 i modifiye edip köpük atmak için aldım. Denemiş olduk.
cevizi iyice yiyip içtikten sonra güzelce durulandık,
Peşine çift kova ya geldik, İlk kez Valet Pro Concentrated kullandım çok beğendim
Durulandık ve geldik kurulamaya
Yavaş yavaş ısınmaya başlamışken yağmur başladı araçlara bişey yapamadık yağmur yağınca bütün iştahımız kaçtı.. yağmurda sohbet muhabbet derken aliexpress den gelen h7 led sisleri aracıma taktık.
Sağ taraf yeni sol taraf eski.. Ben beğendim meğer eski ledler köşe dönüşlerinde hiç aydınlatmıyormuş
Yağmurda da ıslanınca malzemeleri dolaba tıkıp eve kaçtım.. Havalar düzelince daha detaylı temizlik ile görüşmez üzeree.
1:4 ceviz ile aracı güzelce dolandık iyice yedirdik içirdik, Secho fx5 i çok beğendim kullanımı falan çok kolay cevizi normalde fx2 ile atıyordum fx5 i modifiye edip köpük atmak için aldım. Denemiş olduk.
Yavaş yavaş ısınmaya başlamışken yağmur başladı araçlara bişey yapamadık yağmur yağınca bütün iştahımız kaçtı.. yağmurda sohbet muhabbet derken aliexpress den gelen h7 led sisleri aracıma taktık.
Elinize sağlık. Güzel giriş ön yıkama çift kova ama yağmur sizi bırakmamış bi sonraki yıkamanızda daha fazla detaya inersiniz inşallah. Led sisler süper gözüküyor ama sislerin sarı olması siste daha fazla görüşü artırması içinmiş bu bilgiyide paylaşmak istedim.
@_CaN_ Teşekkürler.. Bu shell benzinlikte bi aksilik aldı başını gidiyor, elemanın biri geldi biz yıkarken araya daldı hortumu patlattı gitti. 1 ay önce aynı kadro yıkama yapacaktık elektrikleri kesmişlerdi , bu sefer de yağmur yağdı. Bir daha gitmeyeceğiz heralde shelle
@Ömer88 Teşekkür ederim, 10 gün önceki yıkama da detaya girmiştim bu sefer detaya giresim yoktu yeni malzemeleri deneyesim vardı ama nasip olmadı. Sisler hakkındaki bilgiyi biliyorum, Zaten sisleri köşe dönüşlerde yandığı kadar kullanıyorum.