Fabia nın yıkanma günü

berkayesilyurtt

Acemi Detaycı
Üye
Hocam arkada 3 tane mi park sensörü var? Eğer öyleyse çok garibime gitti :) elinize sağlık bu arada güzel giriş olmuş ancak yağmur talihsiz olmuş iki gün önce de benim başıma geldi kurulama esnasında geldi bildiğin çamur atıştırıp geçti bütün emekler booş :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

smtcglr

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Hocam arkada 3 tane mi park sensörü var? Eğer öyleyse çok garibime gitti :) elinize sağlık bu arada güzel giriş olmuş ancak yağmur talihsiz olmuş iki gün önce de benim başıma geldi kurulama esnasında geldi bildiğin çamur atıştırıp geçti bütün emekler booş :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet fabia nın arkada 3 önce 4 adet sensör var. 3 adet in hiç sıkıntısını çekmedim sensörler çok iyi çalışıyor.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Yeniden merhaba arkadaşlar, dün akşam @oguztiryaki abi ve Okhan ile araçları yıkamak için shell benzinlikte buluştuk.

Önce malzemeler ve kirli hallerimiz;

Ekli dosyayı görüntüle 7451

Ekli dosyayı görüntüle 7450

Ekli dosyayı görüntüle 7449

Ekli dosyayı görüntüle 7448

Ekli dosyayı görüntüle 7447

Ekli dosyayı görüntüle 7446

1:4 ceviz ile aracı güzelce dolandık iyice yedirdik içirdik, Secho fx5 i çok beğendim kullanımı falan çok kolay cevizi normalde fx2 ile atıyordum fx5 i modifiye edip köpük atmak için aldım. Denemiş olduk.

Ekli dosyayı görüntüle 7455

Ekli dosyayı görüntüle 7452

Ekli dosyayı görüntüle 7453

Ekli dosyayı görüntüle 7454

cevizi iyice yiyip içtikten sonra güzelce durulandık,

Ekli dosyayı görüntüle 7456

Peşine çift kova ya geldik, İlk kez Valet Pro Concentrated kullandım çok beğendim

Ekli dosyayı görüntüle 7457

Durulandık ve geldik kurulamaya

Ekli dosyayı görüntüle 7458

Ekli dosyayı görüntüle 7459

Ekli dosyayı görüntüle 7460

Ekli dosyayı görüntüle 7461

Ekli dosyayı görüntüle 7462

Yavaş yavaş ısınmaya başlamışken yağmur başladı :yazik: araçlara bişey yapamadık yağmur yağınca bütün iştahımız kaçtı.. yağmurda sohbet muhabbet derken aliexpress den gelen h7 led sisleri aracıma taktık.

Ekli dosyayı görüntüle 7463

Sağ taraf yeni sol taraf eski.. Ben beğendim meğer eski ledler köşe dönüşlerinde hiç aydınlatmıyormuş :komik:

Ekli dosyayı görüntüle 7464
Yağmurda da ıslanınca malzemeleri dolaba tıkıp eve kaçtım.. Havalar düzelince daha detaylı temizlik ile görüşmez üzeree.:tesekkurr:
Elinize saglık. Bereket diyelim yagmur için. ne kadar eksik gibi olsada güzel bir detay günü hatırası buda.

TalhaCelik

Amatör Detaycı
Üye
İl
İst
Ellerinize sağlık
sisler güzel olmuş gizli özelliklerden selektör atınca sislerin yanması açılıyor eğer açık değilse kesinlikle açtırın
Farlarınız da bi-xenon zaten selektör ile birlikte sislerde yanınca gündüz gibi oluyor önünüz. :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@_CaN_ Teşekkürler.. Bu shell benzinlikte bi aksilik aldı başını gidiyor, elemanın biri geldi biz yıkarken araya daldı hortumu patlattı gitti. 1 ay önce aynı kadro yıkama yapacaktık elektrikleri kesmişlerdi , bu sefer de yağmur yağdı. Bir daha gitmeyeceğiz heralde shelle

@Ömer88 Teşekkür ederim, 10 gün önceki yıkama da detaya girmiştim bu sefer detaya giresim yoktu yeni malzemeleri deneyesim vardı ama nasip olmadı. Sisler hakkındaki bilgiyi biliyorum, Zaten sisleri köşe dönüşlerde yandığı kadar kullanıyorum. :digidik:
Geçen sefer çok kızıpta :kizgin::kizgin: yaptığınız benzinlik mi yine?