Merhaba arkadaşlar aslında işlemler bittiğinde konusunu açacaktım ancak ya fotoğraf çekmeyi unutuyorum ya zaman kalmıyor en iyisimi foruma konuyu açıp toplarken forumdan bakıp bunları da çekerim diye düşündüm ilk bölümü atıyorum fotoğraflar karışık olabilir ama kafanızda aracı görünce zaten hep bütünleşecek
Aracın ilk hallerine geçeyim 99 model sanırım ilk temizliği oluyor
İç durumu içler acısı dış durumu ayrı bir içler acısı olan aracı sökmeye başlıyoruz
Burda bir konuya değineyim arkadaşlar palio makyajsız kasası koltukları sökerken dikkat etmeniz gereken tüm civataları söktükten sonra direk gelmiyor koltuğun içinde koltuk rayına takılan bir tırnak var tornavida yardımı ile tırnağı içine doğru itmezseniz kesinlikle gelmiyor koltuk
Arka koltuklar standart normal sökülüyor
Burdaki yerden kurtarınca geliyor arka koltuk
Devam edelim sökmeye
Söktükçe sökesim geldi
Trim aksamları vb herşeyi söktüm
Devam ediyoruz koltukların hepsini taban ve tavanı içini çıplak hale getirene kadar söküyoruz
Fotoğraflarda sökerken denk geldikleirmde var konu bütünlülüğü yok gibi ama sökmeye devam edip gördüklerim
Araçta yıllarca sigara içilmiş ki tavanı temizlerken bezden akan sarı sarı sulardan anlamak zor olmadı
Taban halısını sökerken baya naz yapan bagaj ama kolu altında yıldız vida var ancak halatını plastikten kurtarmak oldukça zaman aldı
El tutamakları arkada 2 tavan tapası tam orta kısımda 2 plastik pul önde tavan aydınlatması ve makyaj aynalarını söküp tavanı alıyorsunuz
Bu fotoğraf ile bittiğini sanıyorsanız sökmenin yanılıyorsunuz
Açıklamasını yazıp fotoğrafları seçeyim
ön arka cam silecekleri, yan aynaları ve motor ile cam arasındaki ızagarayı boyamak üzere söküyoruz ızgara altının ne kadar kirli olduğunu koluma bulaşmasın diye topladığım (hızlıca) kirlerden görebilirsiniz
Tavan ampülünü söktükten sonraki görüntü
Alttan civatayı çıkarıp anteni söküyoruz
Arka sileceği sökmek basit önlerde o şekilde
Plastik kapağı kaldırıp civatayı sökünce arka silecek yerinden çıkıyor
Devam edelim
Bahsettiğim ızgara
Aracın ilk hallerine geçeyim 99 model sanırım ilk temizliği oluyor
İç durumu içler acısı dış durumu ayrı bir içler acısı olan aracı sökmeye başlıyoruz
Burda bir konuya değineyim arkadaşlar palio makyajsız kasası koltukları sökerken dikkat etmeniz gereken tüm civataları söktükten sonra direk gelmiyor koltuğun içinde koltuk rayına takılan bir tırnak var tornavida yardımı ile tırnağı içine doğru itmezseniz kesinlikle gelmiyor koltuk
Arka koltuklar standart normal sökülüyor
Burdaki yerden kurtarınca geliyor arka koltuk
Devam edelim sökmeye
Söktükçe sökesim geldi
Trim aksamları vb herşeyi söktüm
Devam ediyoruz koltukların hepsini taban ve tavanı içini çıplak hale getirene kadar söküyoruz
Fotoğraflarda sökerken denk geldikleirmde var konu bütünlülüğü yok gibi ama sökmeye devam edip gördüklerim
Araçta yıllarca sigara içilmiş ki tavanı temizlerken bezden akan sarı sarı sulardan anlamak zor olmadı

Taban halısını sökerken baya naz yapan bagaj ama kolu altında yıldız vida var ancak halatını plastikten kurtarmak oldukça zaman aldı
El tutamakları arkada 2 tavan tapası tam orta kısımda 2 plastik pul önde tavan aydınlatması ve makyaj aynalarını söküp tavanı alıyorsunuz
Bu fotoğraf ile bittiğini sanıyorsanız sökmenin yanılıyorsunuz

Açıklamasını yazıp fotoğrafları seçeyim
ön arka cam silecekleri, yan aynaları ve motor ile cam arasındaki ızagarayı boyamak üzere söküyoruz ızgara altının ne kadar kirli olduğunu koluma bulaşmasın diye topladığım (hızlıca) kirlerden görebilirsiniz
Tavan ampülünü söktükten sonraki görüntü
Alttan civatayı çıkarıp anteni söküyoruz
Arka sileceği sökmek basit önlerde o şekilde
Plastik kapağı kaldırıp civatayı sökünce arka silecek yerinden çıkıyor
Devam edelim
Bahsettiğim ızgara

takdir edersiniz 10