Fiat Palio Yenileme

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık on numara olmuş:alkisss:

Hayır bu kaçıncı hayat öpücüğü, kirlete kirlete köy dolmuşuna dönmüş bu:eek:

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Ölüyü diriltmek budur kanka eline sağlık.

Malzeme tercihlerin de çok başarılı. Takipteyim

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık sensei. İnfinity Canopy Sealant uygulaması en kolay sprey ürün olmalı :saskin: acilen o ürün için bir uygulama yöntemi geliştirmemiz lazım. :dusun:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi eline sağlık. Ya senin adına emegine acıdım. Aracın sahibi nasıl kullanmış öyle aracı. Hiç mi bezle şöyle bir tozunu almamış. Petrole gidip 1₺ atıp içini elektrikli süpürge ile çekmemiş. Ama senin elinin değdigi yerde resmen çiçekler açmış. :) uygulamada On numara beş yıldız olmuş.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim kardeşim, iyi bir fırça yedi benden bakalım. Hayır buna arabayı yıkasın falan diye eldiven, şampuan falanda verdim.
Abi eline saglik yine cok cok basarili ders gibi uygulama olmus. Arac sahibi sen arabayi teslim ettiginden beri heralde degil yikama elini bile surmemis ustune bir de ici falan on numara halletmis alkisliyorum Bence Turkiye sartlarinda on yikama yani ceviz ve benzeri bir urun veya guclu sayilabilecek kopuk yapan bir sampuanla on kopukleme sart. Baska turlu kirlerle mucadele ederken cizmeme sansi yok gibi geliyor bana. Bu d300 konusuna ben sasirdim ilk ciktigi zamanlar takip ederdim. O zamanlar surekli arkasindan daha ince bir pasta d301 veya yine meg’s m205 falan tavsiye ederlerdi. Ama basarili cikmasina sevindim yine bir alternatifimiz olmus oldu. Bu arada korumanin neredeyse sifirlanmis olmasi araci yikama sikligini cok uzatanlar icin ornek teskil eder umarim, aynen beklenildigi uzere yan paneller haric birsey kalmamis. Ic kisimda daha sert urunler kullanmak bence de yerinde olmus nitekim soft urunlerle cikarmak iki uc kati is cikarirmis belki de yeteri kadar temizlik saglayamayabilirmis gibi duruyor. Yeni koruma urunu de guzelmis bakalim artik aracin bir dahaki gelisinde durumuna gore yorum da yapilabilir dayanim icin. Lastikler icin karisim cidden basarili gidiyor arkadaslarin yaptigi testlerde dayanima dikkat edecegim eger guzel cikarsa basarili yeni bir urunumuz olur. Son olarak her uygulamada bu denli cok resimli tutmaya calisip forum icin kendini bu kadar hirpalamandan dolayi ekstra tesekkurler abi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok teşekkür ederim. Yazdıklarına aynen katılıyorum. Ülkemizde ön yıkamasız kesinlikle araç yıkamak katillik olur.
Aracın içi bizim sta dart bir motordan daha kirliydi. Anca agrasif temizlryilerle adam olurdu. Hatta magic sponhe kullana aktım ama araç çok yaşını falan hesaba katınca tehlikeli olabilirdi.
D300 u biraz daha zorlu araçlarda da deneyip nihayi kararımı vereceğim. Siyah bir araç denk gelirse, yada renkli sonax perfect finish ile karşılaştırma videsuda çekeceğim. Ama ilk izlenim çalışması gerçekyen zevli bir ürün, toz sıfır. Wax uygular gibi kolay.
Yıkama çok önemli, araç kirli kaldıkça koruma yada wax o denli çabuk yıpranıyor. Bu fa güzel bir örnek oldu.
Lastiğe bu karışımı çok tuttum. Sizlerede tavsiye ederim. @Muratcan in yıkamasını merakla bekliyorum.
Herşey forum için, zorluklar bizi yıldıramaz:)

@onurçiko master eline saglik herzamnki gibi :nazar:
Teşekkür ederim İdris.
Maşallah abi bu güncelleme iyi gelmiş araca, sahibi temizlik diye bir şey olduğundan habersiz mi :deli: Ellerine sağlık abi, gayet güzel bir temizlik olmus..Yine sahanesin :super:
Teşekkür ederim sayın adminim. Bize biçtiğin ünvana layık işler yapmaya çalışıyorum.
Ellerine sağlık hocam.
Klasik olarak sabah kahvaltısı eşliğinde büyük bir keyifle okudum <3
Senin yaptığın işe zaten söylenecek söz yok, araç sahibi de umarım biraz olsun özen gösterir aracına bundan sonra:boxing:
Teşekkür ederim hocam. Keyf aldıysanız ne mutlu bana.
Abi eline sağlık böyle gamsız olabilmek isterdim ya pisliğe bakarmısın böööğğğ irenç olmuş harbiden senin ellerinde mikemmel olmuş megi yi tek aşama uygulamak çözün ise süper da makina almak şart oldu o vakit gelsin paracıklar :paraa:
Teşekkür ederim kardeşim, gamsız adam çok biliyorsun. Benim çevremde daha çok heralde.
Abi ellerine sağlık yine döktürmüşsün. Bu şekilde uygulama yaptığın her araç sana yıkamaya gelirse işin zor gibi :of:

Kafa lambasının işine yaramasına sevindim. Bir faydaM dokunduysa ne mutlu bana. Bu arada Secho'dan memnun musun abi?
Teşekkür ederim kardeşim. Aslında uyhulama yaptığım araçları yıkamak daha hoşuma gidiyor inanki. Ürünlerin takibi açısından.
Kafa lambası hayat kurtardı Valla. Çok işime yaradı. Tekrar teşekkür ediyorum. Güzel fikirdi.
Abi eline emeğine sağlık, bu palio nasıl bu kadar hor görülüyor :yazik: megin takdirini kazanmasına sevindim:mutlu: finish ürünlerine yeni alternatif kabul edilebilir diye düşünüyorum yorumlarından:arkadass:<3
Teşekkür ederim kardeşim. Hem cut hem finish olarak süper bir alernatif oldu.
Eline sağlık abi her zamanki gibi ders niteliğinde bi detay olmuş, araç sahibi de maşallah ibretlik kirletmiş arabayı :kizgin:
Teşekkür ederim kardeşim. Kimse benim aracım çok kirli adam olmaz demesin, iyi bir detayla neden olmasın dedirtebildiysek ne mutlu.
Ellerine sağlık master
Gerçekten senin bu detay aşkını çok takdir ediyorum :alkis:
Bol fotoğraflı dibine kadar detaylı uygulamalar,araç sahibinin eşşek niyetine bindiği araca prenses muamelesi yapmalar,çiçek gibi verdiğin aracın can çekişerek gelmesine takılmayıp yine prenses gibi ağırlamalar
Ciddi söylüyorum bunlar herkesin yapacağı işler değil
Teşekkürler :tesekkurr:
Teşekkür ederim hacı. Her araç kıymetlidir. Sevgiyi hakeder. Nazik yorumunla utandırdın beni :utandim::utandim:
En son polisaj yapıldıktan sonra bir daha yıkandı mı acaba .Taban halısının hali gerçekten içten acısıymış:eek: Finaller mutlu etti ama. Ellerine sağlık abi çok güzel olmuş :)
Teşekkür ederim kardeşim, elektirik süpürgesinin performansını denemiş olduk:)
Doktor hastayı tedavi etmiş lakin senin hastalar hep ağır vaka hocam:) eliniz dert görmesin. Kullandığınız eldivenlerden koyu sarı olanın adı nedir.
Teşekkür ederim hocam. Ağı vaka daha çok, vakit buldukça tedavi ediyorum elimden geldiğince.
Eldiven çinli, şu anda satışı yok maalesef. @ccibb de almıştı aynısından. Güzel bir eldivendi, satışı olsa tavsiye ederdim.
Aynen. ben olsam sopayla kovalardım. :aksii:

Eline sağlık gardaş. Bu beyazları okadar parlatıyorsun, Az kaldı sattıracaksın arabayı bana. Beyazı alıp geleyim yanına diyorum. :cool:
Teşekkür ederim gardaşım. Aman ben yıldım beyazdan:kop::kop: Sen buyur gel renk farketmez bana:).

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık on numara olmuş:alkisss:

Hayır bu kaçıncı hayat öpücüğü, kirlete kirlete köy dolmuşuna dönmüş bu:eek:
Teşekkür ederim kardeşim. Dolmuş gibi kullanıyor gerçekten.
Ölüyü diriltmek budur kanka eline sağlık.

Malzeme tercihlerin de çok başarılı. Takipteyim
Teşekkür ederim, e hadi senin ölülere bakalım birazda.
Ellerine sağlık sensei. İnfinity Canopy Sealant uygulaması en kolay sprey ürün olmalı :saskin: acilen o ürün için bir uygulama yöntemi geliştirmemiz lazım. :dusun:
Teşekkür ederim Sensei. Kesinlikle bir çözüm bulmak lazım. Yoksa bir daha zor elime alırım bunu:of::of: