Fiorino İç Temizlik

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerine sağlık Sercan, ilk yarışma konusunda listede yerini aldın :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Sercan20 eline sağlık kardeşim şahane uygulama şahane fotoğraflı bir konu ile taçlanmış. Çok güzel olmuş finaller. Gerçekten çok büyük emek var helal olsun :)

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerine sağlık dostum, yaptığın iş, anlatımın ve tabii ki bu kadar bol fotoğraf çekmen gerçekten takdire şayan maşallah :alkis:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık mükemmel bir temizlik olmuş. İç kısımlar sıfırlanmış.

DENİZLİ

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Temizlik harika olmuş, anlatım ve fotoğraflar da gayet güzel eşlik etmiş uygulamaya. Finale gelince temizlik kokusu Kayseri'ye kadar geldi, güle güle kullanın

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Ben paylaşımı incelerken yoruldum sen uygularken yorulmadınmı kardeş :) ellerine sağlık bu very very detailing olmuş.

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
adamın yaşı 19 bizim 34 şimdi :D bizden nasıl bir performans bekliyorsunuz :D ama daha biz ölmedik :)
Şaka bir yana ellerine sağlık iddalı bir detaylık temizlik olmuş.

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Eline sağlık çok başarılı olmuş herşey uygulama tarzın yöntemlerin forumu çok iyi takip ettiğini gösteriyor bunun içinde ayrıca tebrik ederim keyifle okudum kendi adıma .

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Oh mis. Taa ben burdan okurken bir rahatlama geldi. Güne güzel başlıyorum.
Ellerine sağlık.
Sökülerek yapılan detayın tadı hiç bir şeyde yok. Nasıl kirler çıkmış kapı arasından:D
Teşekkürler güzel yorumunuz için. Bende aşırı rahatladım cidden sökülünce ayrı bir keyifi var.:)
Yani simdi detay ayri guzel, iscilik ayri guzel, malzemeler ayri guzel ama be mubarek bu kadar fotograflandirmayi nasil basardin?

Masallah hem bu kadar detaya girip hem de bol fotograf ve guzel anlatimla konu olusturmak bile bir meziyet.

Kendi adima tesekkur ederim. Elinize kolunuza saglik.
Bende çok teşekkür ederim. Üstadlar fazla fotoğraflıyordu bende onlara özendim diyelim, çok zahmetli oldu ama deydi.:komik:
Hay maşallah.
Bu kadar fotoğraf ve detaylı anlatım, detaylı temizlik ellerinize sağlık muhteşem. Benim de hayalini kurduğum ama zaman bulamadığım bir çalışma favori me alıyorum. Takip.
Çok sağolun, yeni başlayanlara örnek olabildiysem ne mutlu bana.:alkisss:
Nokta atışı ürünler ve tenknikler ile çok güzel bir temizlik olmuş tebrik ederim. Bu kadar bol fotoğraf çektiğiniz için de ayrıca tebrik ederim.
Teşekkür ederim, bu kadar fotoğraf çekmek daha keyifli hala getirdi.:mutlu:
Eline emeğine sağlık çok güzel olmuş yeni başlayanlara örnek olsun nasıl nokta atışı ürün alınır nasıl bolca araştırma yapılıp doğru uygulama yapılır çok güzel bir örneği burada işte helal olsun maşaAllah sercan :alkis::nazar:
Sağolun yourmunuz için. Forumda çok dolaşarak ve üstadların yorumuyla en güzel çeyizi dizmeye çalıştım.:D
detay kelimesinin hakkkını veren detaya inen bir iç temizlik olmuş. Ayrıca görsel şölen pazar sabahımı şenlendirdi. Eline, emeğine sağlık çok güzel bir detay olmuş. Bu iş arasında bol resim çekip bizleri mahrum bırakmadığın için ayrıca teşekkür ederim hocam. :)
Çok teşekkür ederim, bende bir daha göz gezdirdim de bu kadar fotoğraf olduğuna inanamadım.:komik:
Eline sağlık güzel olmuş, koltukları direk spreyle carpet sıkıp fırçalayıp sulu süpürge ile çekebilirsiniz. Köpük şekline gelmesine gerek olmaz.
Güzel taktiğiniz için teşekkürler, biraz fanteziye kaçtım galiba. :)

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık Sercan, ilk yarışma konusunda listede yerini aldın :)
Teşkkürler, listede yerimi aldıysam ne mutlu bana.:utan:
@Sercan20 eline sağlık kardeşim şahane uygulama şahane fotoğraflı bir konu ile taçlanmış. Çok güzel olmuş finaller. Gerçekten çok büyük emek var helal olsun :)
Eyvallah abi sağolasın, finalleri aşırı beğendim. Tabi malzemelerinde faydası çok.:komik:
Ellerine sağlık dostum, yaptığın iş, anlatımın ve tabii ki bu kadar bol fotoğraf çekmen gerçekten takdire şayan maşallah :alkis:
Sağolasın abi, sizden öğrendiğimiz kadarıyla birşeyler yaptım.:)
Eline sağlık. Üşenmeyip her bir adımı fotoğraflamışsın. :)
Sağolun, ne kadar çok fotoğraf çektiysem o kadar da çok keyif aldım.:D
Teşekkürler İdris abim.:)
Mükemmel bir uygulama. Bravo :alkis:
Çok teşekkür ederim.:)
Ellerine sağlık mükemmel bir temizlik olmuş. İç kısımlar sıfırlanmış.

DENİZLİ
Teşekkürler, sizin gibi detay ustasından bunu duymak onur verici.:D
Vay be adamlar neler yapıyor
Teşekkürler.:)
Temizlik harika olmuş, anlatım ve fotoğraflar da gayet güzel eşlik etmiş uygulamaya. Finale gelince temizlik kokusu Kayseri'ye kadar geldi, güle güle kullanın
Çok sağolun, elimden geldiğince finalleri düngün çekmeye çalıştım.:komik:
Ben paylaşımı incelerken yoruldum sen uygularken yorulmadınmı kardeş :) ellerine sağlık bu very very detailing olmuş.
Teşekkürler yorum için. Abi illaki yoruldum ama zevkide ayrı.:)
adamın yaşı 19 bizim 34 şimdi :D bizden nasıl bir performans bekliyorsunuz :D ama daha biz ölmedik :)
Şaka bir yana ellerine sağlık iddalı bir detaylık temizlik olmuş.
Yok abi estağfurullah daha gençsiniz, daha sizden öğreneceklerimiz var.:mutlu:
Eline sağlık çok başarılı olmuş herşey uygulama tarzın yöntemlerin forumu çok iyi takip ettiğini gösteriyor bunun içinde ayrıca tebrik ederim keyifle okudum kendi adıma .

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende kendi adıma size teşekkür ederim, ben çok keyifli bir şekilde fotoğrafları düzenledim. Yaklaşık 250 fotoğraf çektim buraya da 150 tanesini falan atmışımdır.:)
Sercan MUH-TE-ŞEM olmuş. Bu kadar olur, bence yarışmanın birincisi belli arkadaşlar :p ikincilik için paylaşımlara devam :D
Sizden bunu duymak sevindirdi beni. Sizden öğrendiklerimizi uyguladım.:)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Ellerinize sağlık öncelikle. İçeride geçirilen zamanı daha konforlu hale getiren, özellikle böyle koltuk falan sökmeli uygulamaları çok seviyorum.

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerinize sağlık öncelikle. İçeride geçirilen zamanı daha konforlu hale getiren, özellikle böyle koltuk falan sökmeli uygulamaları çok seviyorum.
Teşekkür ederim abi , ben çok zevk aldım hemde bahar temizliği kıvamında oldu.:)

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli