Flowey %28 İndirim Kampanyası DetailForum'a Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
bende şimdi gördüm hepsiburadada daha ucuz olduğu için favorimde olan 1-2 ürün vardı ürün almaktanda vazgeçtim floweye veda zamanı onun yerine k2 tercih ederim.
şubat ayında flowey markasından ilk defa 1 litre S3 almıştım, konsantre olduğu için 50 ml kullandım ama aldığım son ürün olacak, eğer düşünürsen yada almayı düşünen arkadaşlar varsa ürünü bölüp sadece kargo ücreti karşılığında gönderebilirim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
şubat ayında flowey markasından ilk defa 1 litre S3 almıştım, konsantre olduğu için 50 ml kullandım ama aldığım son ürün olacak, eğer düşünürsen yada almayı düşünen arkadaşlar varsa ürünü bölüp sadece kargo ücreti karşılığında gönderebilirim.

Hocam merak ettim üründen şikayetiniz nedir k2 nutaya emsal olarak çok önerilmişti o yüzden soruyorum :) bende almıştım da kullanmadım henüz :)

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Hocam merak ettim üründen şikayetiniz nedir k2 nutaya emsal olarak çok önerilmişti o yüzden soruyorum :) bende almıştım da kullanmadım henüz :)
Üründen yana bir şikayetim yok, sadece bu markayı kullanmama kararı aldım.

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Doğrudur, ben whatsapp üzerinden sormuştum, 750TL üzeri ücretsiz kargo imkanı var demişlerdi.

Alpii

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ev13 ile Ev17 farkı var mı ? Köpük yapıcı pompalarda 1.5 litrelik karışım için en iyi oran nedir deneyiminiz varsa ikisi içi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...