bugun arkadaşlarım 5l b33 ü teslim almışlar kartonda ıslaklık vardı kargocular baska urunden gecti demişler herneyse gelince işten actım baktım akıtmıs takriben yüzde 5-10 gibi kayıp var önemsemedim. bir kalemle delinmiş gibi bir delik olusmuş şişede ey kargocular siz bunu nasıl becerdiniz yaww. buraya kadarki mevzu önemli deil asıl mesele şimdi başlıyor. şişesi delik olduğundan napalım en iyisi baska şişeye aktaralım dedik 5l akdağ su şişesine koydum ürünü 16:30 civarı. güvenlik kulubesinde otururken saat 01:30 agır bi koku gelmeye basladı ben zannediyorum sanayi bölgesinde oldugumdan dısarıdan geliyor ki buralarda cok olur geceleyin agır pis kokular neyse camı kapadım baktım koku agırlasmaya devam ediyor cıktım dısarı dısarıda böyle bir koku yok allah allah...
neyse yakarsın ışığı bi bakarım ki yer göllenmiş b33 şişeyi alttan eritmiş. bakındım etafıma kalanı kurtarim bari derken kalın bi kolonyağ bidonu buldum ona aktardım 2l den belki biraz fazla yere bocalanmıs alırsın eline paspası 1 saat uğraş cıkartacağım diye. yayıldığı yeri de bembeyaz etmiş
velhasıl kelam ben yandım siz yanmayın b33 ü kendi şişesindenbaska kimyasala dayanıklı olmayan hiçbir şeye koymayın mazallah arabanın içinde aksa ne yapardım allah korumuş ...
@FloweyTurkiye
neyse yakarsın ışığı bi bakarım ki yer göllenmiş b33 şişeyi alttan eritmiş. bakındım etafıma kalanı kurtarim bari derken kalın bi kolonyağ bidonu buldum ona aktardım 2l den belki biraz fazla yere bocalanmıs alırsın eline paspası 1 saat uğraş cıkartacağım diye. yayıldığı yeri de bembeyaz etmiş
velhasıl kelam ben yandım siz yanmayın b33 ü kendi şişesindenbaska kimyasala dayanıklı olmayan hiçbir şeye koymayın mazallah arabanın içinde aksa ne yapardım allah korumuş ...
@FloweyTurkiye