Duyuru Flowey Türkiye %30 İndirim Kampanyası DetailForum'a Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre2303

Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Ben de S3 ve R1 satın aldım ilk defa kullanacağım bu ürünleri umarım memnun kalırım. Kargo ile herhangi bir sorun yaşamadım ve akma dökülme gibi durumlar olmadan elime ulaştı. Yalnız ben aldıktan sonra fiyatlarının düşmesi canımı sıktı şuan kampanya hiçbir işime yaramamış oldu.

xawia

Acemi Detaycı
Üye
İl
kayseri
Floweyden ürünlerim Detailforum sayesinde gayet uygun fiyata bugün elime ulaştı. Bu imkanı sağlayanlara teşekkürler öncellikle. Bir konudan da bahsetmek istiyorum çünkü ben forumda göremedim. Flowey ev12 ile 2.5 şampuan arasında fark var mıdır aynı seri farklı isim midir tam olarak bilemedim. Bende ikisinden de birer tane alayım dedim. ilk ufak testime göre 2.5 daha iyi köpürüyor ve kesinlikle kokusu çok daha tatlı.

xawia

Acemi Detaycı
Üye
İl
kayseri
Aceba ürünlerin son kullanma tarihi geçtiği için mi indirim yapılıyor?
Gelen ürünlerin son kullanma tarihleri gecmis
üstad hiç dikkat etmemiştim siz deyince baktım gerçekten tarihleri geçmiş. üretim tarihi 01.05.2020 ve üstünde üretim tarihinden itibaren 2yıl ömrü vardır yazıyor. kısacası tarihi 01.05.2022 de bitmiş. :rolleyes:

Firefighters

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
üstad hiç dikkat etmemiştim siz deyince baktım gerçekten tarihleri geçmiş. üretim tarihi 01.05.2020 ve üstünde üretim tarihinden itibaren 2yıl ömrü vardır yazıyor. kısacası tarihi 01.05.2022 de bitmiş. :rolleyes:
Aynı durumu 1sayfa once bakarsaniz bende fark edip yazdım. Marka yetkilisi etiket güncel değil diye cevap vermiş.

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
Merhabalar;

1 ve 5 lt ürün etiketlerimiz güncellenmediği için tarihler eski görünüyor. Yakın zamanda güncellenecektir etiketlerimiz.

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
Merhaba tarihi geçmiş ürünlerin etiketleri güncelleniyor benmi yanlış anladım ?
Profesyonel seri ürünler büyük ambalaj gelip depomuzda bölünür, etiket üzerinde ki tarihleride her basımda değişme imkanımız olmadığı için tarih hatası olabiliyor. Dolayısıyla tarihi geçmiş etiketin tarihi güncelleniyor

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sipariş No : 563LV2957P--Paketlemeye dikkat ederseniz sevinirim. Kampanyanız için teşekkürler. İyi çalışmalar. @FloweyTurkiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...