Duyuru Flowey Türkiye %30 İndirim Kampanyası DetailForum'a Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cermen_555

Acemi Detaycı
Üye
bugun arkadaşlarım 5l b33 ü teslim almışlar kartonda ıslaklık vardı kargocular baska urunden gecti demişler herneyse gelince işten actım baktım akıtmıs takriben yüzde 5-10 gibi kayıp var önemsemedim. bir kalemle delinmiş gibi bir delik olusmuş şişede ey kargocular siz bunu nasıl becerdiniz yaww. buraya kadarki mevzu önemli deil asıl mesele şimdi başlıyor. şişesi delik olduğundan napalım en iyisi baska şişeye aktaralım dedik 5l akdağ su şişesine koydum ürünü 16:30 civarı. güvenlik kulubesinde otururken saat 01:30 agır bi koku gelmeye basladı ben zannediyorum sanayi bölgesinde oldugumdan dısarıdan geliyor ki buralarda cok olur geceleyin agır pis kokular neyse camı kapadım baktım koku agırlasmaya devam ediyor cıktım dısarı dısarıda böyle bir koku yok allah allah...
neyse yakarsın ışığı bi bakarım ki yer göllenmiş b33 şişeyi alttan eritmiş. bakındım etafıma kalanı kurtarim bari derken kalın bi kolonyağ bidonu buldum ona aktardım 2l den belki biraz fazla yere bocalanmıs alırsın eline paspası 1 saat uğraş cıkartacağım diye. yayıldığı yeri de bembeyaz etmiş :)
velhasıl kelam ben yandım siz yanmayın b33 ü kendi şişesindenbaska kimyasala dayanıklı olmayan hiçbir şeye koymayın mazallah arabanın içinde aksa ne yapardım allah korumuş ...
@FloweyTurkiye

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
kampanyadan faydalandım tekrar. İ2, ev12-13 ve b33 aldım.İ2 yi hanım evde ben arabada kullanıyorum :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
bugun arkadaşlarım 5l b33 ü teslim almışlar kartonda ıslaklık vardı kargocular baska urunden gecti demişler herneyse gelince işten actım baktım akıtmıs takriben yüzde 5-10 gibi kayıp var önemsemedim. bir kalemle delinmiş gibi bir delik olusmuş şişede ey kargocular siz bunu nasıl becerdiniz yaww. buraya kadarki mevzu önemli deil asıl mesele şimdi başlıyor. şişesi delik olduğundan napalım en iyisi baska şişeye aktaralım dedik 5l akdağ su şişesine koydum ürünü 16:30 civarı. güvenlik kulubesinde otururken saat 01:30 agır bi koku gelmeye basladı ben zannediyorum sanayi bölgesinde oldugumdan dısarıdan geliyor ki buralarda cok olur geceleyin agır pis kokular neyse camı kapadım baktım koku agırlasmaya devam ediyor cıktım dısarı dısarıda böyle bir koku yok allah allah...
neyse yakarsın ışığı bi bakarım ki yer göllenmiş b33 şişeyi alttan eritmiş. bakındım etafıma kalanı kurtarim bari derken kalın bi kolonyağ bidonu buldum ona aktardım 2l den belki biraz fazla yere bocalanmıs alırsın eline paspası 1 saat uğraş cıkartacağım diye. yayıldığı yeri de bembeyaz etmiş :)
velhasıl kelam ben yandım siz yanmayın b33 ü kendi şişesindenbaska kimyasala dayanıklı olmayan hiçbir şeye koymayın mazallah arabanın içinde aksa ne yapardım allah korumuş ...
@FloweyTurkiye
Geçmiş olsun.
İlk bölünmüş B33 aldığımda pet şişeyi delmişti bagajda. Allahtan altında poşet varmış da ona akmış, poşetin üstündeki reklamı komple söküp almıştı. Bir kere de dolaba aktı, sprey boyayla boyadığım yerlerde boyayı söküp atmıştı. :smilex:

cermen_555

Acemi Detaycı
Üye
@FloweyTurkiye
arkadaslar bu talihsizlikten kaynakli magduriyetimi gideren ve extradan bir hediye gonderen @FloweyTurkiye cok tesekkur ederim.

soner

Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne
merhaba. flowey hızlı cilalar da sıkıp bırakın diyor. kurulama yapmayacakmıyız yani? anladığım kadarıyla sulandırıp kullanıyoruz

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
Merhabalar, sıkıp durulayabilirsiniz pratik uygyulama yöntemidir bu. Tabi sıktıktan sonra silerek uygulama yaparsanız cilanın dayanım süresi artacaktır. 4.7 seramik wax ürünümüzü silme şeklinde uyguladığınızda koruma süresi 6 aya kadar uzamaktadır.
merhaba. flowey hızlı cilalar da sıkıp bırakın diyor. kurulama yapmayacakmıyız yani? anladığım kadarıyla sulandırıp kullanıyoruz

shadow3804

Çaylak Detaycı
Üye
İl
manisa
Merhabalar, sıkıp durulayabilirsiniz pratik uygyulama yöntemidir bu. Tabi sıktıktan sonra silerek uygulama yaparsanız cilanın dayanım süresi artacaktır. 4.7 seramik wax ürünümüzü silme şeklinde uyguladığınızda koruma süresi 6 aya kadar uzamaktadır.
merhabalar,

Flowey EV10 Hızlı Kurutma Cilası Dry Wax 1L

bu ürünleri stoğa ekleme şansınız var mı acaba?

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
merhabalar,

Flowey EV10 Hızlı Kurutma Cilası Dry Wax 1L

bu ürünleri stoğa ekleme şansınız var mı acaba?
Merhabalar; EV10 daha çok otomatik yıkama sistemlerinin kurutma cilası olarak kullanılan bir ürün, palet bazlı satışları olduğu için 1lt ambalajlı olarak satışı ben size ev11 ya da x50 tavsiye ederim.

Driver_can

Usta Detaycı
Üye
İstanbul'da R1 için ortak 5 litre bidon alacak olan arkadaş varsa ben ortak olabilirim 2 ye böleriz.Bana 5 fazla gelecek.1,/1 litre olarak 2 alınca da kargo çıkıyor 6 lira yüzüne.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kampanya devam ediyor mu sipariş vermeyi düşünüyorum biraz geç oldu fakat evdeki stoğu anca kontrol edebildim ön yıkama köpüğü kalmamış

xawia

Acemi Detaycı
Üye
İl
kayseri
Sipariş No : 562DD2289V iade talebine bir bakar mısın lütfen gerçekten yanlışlık durumu oldu. iyi günler @FloweyTurkiye
Flowey Türkiye yetkililerine çok teşekkür ederim. Sorunumu gerçekten özveri ile çözdüler çok memnun kaldım. 2.siparişim oldu umarım nice 3. 4. Siparişim olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...