Flowey Ürünleri İle Rutin Yıkama Günlüğüm

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Selamın aleyküm, herkese iyi bayramlar dilerim. Bu günlerde ''indirim'' e giren Flowey markasının ürünlerini alıp test etmek istedim, aşağıya ürünlerin resmini atacağım. Yanlış anlaşılmasın sadece 3 tane ürünü numune olarak verdiler, testimi yaptım diğerlerini kendi paramla aldım. :) @Pro @onurçiko bazı ifadeler de bulundukdan sonra kendim aynı ifadeye düştüm. :kop:
Gelelim konumuza ürünleri kendi tecrübelerimle yorumladım, tabi 2-3 aylık tecrübemle tabi.:p:D Bazı abilerim-dostlarım bir kaç ürün sormuştu bana bir yandan da onlara yorumlayacağım.:arkadass:

Ürünlermiz :foto::sicak:

Şöyle Kirli hallerimiz.:confused: Araç Çöl Grisi olduğu için kirler yüzey de pek belli olmuyor, çoğunlukla plastik aksamlar da ve camlar da daha fazla belli oluyor.

İlk başta küçük bir test ile başladım hemde ön yıkama yaptım.
Kaputun sol tarafına 1:15, ortasına 1:20, sağ tarafına ise 1:25 Flowey EV13 Ön yıkama köpüğünü Veta2 pompasıyla sprey şeklinde atım yaptım. PH nötr bir ön yıkama köüpüğüdür, Foam Lance için kullanılması daha iyi verim sağlıyor ancak sprey veya köpük yapan şişede de atım yapılabilir. Köpüğünü çektiğim fotoğraf blurlu çıktığı için atmak istemedim ancak 1:15, 1:20, 1:25 oranla sıkım yaptığım da hiç bir fark olmadı. Buda temizliğinin güzel olduğunu 1:20den fazla yoğun karışım yaptığımız da ürün israfı olucağını anlamış olduk. Eğer çok kirliyse 1:20 yapalım.

Ön yıkamadan sonra gelelim küçük bir ''Jant Temizleyicisi'' testine. Ön jantın soluna CG Signature sıktım, sağına ise Flowey R1 sıktım. Arka jantın soluna R1, sağına ise CG Diablo sıktım. Fotoğraflarını atıyım, aslında aman aman bir test yapmadım yapmak isteseydim yeni bir konu açardım. Şöyle kendimce yorum yapıyım;

Diablo: Jel kıvamın da kova şampuanı olarak ve sprey olarak kullanılabiliyor. Sprey kullanımın da 1:3-1:5 oranın da kullanılıyor, kovaya ise 2-3 sıkım atılıyor. PH nöt koruma dostu bir jant temizleyicisi/şampuanı diyebiliriz, ayrıca jel kıvamın da olduğu için çizme olasılığını diğer temizleyicilere göre daha güvenli kılıyor. Ve kokusu mükemmel ancak 473 ml'si 95-100 TL'ye satılıyor. Bana kalırsa kova şampuanı olarak kullanılırsa daha ekonomik olabilir, sprey kullanım da biraz can yakabilir.:D Ha bide köpürmesi harika.

R1: Sulandırılmamış haldeyken bile sıvı kıvamın da, sprey olarak kullanılıyor. Sprey ile atımda 1:5-1:10 oranın da sulandırılıyor, kova da hiç denemedim tavsiye etmiyorum çünkü fazla sıvı gelir kovaya fazla koymanız gerekir ürünü bitirirsiniz. 13.5 PH'ı var, koruma dostudur. Köpürmesi ise normal derecede, kokusu kötü denmez iyi de denmez. Maddiyat açısından ise çok ekonomik geldi. N11'de 1 litresi 36 TL'ye satılıyordu.

Signature: Aslında bu jant temizleyicisini iyi tanımıyorum en güzeli @Berkay ve @onurçiko abilerimin ürün karşılaştırmalarına bakarsanız daha faydalı bir bilgi bulabilirsiniz.

Ardından Flowey R10 Demirtozu Temizleyicisini denedim, KC FB'den daha yoğun bir kıvamı var aldığım ana bayi 1:1 sulandırabilirsiniz dedi. PH nötr bir jant temizleyicisi ancak kaportaya da uygulanabiliyor. FB'ye RRR'a göre daha hızlı reaksiyon gösteriyor, kokusu ise her zaman bildiğimiz kötü koku. 1Litresi de 110-115 TL.

Ardından gelelim Jant Temizliğine, kovaya yaklaşık 20-30ml EV13 döktüm spreye ise 1:5 R1 koydum. Zaten ön yıkama da EV13 kullandığım için temaslı yıkama da nerdeyse kir kalmamıştı ama yine de girmek istedim. Davlumbazlara ve kapı aralarına B33'ü 1:3 oranda sulandırdığım sprey ile atım yaptım. Aşırı yoğun yaptığımı söyliyim biraz bol bulundum.

Flowey B33: Ön yıkama şampuanıdır ancak PH'i 13.5-14 diye bilgi edindim, kostik bulunduruyor. Koruma dostu değildir 1:50-1:60 civarın da kullandığım da waxı söktüğünü gözlemledim ancak bayiye sorduğum da yüksek sulandırma oranında yaparsan korumayı sökmeyeceğini iddia etti, en yakın zaman da kendi dükkanlarının önünde waxlı arabayı yıkayıp test yapıcam.:p:D Belki de yüksek oranla yaparsam cidden sökmez ama içinde ki kostik farları, plastikler, vernik gibi arabanın parçalarını yani kendisini solduruyor. Fiyatı ise litrelik alım da yaklaşık 36 TL, bana kalırsa her detaycı da olamsı gereken bir şampuan.

Gelelim çift kova ile yıkama tekniğine, ben 2 adet şeffaf 13 litrelik kova var. Birisin de Grid guardım var en kısa zaman da diğerine de yapacağım, amacımız şampuanlu suya kri bulaştırmamak zaten forumda bir çok konusu var. Şampuan olarak Flowey 2.5 kullandım, marşpiyerlere çin işi yıkama padi kullandım diğer yerlere kuzu postu eldiven kullandım.

Flowey 2.5: Kova şampuanıdır, 5/25 litrelik büyük şampuanının 1 litrelik versiyonudur. Ana bayisinde büyük boyunu görmüştüm ama daha internet sitelerinde satışı yok diye biliyorum, ilerde EV9 ile satışa sunacaklarmış sanırsam. Çok güzel bir kokusu var resmen '' Vanilyalı dondurma'' gibi, insan yemek istiyor tadını bilmiyorum.:diill::D Köpürmesi ise bende yıkama makinası olmamasına rağmen çok güzeldi, kayganlığı ise AB Velvet'den düşük VP Con mor şampuan ile nerdeyse aynı. Ve tabiki de PH Nötr koruma dostu bir kova şampuanı, fiyatı ise 43 TL civarında şahsi düşüncem EV12'ye tercih edilebilir. Çift kovayla yıkadıkdan sonra suruladım, su izi şampuan izi gibi şeyler bırakmadı. Temaslı yıkama da ise kir bırakmadım. Son fotoğraflarda ise kaputta can çekişen yan panellerde ısrarla tutunan 36 gün önce sürdüğüm Jayswax Ceramic Wax'ın boncukları.

Duruladıkdan sonra bir kaç boncuk fotoğrafı atıyım, ardından 1:50 X50 uyguladım. Son 3 fotoğraf X50 boncukları.

Flowey X50: Ekonomik hızlı wax/cila diyebiliriz, yanlışım var ise düzeltin. Sulandırma oranını aldığım bayi 1:50-1:100 önerdi ancak sitelerinde 1:30-1:100 yazıyor, 1:30 gibi sulandırma oranı yapmanın hiç bir artısı olucağını düşünmüyorum. Aracı komple yıakdıkdan sonra ıslak zemine uygulayıp sprey şeklinde atım yapılıyor, ilaçlama pompası var ise daha rahat olucaktır bende yaklaşık 1100ml sulandırılmış ürün gitti. Boncuklanma da beni üzdü ama edindiğim bilgiler de ben yanlış birşey yapmamışım kendisi böyleymiş ama parlaklığı herhalde Ceramic Wax'a göre daha fazla komşuların bile dikkatini çekti. Kokusu ise çilekimsi/portakalımsı kokuyor, iz bırakması ise yıkama makinası olmadığı sürece baş belası. Aracın her tarafına bol su tutmak veya tayzikli su tutmak gerekiyor. 1 Litrelik fiyatı ise 120 TL bandında, boncuklanmayı sevenler PW alsın derim ancak yaz için mükemmel gözüküyor. Hafta için de bol güneşli günde çekim yapıp atarım.

Ardından durulamaya geldik, Black Hole ile kurulama yaptım ancak fotoğrafını çekmeyi unutmuşum. Kapı aralarını, jantı ve etekleri gibi kısımları Super Clean Dry Towel ile kuruladım.

Gelelim dış camlara, S3'ü 1:10 sulandırılmış şeklinde superclean cam bezi ile sildim.

Flowey S3: Sulandırma oranı yüksek bir Cam Temizleyicisi'dir. 1:10-1:15 sulandırma oranı var, PH'ı ise 11 civarlarında. Kokusu ise biraz ''Fresh'' biraz ise alkol kokuyor, iz bırakma gibi bir sıkıntısı yok hatta su lekelerini çok güzel gidiriyor ve çok güzel cam paraltıyor. Cam filmlerine de zarar vermediğini ana bayi söyledi, zarar verir mi vermez mi ilerleyen dönemler de tecrübe edeceğim. 1 Litresi 55 TL'ye satılıyor, çok ekonomik geliyor.

Gelelim lastik parlatmaya/korumaya. R4 kullandım, Parlatan Adamlar'dan aldığım Lastik Pad'i ile yaydım.

Flowey R4: Lastik paraltıcısı sulandırılmıyor ancak vad ettiği doku ve ekonomik oluşu yetiyor. PH değeri yaklaşık 6.5-7 civarında, kokusu ise klasik lastik paraltıcılar gibi kokuyor. Kıvamı su gibi sıvı rengi yeşilimsi, dokusu ipeksi görünümü mat. Yaz ayların da çok tercih edebileceğimiz bir ürün, 1 Litresi 60 TL. İçeriği ise Flowey 4.2 ile aynı, o 58 TL ama sprey şeklinde kullanıma hazır geliyor ancak 400ml.

Sonrasın da dış plastiklere Plastic Cleaner Gel sürdüm. Sarı çin işi pad ile.

Flowey Plastic Cleaner Gel: Kokusu aynı sinek ilacı gibi ama kötü kokmuyor, baya ekonomik gibi geliyor bana çünkü aşırı yoğun bir yapısı var. Pad'e sürdüğüm fotoğrafda ki ürün kadar 2 kere sıktım ve Fiorino'nun bütün dış plastiklerine yetti. Fiyatı ise 65 TL civarında ancak 250 ml yani biraz pahalı diyebiliriz. Aşırı parlak bir yapısı yok ama mat da değil, bazı fotoğraflarım da plastikler de pasta kalıntılarını nasıl kapattığını gösterdim anlıyacaksınız.

Final fotoğraflarım akşam olduğu için biraz bulanık olabilir, ertesi gün bir daha çektim ve iç temizlik yaptım.

Devamı geliyorrrrr :D

Gelelim iç temizliğe tabi ertesi gün oldu ve iç temizliğe İ2, C5 ve S3 ile giriştim.

Kirli hallerimiz.

Şöyle ufak bir test yaptım, inatla direnen yaklaşık 1.5 ay olan pink sheen'i 1:20 İ2 ile temizleyip üstüne C5'i bez ile sürdüm.

Flowey İ2: İç Mekan Temizleyicisi olarak geçiyor, sulandırma oranı üstünde 1:10-1:50 olarak belirtilmiş. Ben eşikleri-pedalları temizlerken 1:3 kullandım yeterli geldi ancak test etmek amaçlıydı APC kullanmak daha mantıklı geliyor tabi her seferinde değil. Çok kir var ise APC, az kir ve tozluysa 1:10 İ2 temizler diye düşünüyorum. Torpido ve kumaş koltuklar için 1:20 sulandırma oranı ideal 1:30'dan sonrası çıkaracağını düşünmüyorum. PH nötr olması ve ''Fresh'' kokması çok güzel ancak köpürmüyor, yani illa ki köpük yapan şişe lazım. Fiyati 32 TL civarında 1Litresi.

@Kzmsefa abinin İ2 Bilgisi: Köpük yapan şişe olsa bile, herhangi bir apc kadar köpük yapmıyor, sulu bir kıvamı oluyor köpüğünün. Ürünün kendisinde de zaten non-foaming yazıyordu.

Flowey C5: İç trim parlatıcı olarak geçiyor, kokusu çilekli dondurma gibi birazda vanilyalı dondurma gibi aşırı hoç bir kokusu var kıvamı ise baya bir koyu. Bütün iç plastiğe yaklaşık 20-30ml harcadım. Fiyatı 70 TL civarında, mat bir görünüm bırakıyor bakalım toz tutması nasıl olucak. Garanti olsun diye kapı fitillerine sürmedim ancak cam fitillerinin cama gelmeyen kısmına sürdüm. C5 ile ilgili edindiğim bilgi hem temizlediğini hemde mat bir efekt bıraktığını buldum. Ayrıca asidik bir yapısı var.

Testden sonra torpido yani üst kısım plastiklere fırça ile 1:20 İ2 ile giriştim.

Ardından paspaslara ve pedallara 1:3 İ2 ile temizledim gayet geçirdi. Ancak ürün sarfiyatı diye düşünüyorum, pedallara en mantıklısı APC herhalde. Kumaş paspasları silkdim, taban halısında da ele gelen tozlar yoktu süpürmedim.

Gelelim kumaş temizliğine ben normal de VP Carpet'ı 1:60 sulandırıp rutin temizliğimi yapıyordum sırf denemek amaçlı i2'yi 1:20 oran ile kullandım.Sıktım nemli bez ile sildim, kuru bir bezle emdirdim ve kurumaya bıraktım.

Hemen ardından tüm iç plastiklere C5 ile korumaya aldım, beze sürüp sildim ve bezin tam tesi yüzüyle bir daha fazlalık ürünleri aldım.

Ben cam silme işini her zaman sona saklıyorum çünkü fitillere koruma sürerken bazen cama deyiriyorum.

En son olarak finallerime gelelim, buraya kadar okudğunuz için teşekkür ederim. Komuşalar fazla baktığı için aman aman finaller çekemedim, İnşallah ilerleyen uygulamalar da daha fazla finaller ile karşınızdayım. Yanlışlarımı düzeltmek için ve düşünceleriniz için lütfen yorum yazın. :)

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dostum ellerine sağlık, çoğu arkadaşın soru işaretlerini gidericek tarzda bı konu olmuş. Baya yararlı yani ellerine sağlık. Benim aklıma takılan bişey var bu floweyin demir tozu temizleyici ürününü 1:1 sulandirdim demişsin, floweyin sitesinde böyle bı sulandırma şekli mevcut değil diye biliyorum daha doğrusu direkt uygulama şeklinde biliyordum bu ürün sulandiriliyormu ? İkinci sorum ise kc FB dede aynı şekilde sulandırma oluyor mu?

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerine emeğine sağlık dostum, çok başarılı dolu dolu incelemeler ile çok güzel bir temizlik olmuş. Helal olsun. :alkis::nazar:
Benim ekleyebileceğim tek bir ufak nokta i2 için: köpük yapan şişe olsa bile, herhangi bir apc kadar köpük yapmıyor, sulu bir kıvamı oluyor köpüğünün. Ürünün kendisinde de zaten non-foaming yazıyordu. Ona rağmen seninde dediğin gibi rutin temizliklerde işini gayet iyi yapıyor.

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Dostum ellerine sağlık, çoğu arkadaşın soru işaretlerini gidericek tarzda bı konu olmuş. Baya yararlı yani ellerine sağlık. Benim aklıma takılan bişey var bu floweyin demir tozu temizleyici ürününü 1:1 sulandirdim demişsin, floweyin sitesinde böyle bı sulandırma şekli mevcut değil diye biliyorum daha doğrusu direkt uygulama şeklinde biliyordum bu ürün sulandiriliyormu ? İkinci sorum ise kc FB dede aynı şekilde sulandırma oluyor mu?
Rica ederim, elimden geldiğince bilgilerimi ve yaşadıklarımı paylaştım. Aynen dediğin gibi sitelerin de ve ambalajda saf yazıyor ancak ürün diğer demirtozlarına göre ciiden fazla yoğun aklıyor, ana bayiden alırken işletme sahibine sulandırıyım mı diye sorduğumda istersen sulandır sıkıntı yatarmaz dedi. Bende sulandırdım ve kızarmalar başarılıydı, fotoğrafa aldanmayın tam çekememişim ve en son 50 km önce demir tozu temizliği yapmıştım. KC FB sulandırılmıyor.:)
Ellerine emeğine sağlık dostum, çok başarılı dolu dolu incelemeler ile çok güzel bir temizlik olmuş. Helal olsun. :alkis::nazar:
Benim ekleyebileceğim tek bir ufak nokta i2 için: köpük yapan şişe olsa bile, herhangi bir apc kadar köpük yapmıyor, sulu bir kıvamı oluyor köpüğünün. Ürünün kendisinde de zaten non-foaming yazıyordu. Ona rağmen seninde dediğin gibi rutin temizliklerde işini gayet iyi yapıyor.
Çok sağolasın abi işte birşeyler yazdım diyelim.:D Hemen dediğin notu ekliyorum.:tesekkurr:

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ayrıca Dip Not düşiyim, ürünler hakkında bilginiz var ise paylaşın ben ana konuya ekliyim ki derli toplu olsun. Ve bazen bazı fotoğrafların yüklenmediğini gördüm bir kere yenilerseniz gelecektir.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerine sağlık kardeşim
Bence çok başarılı bir paylaşım olmuş
Yalnız i2 yi fazla küçümseme kuvvetli bir temizleyici, hassas bölgelerde dikkatli kullan
Deri direksiyon vb gibi

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık kardeşim
Bence çok başarılı bir paylaşım olmuş
Yalnız i2 yi fazla küçümseme kuvvetli bir temizleyici, hassas bölgelerde dikkatli kullan
Deri direksiyon vb gibi
Eyvallah abim çok sağol. Aynen abi İ2'yi çok küçümsemedim ancak her yerde apc gibi kullanmanın mümkün olmadığını açıklamak istedim.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık uygulama ve paylaşım çok güzel. Her şeyi açıklamışsın çok yararlı bir konu olmuş bence. Araba da iyi parlamış maşallah.
Ön yıkama şampuanlarında belli bir orandan fazlasının hiçbir işe yaramadığını söylemiştim ama ev13 ü özellikle denememiştim. Unutmamış denemişsin :) Bunda da aynı durum var belli ki.

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Eline,emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş.Ürünleri karşılaştırman almak istenilen ürünler açısından kafa karışıklığını ve kafalarda oluşan soru işaretlerini az da olsa ortadan kaldırmış.Bu arada çoğu resim gözükmüyor acaba ben mi göremiyorum.Uygulamalarının ve karşılaştırmalarının devamını dilerim kardeşim.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Sercan eline koluna sağlık, çok güzel bir konu olmuş. Üşenmeden her ayrıntıyı anlatman ayrıca takdire şayan.

Şunu da deneyebilir misin rica etsem başka bir araçta (mümkünse bizimkiler gibi temizliğine dikkat edilmeyen bir araçta); hatırlarsan bunu daha önce ( @_CaN_ hocamın konusuydu galiba) yazmıştım; R1 fırçasız temizlik konusunda da gayet iyi. Sen jant temizliğini fırça ile yapmışsın bu yüzden ayrımı gözetemiyoruz.

R1 ile diğer elinde ki jant temizleyicilerden birini (yada en beğendiğini) sık 2-3 dk bekle ve tazyikli su ile durulayıp fotoğraf paylaşabilir misin ?

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor. C5 ile 5.1 cleanerin aynı ürün olduğunu söyledi Erkan abi

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Sercan20 eline sağlık yeni başlayanlar için de emek verip yorumlamışsın, lastik parlatıcı dışında(Ben glossy efektli lastik parlatıcı seviyorum zevk meselesi:D) diğer ürünlerini güzel görünüyor yarın ben de bir deneyim bakalım iştahım kabardı:)

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Sercan20 eline saglik kardesim jantlara kullandiklarindan en cok hangisi ni beyendin birde
w25 numune olsaymis keske r10 la karsilastiriverirdin oda merak edilenler arasında
Sağolasın abim, R10 hala elimde var müsait zaman da W25 alıp test yapabilirim.
Ellerine sağlık uygulama ve paylaşım çok güzel. Her şeyi açıklamışsın çok yararlı bir konu olmuş bence. Araba da iyi parlamış maşallah.
Ön yıkama şampuanlarında belli bir orandan fazlasının hiçbir işe yaramadığını söylemiştim ama ev13 ü özellikle denememiştim. Unutmamış denemişsin :) Bunda da aynı durum var belli ki.
Teşekkür ederim abi, açıklayabilidğim kadarıyla konuaçtım abim.:) Aynen öyle abi EV13'de de fazlası zarar hatta hemen kurulamasam iz bırakırdı.:D
Ellerine sağlık. Flowey hakkında merak ettiğimiz hemen hemen her ürünü incelemişsin. Teşekkür ederim :alkis:
Sağolasın Can abi, elimde olan bide 3 numune ile testimi yaptım başka merak edilen var ise bayiden rica edip belki alabilirim.:)
Eline,emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş.Ürünleri karşılaştırman almak istenilen ürünler açısından kafa karışıklığını ve kafalarda oluşan soru işaretlerini az da olsa ortadan kaldırmış.Bu arada çoğu resim gözükmüyor acaba ben mi göremiyorum.Uygulamalarının ve karşılaştırmalarının devamını dilerim kardeşim.
Rica ederim Çağlar abi, 4. mesajda yazdığım gibi fazla resim attığım için (100e yakın) sayafayı 2 kere yenilersen fotoğraflar geliyor. Bende çok fazla soruyla karşılaştım tek bir konuda yanıt vermeye çalıştım.:)
Eline sağlık, güzel açıklamalı bir konu olmuş. Plastic cleaner jel in boncuklamasını seçeceksin.
Bir de flowey sponsor mu oldu:)
Aynen sponsor oldu:p Sağolasın abi yorumun için, şimdi yağmur yağıyor dinsin hemen iniceğim aşağıya.:D
Sercan eline koluna sağlık, çok güzel bir konu olmuş. Üşenmeden her ayrıntıyı anlatman ayrıca takdire şayan.

Şunu da deneyebilir misin rica etsem başka bir araçta (mümkünse bizimkiler gibi temizliğine dikkat edilmeyen bir araçta); hatırlarsan bunu daha önce ( @_CaN_ hocamın konusuydu galiba) yazmıştım; R1 fırçasız temizlik konusunda da gayet iyi. Sen jant temizliğini fırça ile yapmışsın bu yüzden ayrımı gözetemiyoruz.

R1 ile diğer elinde ki jant temizleyicilerden birini (yada en beğendiğini) sık 2-3 dk bekle ve tazyikli su ile durulayıp fotoğraf paylaşabilir misin ?
Rica ederim abi, elimde ki ürünleri anlatmaya çalıştım.:)

Aslında dediğiniz çok mantıklı sonuçta ben her rutin temizlikde jantlara detaylı giriyorum. En kısa zaman da R1 ve Diablo'yu test edebilirim.:arkadass:
Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor. C5 ile 5.1 cleanerin aynı ürün olduğunu söyledi Erkan abi
Eyvallah abim sağolasın, bende aynı ürün diye biliyorum. Zaten Flowey ürünlerinin nerdeyse hepsin de kullanıma hazır olanlar siyah ve biraz daha pahalı oluyor. :)
@Sercan20 eline sağlık yeni başlayanlar için de emek verip yorumlamışsın, lastik parlatıcı dışında(Ben glossy efektli lastik parlatıcı seviyorum zevk meselesi:D) diğer ürünlerini güzel görünüyor yarın ben de bir deneyim bakalım iştahım kabardı:)
Rica ederim hocam.:) Aynen sende dene hemde yorum ve bakış açımız artmış olur.:)
Eline sağlık Sercan, güzel anlatım olmuş :)
rica ederim abi, sağolasın.:)
Eline sağlık kardeşim. Bilgilendirici ve güzel bir paylaşım
Rica ederim Tayfun abi.:)
Eline sağlık anlatımlar , fotoğraflar vs başarılı.
elimden geldiğince fotoğrafları bol tutmayı çalıştım, sağolasın.:)