Hem ürünün ne olduğunu biliyoruz yani B33'ün kısa kısa kullanımlarda zarar vermediğini hem de benzinlik köpüğünde direk kostik kullanılıyor diye biliyorum.
Sabırla okudum. Çünkü neyin ne işe yaradığını sabırla yazmana ve yaptığın detayı sabırla gösterdiğin özeni harika buldum. Herkesin işine yarar bir anlatım olmuş hatta bunu yeni baslayanlar bölümüne ekleyebilirler tabi bu bnm fikrim. B33 bende çok sevdim bir litre almıştım nerdeyse bitmek üzere. Merak ettiğim r10 demirtozuydu aslında bir ön lastiği yıkamadan direk sıksaydın keşke nasıl çalıştığını görürdük. Sulundiriliyorsa güzel. FB de çok yoğun. Sulandirilirsa acaba performans kaybı olur mu? Bakalım bnde aldım daha gelmedi deneyebilirim ben o şekilde. Eline sağlık. Herkes bakar sen millete bakma .
Sabırla okudum. Çünkü neyin ne işe yaradığını sabırla yazmana ve yaptığın detayı sabırla gösterdiğin özeni harika buldum. Herkesin işine yarar bir anlatım olmuş hatta bunu yeni baslayanlar bölümüne ekleyebilirler tabi bu bnm fikrim. B33 bende çok sevdim bir litre almıştım nerdeyse bitmek üzere. Merak ettiğim r10 demirtozuydu aslında bir ön lastiği yıkamadan direk sıksaydın keşke nasıl çalıştığını görürdük. Sulundiriliyorsa güzel. FB de çok yoğun. Sulandirilirsa acaba performans kaybı olur mu? Bakalım bnde aldım daha gelmedi deneyebilirim ben o şekilde. Eline sağlık. Herkes bakar sen millete bakma .
Çok teşekkür ederim Koray abi, onurumu çok güzeü okşadınız. Aynen abi bende B33'e bayılıyorum en son Murat abi ortak alım yaptığında 2 kg almıştım yarım kilosu bitti. Aslında dediğiniz gibi R10'u direk sıksaydım daha güzel olurdu ama elimde hala ürün var gelecek uygulamaya başka araba da deneyebilirim. FB ile yoğunluk farkını belli ediyor yani R10 daha yoğun, ana bayiden numune alırken sulandırabilirirsin dediği için denedim yoksa böyle bir teori yok ancak performans kaybı sezmedim.
Elinize sağlık, Çok güzel bir uygulama ve süper ötesi bir anlatım olmuş. Her uygulamayı tek tek akıcı bir şekilde anlatabilmek takdire şayan. Kendi adıma yeni aldığım flowey ürünlerinde referans olarak kullanacağım. Örneğin demirtozunun sulandırılabiliyor olmasına dair bilgi için teşekkürler malum ucuz değil arkadaşlar
Elinize sağlık, Çok güzel bir uygulama ve süper ötesi bir anlatım olmuş. Her uygulamayı tek tek akıcı bir şekilde anlatabilmek takdire şayan. Kendi adıma yeni aldığım flowey ürünlerinde referans olarak kullanacağım. Örneğin demirtozunun sulandırılabiliyor olmasına dair bilgi için teşekkürler malum ucuz değil arkadaşlar
Sağolun teşekkür ederim, bir nevi ürünler nasıl kullanır uygulaması oldu. Eğer janta demirtozu temizliğini en az 3 4 ayda bir yapıyorsanız bana kalırsa saf halde yapın veya küçük bir yerde 1:1 deneyin belki 1:1 4 aylık demirtozlarını çıkarmayabilir. Yada ben ayda bir temizlik yapıyorum derseniz her türlü 1:1 çıkartıyor.
Yani diyor ki, her ürün yüzeyde bir katman oluşturduğu için çok az da olsa uv koruması vardır. (hiçbir şey olmamasından iyidir) diye yorumluyorum.
Yani uv koruması yok
Özellikle uv koruması olsaydı yazarlardı zaten ambalajına
Eyvallah abim sağolasın, hortumun patlaması benim suçum. Normal bir hortum kullanıyordum, en az 3 4 yıkama yaptım tabi çeşme açık kalıyor 3 4 saat bütün yük hortuma biniyordu en sonunda patladı. Bauhaus'dan kaliteli birşey alıcam.
Yani diyor ki, her ürün yüzeyde bir katman oluşturduğu için çok az da olsa uv koruması vardır. (hiçbir şey olmamasından iyidir) diye yorumluyorum.
Yani uv koruması yok
Özellikle uv koruması olsaydı yazarlardı zaten ambalajına
Eyvallah abim sağolasın, hortumun patlaması benim suçum. Normal bir hortum kullanıyordum, en az 3 4 yıkama yaptım tabi çeşme açık kalıyor 3 4 saat bütün yük hortuma biniyordu en sonunda patladı. Bauhaus'dan kaliteli birşey alıcam.
Aynen abi bir nevi öyle demiş ama UV koruması vermicekse sürmek mantıksız geldi.
Görüntü olarak göze hoş geldiyse kullanılabilir tercih meselesi ama onun haricinde uv koruması olmayan bir plastik koruyucunun bana kimse mantığını anlatamaz Boş ürün