Foam Lance Filtre ve Hazne Temizliği

tamercakir

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ Çorlu
Merhaba arkadaşlar, 1 yıl önce almış olduğum foam lance son zamanlarda sanki biraz sulu köpük atmaya başlamıştı. Nadir de olsa ilk atımlarda anlık tıkanmalar vs gibi performans düşüşleri gözlemledim. Köpük bittikten sonra sadece su atarak filtre tıkanmasının önüne geçmeye çalışsam da (bazen yapmıyordum yalan yok) 1 yılın sonunda sonuç bu. Açıkçası bu kadar beklemiyordum.

картинки gif

Filtreyi yerinden çıkarmak için çok uğraştım. Resmen kaynamış ve köpük kalıntıları kurum bağlamış. Kaba temizliğini yapıp sirkeye yatırdım. Yarın sabah umarım çözülmüş olurlar. Temizlik için varsa alternatif önerileriniz esirgemeyin lütfen. Ayrıca benim gibi yahu bi seferden bişey olmaz deyip en son 20-30 sn kadar yanlızca su püskürtmeyi ihmal etmeyin. Saygılarımla...

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Merhaba arkadaşlar, 1 yıl önce almış olduğum foam lance son zamanlarda sanki biraz sulu köpük atmaya başlamıştı. Nadir de olsa ilk atımlarda anlık tıkanmalar vs gibi performans düşüşleri gözlemledim. Köpük bittikten sonra sadece su atarak filtre tıkanmasının önüne geçmeye çalışsam da (bazen yapmıyordum yalan yok) 1 yılın sonunda sonuç bu. Açıkçası bu kadar beklemiyordum.

картинки gif

Filtreyi yerinden çıkarmak için çok uğraştım. Resmen kaynamış ve köpük kalıntıları kurum bağlamış. Kaba temizliğini yapıp sirkeye yatırdım. Yarın sabah umarım çözülmüş olurlar. Temizlik için varsa alternatif önerileriniz esirgemeyin lütfen. Ayrıca benim gibi yahu bi seferden bişey olmaz deyip en son 20-30 sn kadar yanlızca su püskürtmeyi ihmal etmeyin. Saygılarımla...
Elinize sağlık ,temizlik sonrasi ilk günkü performansına dönecektir.
Temizlik aşamalarının fotosu gelirse yapmak isteyen arkadaşlara fikir olacaktır.
Ayrıca Foam lance metal filitre degişimi bu konuyu da inceleyebilir foam lance bakımı yapmak isteyen arkadaşlar.

tamercakir

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ Çorlu
Hazneyi sirkeli bez ile sildim ve kurumları ucu sivri bir plastik ile kazıdım. Kalıntılar çıksa da yüzey biraz korozyona uğramış gibi.

Geceden sirkeye bıraktığım filtrenin bıraktığı kirler, kalıntılar bu şekilde. Biraz da kaynatıp toparlamayı düşünüyorum. Yenilerini sipariş ettim, gelene kadar bu hali idare eder diye düşünüyorum.

kestaneci_037

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Hazneyi sirkeli bez ile sildim ve kurumları ucu sivri bir plastik ile kazıdım. Kalıntılar çıksa da yüzey biraz korozyona uğramış gibi.

Geceden sirkeye bıraktığım filtrenin bıraktığı kirler, kalıntılar bu şekilde. Biraz da kaynatıp toparlamayı düşünüyorum. Yenilerini sipariş ettim, gelene kadar bu hali idare eder diye düşünüyorum.

Filtreyi nereden sipariş ettiniz paylaşma şansınız var mı?

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Elinize sağlık ,temizlik sonrasi ilk günkü performansına dönecektir.
Temizlik aşamalarının fotosu gelirse yapmak isteyen arkadaşlara fikir olacaktır.
Ayrıca Foam lance metal filitre degişimi bu konuyu da inceleyebilir foam lance bakımı yapmak isteyen arkadaşlar.
Acaba alıntıladığınız oğan Lance metal filtre değişimi konusunu “faydali konular” başlığına ekleyebilir miyiz sevgili admin? :)

tamercakir

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ Çorlu
Filtreyi nereden sipariş ettiniz paylaşma şansınız var mı?
Ben aliexpressten sipariş ettim. Yurtiçinde satışı var mıydı bilmiyorum. 5 gr ve 3.7 gr olarak iki seçeneği var. 5 gr sipariş verdim sanıyorum köpük yoğunluğu daha iyiymiş. Deneyip göreceğiz.

TRY 53.74 33%OFF | 5 adet köpük aparatı örgü filtreler 5 Gram yüksek yoğunluklu Tablet için yedek aksesuarlar köpük üretimi
53.74TRY 33% OFF|5 adet köpük aparatı örgü filtreler 5 Gram yüksek yoğunluklu Tablet için yedek aksesuarlar köpük üretimi|Su Tabancası ve Kar Köpüğü Üfleme Borusu| - AliExpress