Merhaba arkadaşlar, 1 yıl önce almış olduğum foam lance son zamanlarda sanki biraz sulu köpük atmaya başlamıştı. Nadir de olsa ilk atımlarda anlık tıkanmalar vs gibi performans düşüşleri gözlemledim. Köpük bittikten sonra sadece su atarak filtre tıkanmasının önüne geçmeye çalışsam da (bazen yapmıyordum yalan yok) 1 yılın sonunda sonuç bu. Açıkçası bu kadar beklemiyordum.
картинки gif
Filtreyi yerinden çıkarmak için çok uğraştım. Resmen kaynamış ve köpük kalıntıları kurum bağlamış. Kaba temizliğini yapıp sirkeye yatırdım. Yarın sabah umarım çözülmüş olurlar. Temizlik için varsa alternatif önerileriniz esirgemeyin lütfen. Ayrıca benim gibi yahu bi seferden bişey olmaz deyip en son 20-30 sn kadar yanlızca su püskürtmeyi ihmal etmeyin. Saygılarımla...
Filtreyi yerinden çıkarmak için çok uğraştım. Resmen kaynamış ve köpük kalıntıları kurum bağlamış. Kaba temizliğini yapıp sirkeye yatırdım. Yarın sabah umarım çözülmüş olurlar. Temizlik için varsa alternatif önerileriniz esirgemeyin lütfen. Ayrıca benim gibi yahu bi seferden bişey olmaz deyip en son 20-30 sn kadar yanlızca su püskürtmeyi ihmal etmeyin. Saygılarımla...