Ford Focus Detailing İnfinty SuperGloss vs Bilt hammer Double Speed wax test

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Kitap yaz okuyalım abi :) yeni arkadaşlar (biz de eski sayılmayız) favorilere almalı bu uygulamayı, hem değerli bilgiler hem püf noktaları içeriyor :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
İhtiyarı gençleştirme operasyonu :alkis: emeğine sağlık abi, yine söylenecek söz bırakmamışsın :)

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Abi ellerine sağlık. Yapım aşamasının bir kısmını canlı gördüm gözlerime inanamamıştım değişimin. 20 yıllık bir araç anca bu kadar iyi düzeltilebilirdi. Finish efsane olmuş.

Son düzenleme:

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
Eline sağlık onur hocam cillop gibi maşallah

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerine sağlık abi maşallah, yine hayata döndürmüşsün bir aracı daha :)
Yalnız tekmende efsane, birde sesi var o an aklından geçen veya dile getirdiğin kelimeleri de söylüyor :komik:

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Elinize sağlık, kayınpederin aracı gördüğündeki yüzündeki tebessümü görebiliyorum:)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Emeğinize sağlık..5 yıl kullandım .. Hala dönüp bakarım..
Teşekkür ederim, bence de fordun en efsane kasalarından biri, eskimeyen araçlardan.
Abi şahane olmuş ellerine sağlık.:nazar:
Yalnız babamızın arabasının bakıma ihtiyacı çoktan gelmiş geçmiş. Tam zamanı geçmeden hayat öpücüğü kıvamında bir uygulama olmuş. Testlerin sonuçlarını beklerken. Verdiğin aydınlatıcı bilgilerden dolayı teşekkür ederiz:atess:
Videodaki müziklerin çok iyi bildiğimiz dinlendirici video olmuş ellerine sağlık. Tekmeyi çok esaslı sallamışsın ama yeminlen o ara bir korktum:komik:
Teşekkür ederim kardeşim, müzikleri sevmene sevindim, zaten hemen hemen hep aynıları kullanıyorum:)
Aynen tam zamanında bir oldu uygulama, hep araya bir şey giriyordu nihayet fırsat buldum.
Tekme öncesi olum bak git dedim ama:)
Eline sağlık abi çok güzel olmuş test ve bilgiler için çok teşekkür ederiz yeni arkadaşlara tam öğretici video olmuş :alkis:
Teşekkür ederim kardeşim, yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize.
Elinize sağlık abi her zaman ki ışıltılı bir sonuç olmuş
Teşekkür ederim kardeşim, evet renk nankör olsada onuda ışıldattık elimizden geldiğince
Ellerinize sağlık @onurçiko hocam. Focus ilk alındığı günlere geri dönmüş.
Glaze testinin sonuçlarını da merakla takip ediyorum, aynı glaze bende de var daha denemek nasip olmadı havalardan dolayı.
Teşekkür ederim hocam. Güzel glazedir, ben hep severek kullanırım hatta bitmeden bir daha aldım, tavsiye ederim kullanmanı. Özellikle yazın.
Teşekkür ederim hocam, seviliyorsun:) nerdesin sen bu ara, konu yok mu konu:)
Bu tarz yıllanmış araçlarda çizikten ziyade oksidasyonun giderilmesi muazzam değişiklik yaratıyor. Güzel uygulama :alkis::alkis:
Teşekkür ederim ustam, sizin gibi işinin ehli bir ustadan yorum almakla kıvanç duydum.
Abi öncelikle eline sağlık çok güzel bir uygulama olmuş dün akşam videoyu izlerken o tekme sahnesin de ben de korktum ama hep içim buruk ben nasıl kaçırdım bu güzel uygulamayı hoş gelsem bitişini göremeyecekmişim ama keşke daha önceden planlayıp birde şöyle hafta sonu felan olsaymış kaçırmazdım ders niteliğinde olurdu benim için de üzgünüm ama birdahakine haftasonu ve planlı yapalım ben de ucundan kıyısından tutarım hem :) eline sağlık sonuç olarak mükemmel işçilik ve alışıla gelmiş harika finaller :alkis:
Teşekkür ederim kardeşim, valla bu sefer yok yazıldın ama kurtuldum sanma.biraz spontane gelişti zaten biliyorsun. İnşallah bir daha ki sefere görüşürüz. Çok şey kaçırdın şimdiden söyleyeyim, çatlatmak gibi olmasında:hava:i
Üstad eline sağlık ölü yine diriltilmiş :mutlu: Bilt hamber ın infinity supergloss karşısındaki performansını merakla bekliyorum. Benim 65 gün olucak uygulyalı, bugün yarın tekrar bir yıkayacağım bakalım son durumu ne :sicak:
Teşekkür ederim, 65 gün güzel rakam mevsim itibariyle.
Abi ellerine sağlık. Yine ölüyü dirilten bir operasyon. Maşallah :nazar:
Teşekkür ederim kardeşim, işimiz ölülerle. Mezarcı gibi oldum ya la:)
abi eline koluna sağlık, focus'u fabrikadan birileri görürse geri isteyebilir. Sahibini uyarsaydın çok dışarı çıkarmasın :D
Teşekkür ederim kardeşim, sahibi kayınbabam da uyarma ile duracak gibi değil, bu araba en az 400-500 bin vardır, çok çok geziyor. Bu arabanın gitttiği yerlere ben daha gitmedim. Bakayım bir ara km sine.
@onurçiko usta eline saglık zor bir uygulama başarı ile geçmiş zira kayınpeder begenmedim dese evde kopacak fırtınada seni hiçbir wax seramik korumaz focus ta gençlik yıllarına dönüş yapmış

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Recep usta, beğenmeme şansı yok, gece yalvarıyordu artık yeter ne kaldı daha diye:)
Ellerine sağlık master detaycı adamın kayınbabasının böyle bir mat arabası olmazdı. güzel uygulama olmuş.
Teşekkür ederim Sensei, şimdi baba kayın olunca sallamışım biraz ama fazla sallamışım:kop:Telafi ettik.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize sağlık yine sonuç harika

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim elimizden geldiğince yapıyorum
Kitap yaz okuyalım abi :) yeni arkadaşlar (biz de eski sayılmayız) favorilere almalı bu uygulamayı, hem değerli bilgiler hem püf noktaları içeriyor :)
Teşekkür ederim kardeşim, sen artık yıllandın, eskisin artık. Tabiri caizse yanlış anlama kaşarlaştın artık.
İhtiyarı gençleştirme operasyonu :alkis: emeğine sağlık abi, yine söylenecek söz bırakmamışsın :)
Teşekkür ederim kardeşim, gençleştirmeyi severim bilirsin:)
Abi ellerine sağlık. Yapım aşamasının bir kısmını canlı gördüm gözlerime inanamamıştım değişimin. 20 yıllık bir araç anca bu kadar iyi düzeltilebilirdi. Finish efsane olmuş.
Sana ayrıca teşekkür ederim kardeşim hem kameremanlık yaptın hem hoş sohbetinle güzel vakit geçirttin. Yardımların cabası. Tekrar teşekkür ederim. Konuyu açarken yazacaktım aslında bu teşekkürü ama sabah uykusu bastırdı herelade unuttum, kusura bakma valla. Son halini canlı görmeni isterdim ama daha çok görürsün çünkü test çok yaparım artık bunda.
Eline sağlık onur hocam cillop gibi maşallah

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam.
Ellerine sağlık abi maşallah, yine hayata döndürmüşsün bir aracı daha :)
Yalnız tekmende efsane, birde sesi var o an aklından geçen veya dile getirdiğin kelimeleri de söylüyor :komik:
Teşekkür ederim kardeşim, valla artık senin hayal gücüne bırakıyorum, boş geçmediğim kesin:kop:
Elinize sağlık, kayınpederin aracı gördüğündeki yüzündeki tebessümü görebiliyorum:)
Teşekkür ederim, ya adam işi bitirmez arabayı alıp kaçtı:)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Eline , emeğine sağlık abi, yine şahanesin . :)<3

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Detaya ihtiyacı varmış gerçekten. ;)
Ellerinize sağlık yeniden doğmuş araç. Kazasız belasız binmek nasip olsun

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Teşekkür ederim elimizden geldiğince yapıyorum

Teşekkür ederim kardeşim, sen artık yıllandın, eskisin artık. Tabiri caizse yanlış anlama kaşarlaştın artık.

Teşekkür ederim kardeşim, gençleştirmeyi severim bilirsin:)

Sana ayrıca teşekkür ederim kardeşim hem kameremanlık yaptın hem hoş sohbetinle güzel vakit geçirttin. Yardımların cabası. Tekrar teşekkür ederim. Konuyu açarken yazacaktım aslında bu teşekkürü ama sabah uykusu bastırdı herelade unuttum, kusura bakma valla. Son halini canlı görmeni isterdim ama daha çok görürsün çünkü test çok yaparım artık bunda.

Teşekkür ederim hocam.

Teşekkür ederim kardeşim, valla artık senin hayal gücüne bırakıyorum, boş geçmediğim kesin:kop:

Teşekkür ederim, ya adam işi bitirmez arabayı alıp kaçtı:)
Bazı paylaşımlar var, sahipleri yanlış anlamasın lütfen, onların fotoğraflarına bakıyorum, kullandıkları malzemeleri falan dikkate alıyorum, ama senin paylaşımlarında sadece kullanılan malzeme ya da fotoğraf değil fazlası oluyor. Bu nedenle yazdıklarını dip köşe okuyup kendim de uygulamaya, mümkünse kendimce üzerine koymaya çalışıyorum :) ara notlar çok önemli oluyor senin paylaşımlarında. Bu notlar ile belki de bir çok ürünü çeyize ekledim ya da kafamdaki bir çoğunu sildim :) Bu sebeple herkesin huzurunda tekrar teşekkür ederim bana ve benim gibilere kattıkların için, kattıklarınız için.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@onurçiko eyv. hocam bimukabele, sende seviliyorsun...
Son dönemde biraz yoğunum, üstüne üstlük yıkama yaptığım yer kapandı, sonra da bir grip oldum ki nasıl bir şey ise bir hafta yattım evde :(
Arabayı 1.5 aydır yıkayamıyorum, umarım bu hafta yıkayabilirim :D

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline , emeğine sağlık abi, yine şahanesin . :)<3
Teşekkür ederim kardeşim, forum şahane ben ne yapayım, rüzgarına bırakıyorum kendimi:)
Detaya ihtiyacı varmış gerçekten. ;)
Ellerinize sağlık yeniden doğmuş araç. Kazasız belasız binmek nasip olsun
Teşekkür ederim kıymetli abi'ciğim. Oşdukça ihtiyacı vardı gerçekten. Buradan toparlamak da ayrı bir keyifli ama.
Bazı paylaşımlar var, sahipleri yanlış anlamasın lütfen, onların fotoğraflarına bakıyorum, kullandıkları malzemeleri falan dikkate alıyorum, ama senin paylaşımlarında sadece kullanılan malzeme ya da fotoğraf değil fazlası oluyor. Bu nedenle yazdıklarını dip köşe okuyup kendim de uygulamaya, mümkünse kendimce üzerine koymaya çalışıyorum :) ara notlar çok önemli oluyor senin paylaşımlarında. Bu notlar ile belki de bir çok ürünü çeyize ekledim ya da kafamdaki bir çoğunu sildim :) Bu sebeple herkesin huzurunda tekrar teşekkür ederim bana ve benim gibilere kattıkların için, kattıklarınız için.
Teşekkür ederim bu güzel ve kıvanç verici yorumların için, ne mutlu bana ki emekler kıymet biliniyor, taktir ediliyor hem de sizin gibi güzel insanlar tarafından. Daha iyilerini yaparız hepberaber inşallah.
Sen detailing yapacaksın ama ben beğenmeyeceğim, öyle bir dünya yok :)
Teşekkür ederim güzel insan<3

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@onurçiko eyv. hocam bimukabele, sende seviliyorsun...
Son dönemde biraz yoğunum, üstüne üstlük yıkama yaptığım yer kapandı, sonra da bir grip oldum ki nasıl bir şey ise bir hafta yattım evde :(
Arabayı 1.5 aydır yıkayamıyorum, umarım bu hafta yıkayabilirim :D
Aman geçmiş olsun, kendine dikkat et, iyice iyleşmeden yıkama, mühim olan sağlık.