Emeğinize sağlık..5 yıl kullandım .. Hala dönüp bakarım..
Teşekkür ederim, bence de fordun en efsane kasalarından biri, eskimeyen araçlardan.
Abi şahane olmuş ellerine sağlık.

Yalnız babamızın arabasının bakıma ihtiyacı çoktan gelmiş geçmiş. Tam zamanı geçmeden hayat öpücüğü kıvamında bir uygulama olmuş. Testlerin sonuçlarını beklerken. Verdiğin aydınlatıcı bilgilerden dolayı teşekkür ederiz

Videodaki müziklerin çok iyi bildiğimiz dinlendirici video olmuş ellerine sağlık. Tekmeyi çok esaslı sallamışsın ama yeminlen o ara bir korktum
Teşekkür ederim kardeşim, müzikleri sevmene sevindim, zaten hemen hemen hep aynıları kullanıyorum
Aynen tam zamanında bir oldu uygulama, hep araya bir şey giriyordu nihayet fırsat buldum.
Tekme öncesi olum bak git dedim ama
Eline sağlık abi çok güzel olmuş test ve bilgiler için çok teşekkür ederiz yeni arkadaşlara tam öğretici video olmuş
Teşekkür ederim kardeşim, yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize.
Elinize sağlık abi her zaman ki ışıltılı bir sonuç olmuş
Teşekkür ederim kardeşim, evet renk nankör olsada onuda ışıldattık elimizden geldiğince
Ellerinize sağlık
@onurçiko hocam. Focus ilk alındığı günlere geri dönmüş.
Glaze testinin sonuçlarını da merakla takip ediyorum, aynı glaze bende de var daha denemek nasip olmadı havalardan dolayı.
Teşekkür ederim hocam. Güzel glazedir, ben hep severek kullanırım hatta bitmeden bir daha aldım, tavsiye ederim kullanmanı. Özellikle yazın.
Ellerine sağlık hocam

Teşekkür ederim hocam, seviliyorsun

nerdesin sen bu ara, konu yok mu konu
Bu tarz yıllanmış araçlarda çizikten ziyade oksidasyonun giderilmesi muazzam değişiklik yaratıyor. Güzel uygulama

Teşekkür ederim ustam, sizin gibi işinin ehli bir ustadan yorum almakla kıvanç duydum.
Abi öncelikle eline sağlık çok güzel bir uygulama olmuş dün akşam videoyu izlerken o tekme sahnesin de ben de korktum ama hep içim buruk ben nasıl kaçırdım bu güzel uygulamayı hoş gelsem bitişini göremeyecekmişim ama keşke daha önceden planlayıp birde şöyle hafta sonu felan olsaymış kaçırmazdım ders niteliğinde olurdu benim için de üzgünüm ama birdahakine haftasonu ve planlı yapalım ben de ucundan kıyısından tutarım hem

eline sağlık sonuç olarak mükemmel işçilik ve alışıla gelmiş harika finaller
Teşekkür ederim kardeşim, valla bu sefer yok yazıldın ama kurtuldum sanma.biraz spontane gelişti zaten biliyorsun. İnşallah bir daha ki sefere görüşürüz. Çok şey kaçırdın şimdiden söyleyeyim, çatlatmak gibi olmasında

i
Üstad eline sağlık ölü yine diriltilmiş

Bilt hamber ın infinity supergloss karşısındaki performansını merakla bekliyorum. Benim 65 gün olucak uygulyalı, bugün yarın tekrar bir yıkayacağım bakalım son durumu ne
Teşekkür ederim, 65 gün güzel rakam mevsim itibariyle.
Abi ellerine sağlık. Yine ölüyü dirilten bir operasyon. Maşallah
Teşekkür ederim kardeşim, işimiz ölülerle. Mezarcı gibi oldum ya la
abi eline koluna sağlık, focus'u fabrikadan birileri görürse geri isteyebilir. Sahibini uyarsaydın çok dışarı çıkarmasın
Teşekkür ederim kardeşim, sahibi kayınbabam da uyarma ile duracak gibi değil, bu araba en az 400-500 bin vardır, çok çok geziyor. Bu arabanın gitttiği yerlere ben daha gitmedim. Bakayım bir ara km sine.
@onurçiko usta eline saglık zor bir uygulama başarı ile geçmiş zira kayınpeder begenmedim dese evde kopacak fırtınada seni hiçbir wax seramik korumaz

focus ta gençlik yıllarına dönüş yapmış
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Recep usta, beğenmeme şansı yok, gece yalvarıyordu artık yeter ne kaldı daha diye
Ellerine sağlık master detaycı adamın kayınbabasının böyle bir mat arabası olmazdı. güzel uygulama olmuş.
Teşekkür ederim Sensei, şimdi baba kayın olunca sallamışım biraz ama fazla sallamışım

Telafi ettik.