Malum durumlardan ötürü bir türlü yıkama ve yaptığımız testin takibini yapamamıtım. Bu gün fırsat bulup aracı yattığı yerden çıkardım. Uygulamayı yapalı 50 gün geçti. Bu süreçte iki kere falan kullanıldı araç.oldukça yağmur gördü zaten dışarda açık alanda duruyor sürekli. Bakalım uyguladığımız waxların durumu ne durumda.
Kirlilik durumumuz şu şekilde.

,
50 Gün sonra 3d magic dressing
Sağ taraf İnfinty Supergloss tarafı, sol taraf Bilt hammer Double speed wax tarafı. İnfinty bir tık daha kirli duruyor bilt tarafına göre.
Bu resim de bilt sağ tarafta.
Kapı içleri, lastik ve davlumbaza saf ceviz sıkarak başlıyoruz.
Akabinde 1/4 sulandırılmış cevizi zemzem basınçl ıpompa ile uyguluyorum. Videoda göreceğiniz üzere daha uygularken korumalı yüzeyde hemen kirleri söktüğü görülüyor.
Hemen cevizi kurutmadan üstüne foam lance ile Flowey ev13 ile ön yıkamamızın son aşamasına geçiyoruz.
Bagaj kapağında Glaze üstüne wax uygulamıştım. bu süre zarfında iki üründe bu alandan veda etmişler. resimde görüldüğü üzere hiç boncuklanma yok.
Tavanda durum infinty lehine duruyor, Biltten hiç ses seda yok.
Kaput kısmında ise işler tamamen infinty lehine, Bilt Hammerden hiç ses yok, kendisi bize el sallamış.
Yan Panellerin durumunun resmini çekmemişim ama videoda durumu izleyebilirsiniz. İnfinty nin durumu oldukça iyi.Hala çok iyi durumda.Tek kat uygulama ve geçen süreye bakacak olursak çok güzel bir performans.
Bilt Hammerde yan panellerde iyi durumda infinity nin gerisinde kalsada.
Testimizin sonucu bu araçta işler tamamen hiç şüphe götürmeyecek şekilde İnfinty nin galibiyeti ile sonuçlandı.Ben açıkcası Biltten daha ümitliydim. Bu testi nasip olursa birde Murat'ın arabasının kaputunda denemek istiyorum. Bakalım orada ne gibi tepkiler verecek.
Uygulamamıza devam edelim, sırada jant, lastik ve davlumbazların detayları ve akabinde kapı içlerinin deatyları var.
Artık kova yıkamamıza geçebiliriz. Ad Purple Velvet ile yaptım kava yıkamamızı. Önce her zaman olduğu gibi foam lance ile yüzye köpük sıkıp sonrada eldiven ile temaslı yıkama yaptım.
Düz zeminlerde koruma kalmamasından mütevellit hızlı bir koruma yöntemiyle uygulamayı nihayetlendirmek istedim. Burada Koch Chemie Pw kullandım.Uzun zamandır kullanmıyordum, özleşmiştik kendisiyle. 30 ml ürün kullandım 600 ml su karışımına
Kurulamamızı özlediğim Klin Dooka Edition ile yaptım.
Kapı içlerini Sonax bsd ile hem kuruladım hem korumaya aldım.
Jant kapaklarına da bsd kullandım.
Lastiklere son zamanlarda çok sık kullandığım finalini sevdiğim Flowey Brillant tire kullandım.
Davlumbazlara bizim ykamacının lastik parlatıcısından kullandım.
Ve finaller...