Fra-ber Lustra Wax arıyorum.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Bu arada Care Solution Umut'a sordum o da söylerim getirirler dedi ama ya ellerinde yoksa.
Fra-ber'in distribütörü kimdir bilen var mı? Onu da ayrıca emrak ettim ama net bilgi temin edemedim.

Fraberi Mts kimya , Mehmet Yavaş getiriyor.

Gyeon, Menzerna yi ise Gökhan Kavuk ve Mehmet Yavaş getiriyor. Mg polisaj olarak.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Sorun italyan ürünlerini Türkiye ye getirenlerde, italya avrupanın en ucuz kimyasal üretim yeri ve 10 a yakın üretici firma birbirini yiyor ufacık ülkede. İsimlerde FRA var farkettiyseniz, kardeşler demek, MA- fra matteo kardeşler, fra - Ber bertolini kardeşler demek. Bertolini kardeşler olan firma zaten en son türeyenlerden :)
Doğrudur ancak demek istediğim labocosmetica ürünlerinin yurtdışı fiyatları da yüksek. Fra-ber in yurtdışı fiyatlarını bilmediğim için söyledim belki orijinde pahalıdır diye.

Chemicalman

Çaylak Detaycı
Üye
Fraberi Mts kimya , Mehmet Yavaş getiriyor.

Gyeon, Menzerna yi ise Gökhan Kavuk ve Mehmet Yavaş getiriyor. Mg polisaj olarak.
Evet doğru bilgi, Mts kimya sadece fraber getiriyordu, izmirde yıkamacı ağırlıklı çalışan bir firma bayi ağı falan yoktu. Sonra menzerna yı getirmek için izmirin zenginlerinden kavuklar ile ortak mg polisaj ı kurdular, en son da gyeon getirdiler ama gyeon u eski distribütörün elinden alış şekilleri pek etik değildi malesef. Hemde gyeon un eski dist i bizler gibi detailingden gelme biriydi

gkavuk

Çaylak Detaycı
Üye
Sevgili arkadaşım ,

Anlatıkların kısmen doğru izninle ben açıklamak isterim , Kastyle olarak 2010 dan bu yana MTS Kimya ile çalışıyoruz , MTS kimya aynı zamanda Meguiars firmasınında izmir bölge bayilerinden biriydi , yani yıkamacı , servis ağırlıklı çalışıyorlardı , sebebi ise tamamen şahşi tercihler ve kısmi olarak piyasanın o zaman ki mevcut durumu , diğer konuya gelirsek Menzerna iştirakine , konunun kavuklar firması ile hiç bir organik bağı bulunmamaktadır . İştirak MTS kimya ve Kastyle iki firmanın bir ortaklığa girip ortaya çıkardığı oluşumdur. yani düşündüğünüz tarzda yüz binlerce dolarlık bir fonlama ile kurulmadı , bayi ağıda çok büyük zorluklarla ve emekle oluşturuldu ve hali hazırda halen yoğun çalışmalarımız devam etmekte ve edecektir , Bu oluşumun ana sebebi de , o tarihlerde mevcut piyasada doğru hizmet verip ürününü tanıyan firmaların neredeyse hiç olmayışıdır . Imkanların bize verdiği şartlar çerçevesinde en iyi ve doğru hizmeti vermeye çalışıyoruz ekibimiz ve bayi arkadaşlarımızla .

Gyeon Kosuna gelirsek Onurcan arkadaşımız mevcut firmadan 1 veya 1.5 sene öncesinde yollarını ayırlmışlardı , Onurcan'a zaten bu konuyu sorarsanız doğrulacayacaktır . Eski distribütör firmanın ana işi gayrimenkul kiralama uzerine çalışan bir firmadır yani detailing tecrübeleri için pek bir yorum yapmak istemiyorum . Gyeon Ana merkez bize ulaşıp memnun olmadıklarını bizimle çalışmak istediklerini belirtmiştir , 2018 yılı haziran ayından sözleşmelerinin dolacağını ve bizim ile kontrat yaparak bu oluşuma başlamak istemişler ve bunda etik ve ahlaksız olacak bir durum benim kendi şahsım ve firmam adına görülmemektedir . Kaldıki burada konuşmak istemediğim bir çok ahlaksızlıklarıda karşı firma bize yapmıştır ve konu tarafımızca yargıya taşınmış akabindede aracılar sokulup konuyu sulh yolu ile halletmeye çalışmışlardır .

Ben şahsi olarak firmaların çıkardıkları ürünleri kendi uygulama merkezimizde ve araçlarımızda defalarca deniyoruz , aynı zamanda çalıştığımız uygulamacı arkadaşlar ilede ürünlerin demoları denendikten , sonra olumlu olumsuz yorumlar sonunda getirtmeye veya getirtmemeye karar veriyoruz , bu süreçler 1 ile 6 ay arasında değişiyor bazen 1.5 yıla kadar testler sürmektedir .

Detailing den gelme konusunada gelirsek , 2005 senesinde Izmirde o zaman için ilk car care merkezini ben şahsen kendi ellerimle kurdum , bugünki car care dediğizle aynı iş mi dersen bence alakası olmasada :) , o zamanın imkanlarında bugünlerin hazırlıklarını yapıyorduk aslında .

işin özüne gelirsek bizlerde car care kökenliyiz , zaman ayıramadığımdan dolayı forumlar ile bağlantım pek iyi değil .

Evet doğru bilgi, Mts kimya sadece fraber getiriyordu, izmirde yıkamacı ağırlıklı çalışan bir firma bayi ağı falan yoktu. Sonra menzerna yı getirmek için izmirin zenginlerinden kavuklar ile ortak mg polisaj ı kurdular, en son da gyeon getirdiler ama gyeon u eski distribütörün elinden alış şekilleri pek etik değildi malesef. Hemde gyeon un eski dist i bizler gibi detailingden gelme biriydi