Sevgili arkadaşım ,
Anlatıkların kısmen doğru izninle ben açıklamak isterim , Kastyle olarak 2010 dan bu yana MTS Kimya ile çalışıyoruz , MTS kimya aynı zamanda Meguiars firmasınında izmir bölge bayilerinden biriydi , yani yıkamacı , servis ağırlıklı çalışıyorlardı , sebebi ise tamamen şahşi tercihler ve kısmi olarak piyasanın o zaman ki mevcut durumu , diğer konuya gelirsek Menzerna iştirakine , konunun kavuklar firması ile hiç bir organik bağı bulunmamaktadır . İştirak MTS kimya ve Kastyle iki firmanın bir ortaklığa girip ortaya çıkardığı oluşumdur. yani düşündüğünüz tarzda yüz binlerce dolarlık bir fonlama ile kurulmadı , bayi ağıda çok büyük zorluklarla ve emekle oluşturuldu ve hali hazırda halen yoğun çalışmalarımız devam etmekte ve edecektir , Bu oluşumun ana sebebi de , o tarihlerde mevcut piyasada doğru hizmet verip ürününü tanıyan firmaların neredeyse hiç olmayışıdır . Imkanların bize verdiği şartlar çerçevesinde en iyi ve doğru hizmeti vermeye çalışıyoruz ekibimiz ve bayi arkadaşlarımızla .
Gyeon Kosuna gelirsek Onurcan arkadaşımız mevcut firmadan 1 veya 1.5 sene öncesinde yollarını ayırlmışlardı , Onurcan'a zaten bu konuyu sorarsanız doğrulacayacaktır . Eski distribütör firmanın ana işi gayrimenkul kiralama uzerine çalışan bir firmadır yani detailing tecrübeleri için pek bir yorum yapmak istemiyorum . Gyeon Ana merkez bize ulaşıp memnun olmadıklarını bizimle çalışmak istediklerini belirtmiştir , 2018 yılı haziran ayından sözleşmelerinin dolacağını ve bizim ile kontrat yaparak bu oluşuma başlamak istemişler ve bunda etik ve ahlaksız olacak bir durum benim kendi şahsım ve firmam adına görülmemektedir . Kaldıki burada konuşmak istemediğim bir çok ahlaksızlıklarıda karşı firma bize yapmıştır ve konu tarafımızca yargıya taşınmış akabindede aracılar sokulup konuyu sulh yolu ile halletmeye çalışmışlardır .
Ben şahsi olarak firmaların çıkardıkları ürünleri kendi uygulama merkezimizde ve araçlarımızda defalarca deniyoruz , aynı zamanda çalıştığımız uygulamacı arkadaşlar ilede ürünlerin demoları denendikten , sonra olumlu olumsuz yorumlar sonunda getirtmeye veya getirtmemeye karar veriyoruz , bu süreçler 1 ile 6 ay arasında değişiyor bazen 1.5 yıla kadar testler sürmektedir .
Detailing den gelme konusunada gelirsek , 2005 senesinde Izmirde o zaman için ilk car care merkezini ben şahsen kendi ellerimle kurdum , bugünki car care dediğizle aynı iş mi dersen bence alakası olmasada

, o zamanın imkanlarında bugünlerin hazırlıklarını yapıyorduk aslında .
işin özüne gelirsek bizlerde car care kökenliyiz , zaman ayıramadığımdan dolayı forumlar ile bağlantım pek iyi değil .
Evet doğru bilgi, Mts kimya sadece fraber getiriyordu, izmirde yıkamacı ağırlıklı çalışan bir firma bayi ağı falan yoktu. Sonra menzerna yı getirmek için izmirin zenginlerinden kavuklar ile ortak mg polisaj ı kurdular, en son da gyeon getirdiler ama gyeon u eski distribütörün elinden alış şekilleri pek etik değildi malesef. Hemde gyeon un eski dist i bizler gibi detailingden gelme biriydi