Beklenen hamle @El_Diablo dan geldi. Uygulamasını ve sonuçlarını merakla bekliyoruz.
Abi emeğinize sağlık,sonuç ne olursa olsun cesaretinizi tebrik ederim
sabırsızlıkla test sonuçlarını bekleyeceğim
sabırsızlıkla test sonuçlarını bekleyeceğim
Bu gerçek mi?
İnanamıyorum
Valla helal olsun
Bu hasretle beklenen hareketin hemşerimden gelmesi ayrıca gurur verici
İnanamıyorum
Valla helal olsun

Bu hasretle beklenen hareketin hemşerimden gelmesi ayrıca gurur verici
Gerçekten helal olsun. Hemen test edip sonuçları paylaşmanızı büyük bir merakla bekliyorum 

@El_Diablo helal olsun valla ellerinize sağlık ama bunun detaylı konusunu açalım böyle mesaj arasında kaybolup gitmesin. Yapım aşamaları, kullanilan ekipman malzeme vs foto ve videolar varsa şahane bi konu olur. 
@El_Diablo hocam biraz fazla üretirsen forumcak paylaşalım, malum wax fiyatları aldı yürüdü 
Ceviz'den sonra foruma özel ve en çok kullanılan ürün olan wax için de çözüm üretirsek tam süper olur
Ceviz'den sonra foruma özel ve en çok kullanılan ürün olan wax için de çözüm üretirsek tam süper olur
Arkadaslar sag olun.Böyle tepki alacagimi aklimdan dahi gecmezdi.
Amerikayi yeni kesfetmedim.Tüm malzemeler internetde zaten mevcut.Sadece benim yaptigim waxda digerlere göre, parafin yada tiner gibin waxi yumsatacak ama elleriniz icin tehlikeli maddelerin icinde olmamasi. Birkac aydir malzeme geldikce aldikca yaptim, ve rahat 800gr -1kg wax üretip attim. Bu yukardaki malzemeleri kullanmadikca wax cok sert oluyor. Icindeki Carnauba oranini düsürdükce wax kremlesiyor, yanliz dayaniklik ve parlaklikdan ödün veriyorum. En büyük sorunda burdaydi benim icin.Deneme yanilma ile baya wax telef ettim . Bu isvicreliler yapabiliyorsa demek mümkün.
Benim yaptigim wax gelincen. Su an diger waxlara göre halen cok sert. El avuc icinde eriyor ve aracda Svisswax gibin uygulanabiliyor. Uygulandikdan birkac dakika sonra mikrofiber ile temizleyip , iki saat günes altinda araci bekletmek ve tekrar gölgede son artiklari almak lazim. Bunu Carnaubanin sertligine borcluyuz.Erime noktasi 88derece oldugu icin baya dayanikli. Motor kaputu ve catida yaklasik 4 ay ömrü oldunu gördüm. Belki cok iddiali olacak ama parlaklik olarak bildimiz isvicre waxindan saklanmasina gerek yok.
Ben tarifime dilek ve istek olursa burda paylasirim.Maksat olayi Coca Cola formülü gibin gizli tutmak deyil.Eger birileri cikip waxi daha ileriye tasiyabilirse Forum olarak faydalaniriz diye düsünüyorum.
Yukarda bi fiyat bilgilendirmesi yapmisdim. Tahminen 80€ gibin rakama 1kg fazla wax cikiyor. Türkiyede cogu malzeme daha ucuz olabilir.
Ve en önemli konu...….evde waxi yaparken yengeler evde olmasin
) .