Eline sağlık arkadaşım
On numara detay olmuş
Ürünler güzel,araç şahane,işçilik de üst düzey olunca finallere bakmaya doyamıyor insan
Bu arada forumda bayaa hemşerim var galiba yavaş yavaş öğreniyorum
Gayet keyifli uygulama olmuş elinize sağlık. Bu hızla son fotodaki duvarlara da sıva atıp hanımın gönlünü de alırdınız aslında . Ondan sonra gelsin Swissler gitsin Zymöller.
siva atsam kayinpeder sevinecek.Ev onun evi…...ben 100 metre sokagin basinda oturuyorum.Garajda mevcut, yalniz orda benden gerisi var icinde….aga Türk heryerde Türk …
Abi severek izledim şarkıları da çok güzel seçmişsin ben de Trabzondayım, memleket muhabbeti dönünce katılayım dedim Bu arada Vakfıkebirde ki kahvede ne işiniz vardı
Lastikleri ,benzin deposuna ve kapi girislerini evde hazirladim 1:7 oranda Shiny Garage APC ile temizledim. İlk defa kullandim ve işini gayet iyi yapti diyebilirim.
Cift kova yikarken malesef resim cekmeyi unutmuşum. Şampuan olarak Meguiars NXT kullandim. Old but gold. Arkasindan Liquid Elements Orange Baby ile kurulama
Sonuc beni pek memnun etmesede kisitli zamanda bu kadar deyip,devam ettim.....ettim etmesinede evde Aluteufel kirmizi yattini biliyorum.Asit bazli.....bu round kirli cantin ama 2nci benim olacagina eminim.
Lastiklere şaşmadim Meguiars Tire Gloss evde unutmusum. Sorun yok dedim ve Liquid Elements Back in Black yanimdaydi. Trimlerde işini iyi yapdi,yanliz lastiklerde aynisini demek pek mümkün deyil. Birazda zevk meselesi.Ben parlak lastik tercih ediyorum. LE BiB daha cok satin matt.
ic trimlerede LE BiB uygulayip burda misyonumu tamamladim. Resmini cekmedim Pedal temizligini Shiny Garage APC ilen yaptim. Temizlik yerindeki süpürke batan gemi gibin hortumun heryeri delik deşik.Hepsini kapatmaya parmak yetmez ama cekiş gücü zayif kaldi.
Fusso gittigi yere beni götürmedigi icin,ve bu havada Wax uygulamak mümkün olmadigi icin. Meg Liquid Wax yardimima koştu. Bunun kokusuna hastayim. Mikrofiber ile silip sizleri Finishle başbaşa birakiyorum.
Bu konu başlığını her gördüğümde Frankfurtta hapishaneye girmişsiniz gibi okuyorum. Gurbet elde mapushane günlerim gibi. Ellerinize sağlık konu iyi araç iyi uygulamalr iyi. Daha da iyi olur zehri almışsınız baharda patlar arka arkaya bomba uygulamalar. Gurbete selamlar olsun dünyanın her yerindeki Türklere
Bu konu başlığını her gördüğümde Frankfurtta hapishaneye girmişsiniz gibi okuyorum. Gurbet elde mapushane günlerim gibi. Ellerinize sağlık konu iyi araç iyi uygulamalr iyi. Daha da iyi olur zehri almışsınız baharda patlar arka arkaya bomba uygulamalar. Gurbete selamlar olsun dünyanın her yerindeki Türklere
@El_Diablo helal olsun valla ellerinize sağlık ama bunun detaylı konusunu açalım böyle mesaj arasında kaybolup gitmesin. Yapım aşamaları, kullanilan ekipman malzeme vs foto ve videolar varsa şahane bi konu olur.
@El_Diablo hocam biraz fazla üretirsen forumcak paylaşalım, malum wax fiyatları aldı yürüdü
Ceviz'den sonra foruma özel ve en çok kullanılan ürün olan wax için de çözüm üretirsek tam süper olur