Günaydın hocam,
Cam tavan, camlar ve boyasız plastikler hariç boyalı plastikler ve kaportalara sürebilirsiniz. Yalnız boyasız plastiklere dikkat edin azıcık oraya sürünce hemen silmeden unutursan bir süre beyazlanma yapar bunun çözümü bildiğin mavi silgiyle silebilirsiniz.
Günaydın hocam,
Cam tavan, camlar ve boyasız plastikler hariç boyalı plastikler ve kaportalara sürebilirsiniz. Yalnız boyasız plastiklere dikkat edin azıcık oraya sürünce hemen silmeden unutursan bir süre beyazlanma yapar bunun çözümü bildiğin mavi silgiyle silebilirsiniz.
Hocam, camlara ve cam tavana yağmur kaydırıcı uygulanabilirsiniz. Soft99 glaco veya ultra glaco ve Nasiol nano yağmur kaydırıcı da kullanabilirsiniz ama ilk önce camlara soft99 glaco glass compound roll on cam pastayla yağlı reçine pislikleri vs gibiler güzelce arınıp sonrası kaydırıcı uygulayabilirsiniz.
Farlara gelince K2 Lamp Protect Far Seramiği sürebilirsin ama bende varda henüz kullanmadım.
Herkese günaydın, bu üründen ben de aldım, benim araç cam tavan, o bölüme de sürecek miyim yoksa o bölge için farklı birşey mi kullanmalıyım, bir de farlar, camlar, boyalı plastik aksam, boyasız plastik aksam, bu bölgelere uygulanır mı?
Plastik aksama sürülmez. Sürülür ise Faber Castell mavi silgi ile çıkar. Özellikle iç kısımda direksiyona temas etmesinden kaçının, deformasyona sebeb olur. Bende kullanıyorum bu ürünü. Özellikle iç plastik aksama ve şoför kapı dış koluna sürmeden kullanıyorum . Çünkü farkında olmadan eliniz ile araç içine taşınır.
Plastik aksama sürülmez. Sürülür ise Faber Castell mavi silgi ile çıkar. Özellikle iç kısımda direksiyona temas etmesinden kaçının, deformasyona sebeb olur. Bende kullanıyorum bu ürünü. Özellikle plastik aksama ve şoför kapı koluna sürmeden kullanıyorum
İç kısımda uygulanmıyor diye biliyorum. Dikkat ediniz diye önden yazdım. Özellikle direksiyona temas ettirmemeye özen gösteriniz, deformasyona sebeb olur. Uygulama yapınca elleri iyice temizleyip arac içine temas ediniz. Tedbirli olunuz diye yazdım.
Herkese günaydın, bu üründen ben de aldım, benim araç cam tavan, o bölüme de sürecek miyim yoksa o bölge için farklı birşey mi kullanmalıyım, bir de farlar, camlar, boyalı plastik aksam, boyasız plastik aksam, bu bölgelere uygulanır mı?
Abi selamlar. Fussoyu boyasız plastiklere sürmeyin dikkatli olun beyazlama yapar mavi silgiyle cogunu alırsınız diğer beyazlıkla zamanla gidecektir. İç aksamda hiçbir yerde kullanmayın. Cam tavan, Arka cam ve yan camlara ben uygulamıştım daha önce bi sorun olmaz iyi silin iz kalmasın yeter. Ben ön camada uygulamıştım ama kışın silecek kullanıldığında atlama yapıyor o yüzden ön cama tavsiye etmem. Silecekleriniz sıfırsa atlama yapmaz ama yinede ön cama uygulamayın.