Fusso soft99 coat 2 hafta sonra ilk yıkama

OnurCK

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Günaydın hocam,
Cam tavan, camlar ve boyasız plastikler hariç boyalı plastikler ve kaportalara sürebilirsiniz. Yalnız boyasız plastiklere dikkat edin azıcık oraya sürünce hemen silmeden unutursan bir süre beyazlanma yapar bunun çözümü bildiğin mavi silgiyle silebilirsiniz.
Bunu bende bi deniyim :)

lafons

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Günaydın hocam,
Cam tavan, camlar ve boyasız plastikler hariç boyalı plastikler ve kaportalara sürebilirsiniz. Yalnız boyasız plastiklere dikkat edin azıcık oraya sürünce hemen silmeden unutursan bir süre beyazlanma yapar bunun çözümü bildiğin mavi silgiyle silebilirsiniz.
Cam tavana ve camlara ne kullanmak gerekir bir de farlar?

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Cam tavana ve camlara ne kullanmak gerekir bir de farlar?
Hocam, camlara ve cam tavana yağmur kaydırıcı uygulanabilirsiniz. Soft99 glaco veya ultra glaco ve Nasiol nano yağmur kaydırıcı da kullanabilirsiniz ama ilk önce camlara soft99 glaco glass compound roll on cam pastayla yağlı reçine pislikleri vs gibiler güzelce arınıp sonrası kaydırıcı uygulayabilirsiniz.
Farlara gelince K2 Lamp Protect Far Seramiği sürebilirsin ama bende varda henüz kullanmadım.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Herkese günaydın, bu üründen ben de aldım, benim araç cam tavan, o bölüme de sürecek miyim yoksa o bölge için farklı birşey mi kullanmalıyım, bir de farlar, camlar, boyalı plastik aksam, boyasız plastik aksam, bu bölgelere uygulanır mı?
Plastik aksama sürülmez. Sürülür ise Faber Castell mavi silgi ile çıkar. Özellikle iç kısımda direksiyona temas etmesinden kaçının, deformasyona sebeb olur. Bende kullanıyorum bu ürünü. Özellikle iç plastik aksama ve şoför kapı dış koluna sürmeden kullanıyorum:) . Çünkü farkında olmadan eliniz ile araç içine taşınır.

Son düzenleme:

lafons

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Plastik aksama sürülmez. Sürülür ise Faber Castell mavi silgi ile çıkar. Özellikle iç kısımda direksiyona temas etmesinden kaçının, deformasyona sebeb olur. Bende kullanıyorum bu ürünü. Özellikle plastik aksama ve şoför kapı koluna sürmeden kullanıyorum:)
acemiliğimin kusuruna bakmayın, iç kısımda fusso coat uygulanıyor mu? sizin cevabınızdan böyle anladım, uygulanıyorsa nerelere uyguluyoruz?

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
acemiliğimin kusuruna bakmayın, iç kısımda fusso coat uygulanıyor mu? sizin cevabınızdan böyle anladım, uygulanıyorsa nerelere uyguluyoruz?
Fusso elinize bulaşmışsın ellerin yıkamadan içeriye geçip direksiyona ve kapı çekme yerine sürmeyin diyor. Bizde öyle yapıyoruz elimize yıkamadan içeriye giremeyiz yoksa dediğim gibi beyazlama yapar hocam

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
İç kısımda uygulanmıyor diye biliyorum. Dikkat ediniz diye önden yazdım. Özellikle direksiyona temas ettirmemeye özen gösteriniz, deformasyona sebeb olur. Uygulama yapınca elleri iyice temizleyip arac içine temas ediniz. Tedbirli olunuz diye yazdım. :)

Son düzenleme:

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Herkese günaydın, bu üründen ben de aldım, benim araç cam tavan, o bölüme de sürecek miyim yoksa o bölge için farklı birşey mi kullanmalıyım, bir de farlar, camlar, boyalı plastik aksam, boyasız plastik aksam, bu bölgelere uygulanır mı?
Abi selamlar. Fussoyu boyasız plastiklere sürmeyin dikkatli olun beyazlama yapar mavi silgiyle cogunu alırsınız diğer beyazlıkla zamanla gidecektir. İç aksamda hiçbir yerde kullanmayın. Cam tavan, Arka cam ve yan camlara ben uygulamıştım daha önce bi sorun olmaz iyi silin iz kalmasın yeter. Ben ön camada uygulamıştım ama kışın silecek kullanıldığında atlama yapıyor o yüzden ön cama tavsiye etmem. Silecekleriniz sıfırsa atlama yapmaz ama yinede ön cama uygulamayın.