Başarılı bir test olmuş, elinize sağlık.
El ile uygulamada ürünün yüzeyde daha uzun süre kalması kaynaklı su iticilik daha iyi diyebilirmiyiz.
Teşekkür ederim, evet yüzeyde faha yağlı kaldığı için diyebiliriz.
Onur hocam yine akıldaki soruların çözümü video ile göstermişsiniz herşey için teşekkürler
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.
Üstad eline sağlık güzel bir test olmuş.

Kapatıcılığa ve parlaklığa etkisi bariz iki tarafta da belli. Poorboys white diamond da hafifte olsa aşındırıcılık da vardı diye aklımda kalmış. Makinayla bir tık daha iyi belki sonuç verir bu açıdan.
Teşekkür ederim, evet ben white diamont makina performansını daha başarılı buluyorum. İnşallah onu da test ederiz ilerde.
Ağabey'im maşallah eline emegine sağlık cok güzel uygulama senin paylasımlarinı urünleri gördukce kredi kartını yakasım geliyor

Sayende cok sey ögreniyorum saygilar.
Teşekkür ederim kardeşim, kredi kartı yandı benim sizin ki yanmasın diye uğraşıyorum
Eline sağlık abi.çok güzel olmuş arada ki parlaklık farkı hemen belli oluyor.
Teşekkür ederim çok bariz fark var.
Çok güzel bir karşılaştırma. Bir çoğumuza ışık tutucaktır. Teşekkür ederim
Işık tuttuysak ne mutlu. Teşekkür ederim.
@onurçiko üstat makina bu mu?
birde bu şekilde sipariş versem gelir mi ki? tr ye
Robot Check
sevkiyat ücreti çok çıkıyor makina 208 dolar + sevkiyat 380 dolar yapıyor.
Evet bu. 15 ve 21 mm salınım ve 5 ve 6 inç seçenekleri var. Motor gücü ve tork olarak pahalı makinalarla çok rahat yarışır.
Emeğine sağlık abi güzel karşılaştırma olmuş,merak edilen konulardan biriydi
Teşekkür ederim kardeşim, amaç sorulara cevap vermekti.
Yine her zamanki gibi başarılı bir test olmuş. Eline sağlık hocam.
Teşekkür ederim hocam.
üstad
@onurçiko ellerine saglık. çok güzel bir karşılaştırma olmuş .
üreticinin belirtigi gibi ürün elle uygulama için tasarlanmış ve bu şekilde çok daha başarılı ve koruma yetenegini kaybetmeden performan sergilemiş.
maakinaya gerek yok özelligini kurutarak elinden almış ürünün. elle uygulama yapmak istiyen gönül rahatlıgıyla alıp kullanabilir. teşekkürler.
iyi detaylar.
Teşekkür ederim üstadım, bence makina ile daha clear ve smoot bir yüzey bırakıyor, el ile daha puslu yüzey bırakıyor.
Makinem olmadığı için hep elle uygulamak zorundayım ürünleri. Glaze açısından da güzel bir test olmuş yine abi eline sağlık
Glaze ile de uygulanır en nihayetinde makina sadece hızlı olması adına bir seçenek.
Elinize sağlık güzel bilgiler için teşekkürler
Teşekkür ederim.
@Muratcan abi Onur abi ellerinize sağlık, benim gibi ilk başlayanlar için çok güzel bir rehber olmuş. Peki BMW'nin sert verniği yerine daha yumuşak vernik yapısı olan bir arabaya uygulasak daha mı iyi sonuç verir?
Glaze aşındırma yapmıyor onun için çok bir fark olmaz.
Ellerine sağlık Onur abi. Çok merak edilen bir husustu.
Teşekkür ederim kardeşim
Uygulama pedi olarak hangi markayı kullanıyorsunuz acaba ? model ya da link atabilir misiniz ?
Shine master ın padlerini kullanıyorum, çok başarılı, otoriteler tarafından önerilen padler. Yurtdışından alabilirsiniz. Ülkemizde yok maalesef.
Benim de merak ettiğim bi konuydu, emekleriniz için çok teşekkürler.
Daha önce hiç glaze kullanmadım, acaba kalıcılık süreleri nedir?
Teşekkür ederim. Glaze dayanımları çok uzun değildir. Sizin şartlarına göre değişir. Kara bmw konusunu takip ederseniz orada dayanımını test etmeye devam ediyorum.
Konudan önce yt kanalındaki videodan gördüm

Çok güzel bir karşılaştırma videosu olmuş. Ben bu konuyu aşırı merak edenlerdendim. Tekrar teşekkürler, ellerine sağlık abi.
Teşekkür ederim kardeşim
İnceleme için teşekkürler master kesinlikle makina çok fark ediyor.
Teşekkür ederim Sensei
Harika bir kıyaslama olmuş elinize sağlık. El ile yapılan uygulamadaki parlaklık bile boyanın durumuna bakılınca gayet iyi gibi geldi bana.
Bu arada bilberry sonrası kaputtaki durum gerçekten efsane, su resmen yapışmış gitmiyor
Teşekkür ederim kardeşim, bilberry kesinlikle wax sökmek için en favori ürünüm. Jantlarda ne kadar beğenmiyorsam bu işte o kadar beğeniyorum.