Arkadaşlar öncelikle herkese selam eder, bu seviyelerde çalışmalar yapabilmeme destek olan herkese tekrar teşekkür ederim.
Toplam iki gün uğraştım, ama istediğimi de nispeten aldım.
Önce flowey Ev26 (yeni ama daha satışa çıkmamış bir ürün) otomatik kwazar ile ön yıkama yaptım.
Trafik filmini resmen hüpletti. Kokusu hoş olmasa da gayet güzel bir ürün
Akabinde flowey R10 ile kwazar fısfıs şişede 1:1 sulandırma ile tüm aracı demirtozu temizliği yaptım.
Çok belli olmasa da baya bir demirtozu çıktı..
Akabinde zamanında reçine temizlemek için aldığım meguiars kil ve kaydırıcı seti ile kil temizliği yaptım
Ready for polishing
Ertesi gün aracı son bir yıkamadan geçirip çektim işyerinin deposunun önüne
toplu alımdan temin ettiğim mavi maskeleme bantları ile gerekli gereksiz her yeri izole ettim.
Akabinde polisaj yapacağım bölgeyi önce divortex ipa ile temizledim. Sonrasında polisaja geçtim
Malzemeler:
Makine Ruper Lhr15 mk3
Hare giderici Tac system refinish 2
Finish Tac system refinish 3
Koch chemie kırmızı ve mor ped
Bu iş ciddi emek isteyen, zaman ve maddiyat gerektiren bir iş. Ona göre hobi amaçlı uğraşırım diyenler bir daha düşünsün
Noktasal örnekler;
Öncesi
Sonrası
Resim hakkım bitmek üzere, gerisini daha az atıyorum.
Aracın sedefleri ortaya çıktı resmen
Araca birde son dakika wax attım. Sonax premium carnubau wax (yarışmafan kazandığım ürün) ciddi anlamda hoşuma gitti.
Su tutma ile ilgili video var ama toparlamak lazım
o sonra.
Bu da final
İlkin günahı olmazmış
hareleri giderdim, çizikler nispeten giderildi. Haftasonu etkinliği diye girip bahar waxını da attım bitti. Ama bendr bittim 
Katkı sağlayan herkese ve özellikle aşağıdaki arkadaşlara destekleri için tekrar teşekkürler.
@Detail 35 @onurçiko @Pro @Murat
NOT: Adminlerden ricam, benim rütbemi son hare bükücü yapabilirlermi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Toplam iki gün uğraştım, ama istediğimi de nispeten aldım.
Önce flowey Ev26 (yeni ama daha satışa çıkmamış bir ürün) otomatik kwazar ile ön yıkama yaptım.
Trafik filmini resmen hüpletti. Kokusu hoş olmasa da gayet güzel bir ürün
Akabinde flowey R10 ile kwazar fısfıs şişede 1:1 sulandırma ile tüm aracı demirtozu temizliği yaptım.
Çok belli olmasa da baya bir demirtozu çıktı..
Akabinde zamanında reçine temizlemek için aldığım meguiars kil ve kaydırıcı seti ile kil temizliği yaptım
Ready for polishing
Ertesi gün aracı son bir yıkamadan geçirip çektim işyerinin deposunun önüne
Akabinde polisaj yapacağım bölgeyi önce divortex ipa ile temizledim. Sonrasında polisaja geçtim
Malzemeler:
Makine Ruper Lhr15 mk3
Hare giderici Tac system refinish 2
Finish Tac system refinish 3
Koch chemie kırmızı ve mor ped
Bu iş ciddi emek isteyen, zaman ve maddiyat gerektiren bir iş. Ona göre hobi amaçlı uğraşırım diyenler bir daha düşünsün
Noktasal örnekler;
Öncesi
Sonrası
Resim hakkım bitmek üzere, gerisini daha az atıyorum.
Aracın sedefleri ortaya çıktı resmen
Araca birde son dakika wax attım. Sonax premium carnubau wax (yarışmafan kazandığım ürün) ciddi anlamda hoşuma gitti.
Su tutma ile ilgili video var ama toparlamak lazım
Bu da final
İlkin günahı olmazmış
Katkı sağlayan herkese ve özellikle aşağıdaki arkadaşlara destekleri için tekrar teşekkürler.
@Detail 35 @onurçiko @Pro @Murat
NOT: Adminlerden ricam, benim rütbemi son hare bükücü yapabilirlermi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme: