Goodstuff Tire Dressing Shine Testi

porsuk_y

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben de bugün aracımı kendim benzinlikte yıkadıktan sonra lastiklere uyguladığım goodstuff tire setin içinde birlikte aldığım Tire Dressing Shine (Parlak) olan ürünü uyguladım sizlere de fikir olması açısından paylaşmak istedim. Baştan belirteyim daha önce hiç deneyimim yok başka marka model ile yalnızca sizlerin incelemelerinden gördüklerim doğrultusunda yorum yapacağım. Aracı güzelce yıkadıktan sonra kit içinden çıkan uygulama süngerine bir kaç fıs sıktım ayrıca lastiğe de biraz fıslattım sünger le güzelce yedirdim. Ürün benzin gibi kokuyor. Parlaklığı ilk başta çok güzel ama sonrasını 1-2 gün geçince tekrar paylaşırım. Birlikte görürüz. Ayrıca setin içindeki rims detail er ürünü de uyguladım ürünü janta direk sıkıp mikrofiber bez ile siliyorsunuz. Jant yüzeyi ipek gibi oluveriyor. Direk uygulayıp eve döndüm o sebeple su iticilik vs deneyemedim. Teşekkürler. (not: resim çekerken çamurluğun ucunu farketti hemen sildim lütfen mazur görün)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Benzin gibi kokuyorsa o zaman petrol türevi ürün olma ihtimali var. Yüzey hidrofobik oluyor mu baktınız mı? Paylaşımınız için teşekkürler :)

porsuk_y

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Malesef hemen deneyemedim ama akşamüstü fırsat bulursam evden inip bir deneme yapacağım. Koku olayını da sizin videolarınızdan öğrendim)) sıkı takipçiniz artık..

porsuk_y

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yaptığım iş yarım olmasın dedim dayanamadım 2 dk. Koşup su testi yaptım geldim. Su iticiliği var gibi su tutmuyor hemen kaydı gitti sanırsam rims detail er da işini yaptı onun da iticiliği bariz belli oldu suyu dökünce ama dediğim gibi kalıcılık için birkaç gün bekleyip göreceğiz.

shovery

Acemi Detaycı
Üye
İnceleme için teşekkürler. Lastikler kirli kalmış ona rağmen ürün kuruduktan sonra aynı görüntü kaldıysa kapatıcılık yönüde iyi diyebiliriz. :alkis:

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
@porsuk_y elinize sağlık,
goodstuf ürünleri benim de radarımda ancak parlatan adamlar öncesi pek gelmiyordu sanırım Türkiye'ye.
Forumda çok fazla bilgi de bulamadım, yada benim gözümden kaçtı.
Bu markanın ürünleri incelendikçe daha çok şey öğreneceğim sanırım,
Daha önce gördüğüm ön yıkama şampuanları çok güzel kıvam alıyor ve renkli köpük üretiyor, ama temizleme kabiliyeti nasıl bilgiye ulaşamadım henüz.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@porsuk_y elinize sağlık,
goodstuf ürünleri benim de radarımda ancak parlatan adamlar öncesi pek gelmiyordu sanırım Türkiye'ye.
Forumda çok fazla bilgi de bulamadım, yada benim gözümden kaçtı.
Bu markanın ürünleri incelendikçe daha çok şey öğreneceğim sanırım,
Daha önce gördüğüm ön yıkama şampuanları çok güzel kıvam alıyor ve renkli köpük üretiyor, ama temizleme kabiliyeti nasıl bilgiye ulaşamadım henüz.
Benimde radarımda ama gel gör ki eldekileri biraz azaltmam lazım. Ne ara kullanacağım diye şimdiden de almak istemiyorum :(

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık inceleme için teşekkürler ürün iyi iş çıkaracağa benziyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

porsuk_y

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam inanın ön yıkamadan önce fırçayla jantların lastikleri baya bi ovaladım. Ön yıkama citrus pre wash sıktım üstüne normal şampuanla temaslı geçtim ama sonuç o yine. Ayrıca jantlarım çok kötü durumda diplerindeki siyahlıklar çıkmıyor bir türlü. Belki demirtozu temizleyici ile çıkar ama bazı yerleri sararmış jantlarımın. Şimdilik böyle idare edeceğiz artık belki ilerde bi boya durumu olabilir. Belki de yenileri başka bir model ile bakalım kısmet..

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Benimde radarımda ama gel gör ki eldekileri biraz azaltmam lazım. Ne ara kullanacağım diye şimdiden de almak istemiyorum :(
Elinizde kullanmadığınız çok fazla ürün var diye tahmin ediyorum, tercih meselesidir tabi ama, en azından bir kısmını forum üzerinden satsanız hem yeni ürünlere ve yeni inceleme videolarına yer açmış olursunuz, bizin gözlerimiz bayram eder, hem de forumdan başka arkadaşlar da daha uygun fiyata ürün almış olurlar :)

Duman123

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İyi haftalar, yeni araç şampuanı almak istiyorum. Kova ile yıkıyorum internet sitelerinden kolayca alabiliceğim ürün öneri bekliyorum :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Kesenize bereket. Ellerinize sağlık.:alkıssx: İlk uygulama sonrası güzel görünüyor. Bir kaç gün sonra veya bir kaç yüz km sonra ne durumda olacak merak ediyorum açıkçası :incelemex:

porsuk_y

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar dün full kuru hava vardı bugün sabah yağmurda geldim işe toplamda 80km yol yapmışım tam 48 saat sonraki hali resimde görebilirsiniz. Parlaklık yok. Mat temiz duruyor. Benim başka marka model tecrübem olmadığı için sizlerin yorumuna bırakıyorum yine gün geçtikçe eklemeye devam ederim