Güncel Akaryakıt Fiyatları

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #161
vhkalper' Alıntı:
Yangsagan' Alıntı:
Seçime kadar zam yok. Sanmıyorum. Seçimden sonra acısı çıkar misli misli.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha iyisini düşünmüşler: zam bilgisi artık paylaşılmayacakmış!

PUİK
Çok mantıklı. En güzeli. Böylelikle biz de kendi kendimize sinirlenmeyiz. Zaten farkına varmayız. Hatta bence yazmasın kaç para olduğu. Alalım 100.tl lik gidelim.

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Yangsagan' Alıntı:
vhkalper' Alıntı:
Daha iyisini düşünmüşler: zam bilgisi artık paylaşılmayacakmış!

PUİK
Çok mantıklı. En güzeli. Böylelikle biz de kendi kendimize sinirlenmeyiz. Zaten farkına varmayız. Hatta bence yazmasın kaç para olduğu. Alalım 100.tl lik gidelim.

Yok o 50 tl idi ;)

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
17.05.2018 tarihli ve 30424 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Bazı Mallara Uygulanan Özel Tüketim Vergisi Tutarlarının Belirlenmesi Hakkında Karar" ile benzin, motorin lpg ve pertol bazlı ürünlerde meydana gelen yüksek fiyatlara karşı özel tüketim vergisinde düzenlemeye gidildi.

Bahsi geçen ürünlere gelecek zam oranı kadar ÖTV oranında indirim yapılacak.

Diğer bir değişle bahsi geçen ürünlere gelecek indirim oranı kadar ÖTV oranında artış yapılacak.

Bilginize..

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Önceden şu tarihten itibaren geçerli şu kadar zam yapılacak diye yayınlanırdı
Bugün anında geçerli zamla tanıştık arkadaşlar
Ne hallere düştük
Zam olmadan bir depo doldurmamıza bile fırsat yok
:of:

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Benzine yapılan 16 krş indirim sonrasında Türkiye geneli 2 ilde benzin fiyatları motorin fiyatlarından daha uygun hale geldi.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Shell ve Bp haricinde ki markalardan çekiniyorum nedense :of:

Tsi motorda BP ultimate daha iyi iş yapıyor abi aynı koşullarda test etmeye çalışıp log aldık shell ile karşılaştırıp BP bir tık daha faydalı çalıştırıyor , avansı düşürüyor aklında :utandim:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tsi motorda BP ultimate daha iyi iş yapıyor abi aynı koşullarda test etmeye çalışıp log aldık shell ile karşılaştırıp BP bir tık daha faydalı çalıştırıyor , avansı düşürüyor aklında :utandim:
Şuan oktanı en yüksek olan bp diye test edilmiş bunu duyduktan sonra bp den almaya başladım menzil biraz daha uzadı sanki bide :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Şuan oktanı en yüksek olan bp diye test edilmiş bunu duyduktan sonra bp den almaya başladım menzil biraz daha uzadı sanki bide :)

Menzil konusunda bir şey diyemeyeceğim abi de bizimde aldığımız değerlere göre tsi motorda daha faydalı çalışmayı sağlıyor diye gördük :)

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Benzine salı günü itibari ile 27 kuruş zam. Geçen perşembe de gelmişti. Püis ciğerimi söktün yavaş..
Dizelin benzin ile eşitlenmesinden sonra aracımı satsam mı diye düşünmüştüm. Benzinli bir passat iyi giderdi ;) Ancak beklemekte fayda var gibi..

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Dizelin benzin ile eşitlenmesinden sonra aracımı satsam mı diye düşünmüştüm. Benzinli bir passat iyi giderdi ;) Ancak beklemekte fayda var gibi..
Aynı şeyi bende düşünüyorum . değecek bir fark kalmadı ortada. Zaten bakım vs derken arada bir fark kalmıyor bizde daha fazla para verip dizelin gürültüsünü dinlediğimizle kalıyoruz.

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende iki tane araba var biri dizel jetta digerinde 6 silindir 2000 motor Toyota Cressida.. benzin Ucuzladı diye hevesimiz kısa sürdü

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Değerli forum ailesi, 19.02.2019 (salı günü) tarihinden itibaren benzine 27-30 krş, motorine ise 10 krş zam bekleniyor. Bilginiz olsun :of: