(Güncelleme) Renault Megane İcon (Nanolex Heavy Cut/Nanolex Finishing Polish/Sonax CC One Ceramic)

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Elinize sağlık Sefa hocam kesenize bereket nanolex ürünlerini nasıl yorumlarsınız elinizden çok fazla ürün gelip geçiyor

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerin dert görmesin sefa hocam diyecek bisey bulamadim eline saglik
Kardesim Tesekkur ederim :opucukx:

İdris hocam cok tesekkurler Opak Beyaz :)

Eline sağlık, çok güzel olmuş, beyaz beyaz olalı böyle parlamamıştır :)
Kral Tesekkur ederim :)

Ellerine sağlık Sefa hocam kesene bereket, nanolex markası hep sevdiğim bir marka olmuştur, resimlerden de finishinin ne kadar güzel olduğu belli oluyor :) yine harika bir uygulama olmuş, teşekkür ederim.
Fatih Hocam guzel yorumun icin tesekkur ederim :)<3

Eline koluna sağlık ne diyeceğimi bilmiyorum tek eksik beyaz renk belli olmuyor emeğin koyu renkler gibi ama süt gibi çıkmış araç
Kankim Tesekkur ederim guzel yorumun icin :)

Elinize sağlık, kapalı alanda çekilmiş fotolarda daha da belli olmuş
Tesekkurler hocam aydinlatma biraz daha iyi olsaydi cok daha iyi gorunurdu :)

Ellerine sağlık @Sefa46 Sonax'ın dayanımını merak ediyorum.
Tahminim 6/8 Ay Arasi gider abi

Ellerine sağlık parlaklık uygulama hepsi çok güzel
Master Detailing Tesekkur ederim :)

Foto roman gibi büyük bir zevkle her resme tek tek baktım,
Elinize kolunuza emeğinize sağlık
Guzel yorumunuzla mutlu ettiniz hocam :)

Eline sağlık sefa hocam özlettin kendini:))
Mehmet hocam buralardayim zaman buldukca yapiyoruz birseyler :)

Kardesim Eline Emegine Saglik Yapiyorsun bu Sporu Malzeme Kadrosu Sampiyonlar ligi gibi hepside cok iyi Uygulama ve Finallerin harika olmus Tebrik ederm.:):opucukx:
Kral Kardesim Adamsin :)

Kardeşim eline koluna sağlık, çok güzel olmuş. Kaporta ayrı bir güzel ama ben jantlar ın Parlaklığına bayıldım. Ben buradayım diye bağırıyor.

Ürünlerin hepsi merakla incelemesini beklediğim ürünlerdi. Kesene bereket. Senden onay çıkınca artık stokta yer açma zamanı geldi.
Abi Tesekkurler yorumun icin kullanilan malzemeler gercekten basarili Özellikle Nanolex Polish Finish gercekten final ürünü Rim Wax ta ayri bir guzel kokusuda cok iyi :)

Mis mis sahibine hayırlı olsun.
Baskanim Tesekkurler :)

Emeğine sağlık Sefa Kaliteli Alman ürünleriyle kalite işçilikle mükemmel parlaklığa ulaşmışsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Detailforum ilklerle uygulamalara devam ediyor abi :)<3

ön parçalar ve trimler bi ayrı güzel duruyor maşallah
Tesekkurler hocam Ön Trim Parcalarda Adam s VRT yi kullandim :)

Dehşet-ül Vahşet,
Bişey olmuş.
Elinize,kolunuza, emeğinize,vaktinize sağlık.
Gözlerim bayram etti.
Abi Guzel Yorumunla Mutlu ettin cok saol :)

Amirim Eline Saglık gercekten basarılı tam bir profesyonellik abidesi:alkıssx:
O senin güzelligin kardesim :opucukx:

Tesekkur ederim :)

Elinize sağlık Sefa hocam kesenize bereket nanolex ürünlerini nasıl yorumlarsınız elinizden çok fazla ürün gelip geçiyor
Nanolex Genel Anlamda Basarili fakat Galonluk ürünlerinin piyasaya cikmasi lazim düsük ML ler pahaliya geliyor Pasta Grubu Güzel begendim gayet güzel Yorum İcin Tesekkurler hocam :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Deniz akseki

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hocam ellerinize sağlık . Stanley polisaj makinasında kaçlık nemarka ve cins taban tercih ediyorsunuz acaba ?ilk polisaj deneyimi olacak birisi olarak bana hangi taban ped kombinasyonlarını önerirsiniz bu makina için?

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam ellerinize sağlık . Stanley polisaj makinasında kaçlık nemarka ve cins taban tercih ediyorsunuz acaba ?ilk polisaj deneyimi olacak birisi olarak bana hangi taban ped kombinasyonlarını önerirsiniz bu makina için?

Üstadim Yurtdisinda oldugu için ben cevaplayayim hocam En Son Sefa Hocam Shine Mate nin Rotary Disc aldi 150 MM lik Hali Hazirda Meguiars in Disc lerinide kullaniyor onlarda 145 MM lik Fiyat olarak Shine Mate daha uygun Ped Olarak Kesinlikle Meguiars veya Lake Country biraz fiyatlari yüksek ama bir ped ile 6/7 arac cikartabiliyor ek olarak Scholl un de pedlerine bakabilirsiniz Sefa Hocam oda iyi demisti bayagida almisti hatirladigim kadariyla yine kendisi girerse foruma okur yorumlama yapar.

ranilulger

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bolu
Stanley Rotary makinenin hangi kademesinin kaç devir olduğunu biliyo musunuz? Ben kitapçığına baktım göremedim

Deniz akseki

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Üstadim Yurtdisinda oldugu için ben cevaplayayim hocam En Son Sefa Hocam Shine Mate nin Rotary Disc aldi 150 MM lik Hali Hazirda Meguiars in Disc lerinide kullaniyor onlarda 145 MM lik Fiyat olarak Shine Mate daha uygun Ped Olarak Kesinlikle Meguiars veya Lake Country biraz fiyatlari yüksek ama bir ped ile 6/7 arac cikartabiliyor ek olarak Scholl un de pedlerine bakabilirsiniz Sefa Hocam oda iyi demisti bayagida almisti hatirladigim kadariyla yine kendisi girerse foruma okur yorumlama yapar.
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam . Ozaman polisaj makinalarına istediğimiz ebatta taban takabiliyoruz anladığım kadarıyla daha dar alanlarda çalışmak için 125 mmlik , hatta 80 mm lik taban bile takabilirim değil mi bu stanley makinayada?

Deniz akseki

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Stanley Rotary makinenin hangi kademesinin kaç devir olduğunu biliyo musunuz? Ben kitapçığına baktım göremedim
Makinanın üstünde çıkartmada yazıyordu hangi kademede kaç devir döndürdüğünü eve gidince akşama çekip atayım

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam . Ozaman polisaj makinalarına istediğimiz ebatta taban takabiliyoruz anladığım kadarıyla daha dar alanlarda çalışmak için 125 mmlik , hatta 80 mm lik taban bile takabilirim değil mi bu stanley makinayada?

Tabikide takabilirsiniz sorun olmaz