Halı Yıkama Tavsiyesi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Su atmasını bırak su atmak için hortumu yok ki yani sadece çekim yapabiliyor. Bide su ile filtre ediyor ondan dolayıda suları çekebiliyor.

Eğer ürünün aynı olduğundan eminseniz hortum ile uç alarak halı yıkama yapacak hale getirebilirsiniz diye düşünüyorum. Parçaları satılıyor gördüğüm kadarıyla

mtekin

Amatör Detaycı
Üye
Şimdi baktığımda gördüm ürün aynı ama öyle bir aparatı yok veya su atmak için hortumu

Düzenleme: Herhalde 2 farklı model olarak çıktı bu süpürgeler, biri sulu süpürge diğeri ise halı yıkama makinesi olarak çıktı sanırsam.
İki ayrı hortumla geldi. Birisi normal süpürge hortumu diğeri üstünde su hortumunun da olduğu püskürtme ve vakum hortumu.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
İki ayrı hortumla geldi. Birisi normal süpürge hortumu diğeri üstünde su hortumunun da olduğu püskürtme ve vakum hortumu.
Biz bu süpürgeyi yaklaşık 7 8 yıl önce almışız ve dediğiniz gibi iki farklı hortum çıkmamış sadece çekmek için normal hortum çıkmış.

mtekin

Amatör Detaycı
Üye

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Bende arnica almayı düşünüyorum ama su atma performansı nasıldır bir fikrim yok
Zamanında @Dragstar Beyefendinin tavsiyesi ile aldım. Ben sadece koltuk temizliğinde kullanıyorum kuru çekim yapmıyorum plus olanında bolca aksesuar mevcut. Ben çok memnunum, tek sıkıntısı çok gürültülü.

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Bu linktekiyle benim gönderdiğim linkteki ürünlerin kodları aynı. Fiyaltarı neden o kadar farklı bilemedim.

Bir de bu makine youtube videolarından izlediğim kadarıyla su atıyor. Yani ıslak kuru halı yıkama makinesi. Sizdeki neden su atmıyor?
Firma sitelerinde genelde şişirilmiş fiyatlar olur. satış politikası olabilir. Kendi sitesindeki fiyatı görüp diğer sitelerde de yarı fiyat görünce ahanda fiyatı düşmüs diyip ister istemez iştaha gelir insan :) Misal Arnica Tesla heryerde 900~999 tl arasıdır ama kendi sitesinde 1950 yazar.
Arnica Tesla