Hangi Akaryakıt Firmasını Tercih Ediyoruz Neden

Dizel+lpg+benzin hangisi sizce akaryakıt firması

• Shell

Kullanılan: 81 57.4%
  • Opet

Kullanılan: 38 27.0%
  • BP

Kullanılan: 21 14.9%
  • Lukoil

Kullanılan: 2 1.4%
  • Petrol Ofisi

Kullanılan: 8 5.7%
  • Aytemiz

Kullanılan: 1 0.7%
  • Alpet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Türkpetrol

• Total

Kullanılan: 15 10.6%
  • Diğerleri

• Kullanılan toplam oy
    141

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
technologyst' Alıntı:
Sonuçta haklısınız ama @_CaN_" sizce temizleme işlemi yapılmak zorunda değil mi sizce peki hangisi daha çok temizlenir daha çok kontrol edilir :) yani çok yakıt satandan almamak mı lazım tam olarak ustanızın dediği yanlış mı o zaman :)
Yanlış değil, sadece çok fazla akaryakıt satan firmanın deposu daha çok pislenecektir. Tabii depo kontrolleri ve temizliği düzenli yapılıyorsa haklısın @"technologyst hiç bir sorun olmaz :D
Ben daha çok referanslı istasyonları tercih etmeye çalışıyorum. Dediğim gibi aracını sıfır alıp da 300.000 km boyunca mazotu aynı istasyondan alan bir abim var. Ne enjektör sorunu ne pompa ne de başka bir donanım hiç bir arıza çıkarmamış. Yakıtında sorun olsa muhtemelen sorun yaşardı diye düşünüyorum.
Bir de bu bahsi geçen kişi aracının sınırlarında zorluyor. ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@_CaN_ Başkan bizde referans verilecek istasyonun i si k.maraşta yok bu nedenle ne desem boş ama ben fluence her türlü mazot koydum en dandiğinden en kalitelisine enjektörde sorun olmadı tabi motor Euro 4 ve ne dpf ne Egr yoktu onunda etkisi vardı devir 4.500 çok gördü hatta neredeyse normal devri hiç görmedi :) ama yağına suyuna iy bakarım :) sonuç olarak shell bir tık önde ama bakalım

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
technologyst' Alıntı:
@_CaN_" Başkan bizde referans verilecek istasyonun i si k.maraşta yok bu nedenle ne desem boş ama ben fluence her türlü mazot koydum en dandiğinden en kalitelisine enjektörde sorun olmadı tabi motor Euro 4 ve ne dpf ne Egr yoktu onunda etkisi vardı devir 4.500 çok gördü hatta neredeyse normal devri hiç görmedi :) ama yağına suyuna iy bakarım :) sonuç olarak shell bir tık önde ama bakalım
@"technologyst Renault motoruna zeytin yağı koysan gidecek :D yağ su önemli tabii.
Babam da hep shellden alır. Hatta hep aynı pompadan almaya çalışır ;) Passat 1.6 TDİ 84000 de. O da sorun yaşamadı şimdiye kadar.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Lpg için hangi markayı tercih edelim. En son yakındaki mogaz dan alıyordum oradaki pompacılar lpg yi koyana kadar arabayla resmen sevişiyorlar dokunmalar yaslanmalar bende ayar oldum oradan almıyorum.

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Dragstar' Alıntı:
Lpg için hangi markayı tercih edelim. En son yakındaki mogaz dan alıyordum oradaki pompacılar lpg yi koyana kadar arabayla resmen sevişiyorlar dokunmalar yaslanmalar bende ayar oldum oradan almıyorum.

Cinayet sebebi

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Abi shellgas dan al hanım fırça attı resmen geçen bunlar gitmiyor shell çok iyi diye ama pahalınolabikir genelde diğerlerinden @Dragstar

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
technologyst' Alıntı:
Abi shellgas dan al hanım fırça attı resmen geçen bunlar gitmiyor shell çok iyi diye ama pahalınolabikir genelde diğerlerinden @Dragstar"

Shell deneyeyim.

onurçiko' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:

Cinayet sebebi

Aynen adamlar bi tüpün yerini ögrenemedi sag alta diyorum soldan saga arabaya sarılarak geçiyor.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Dragstar' Alıntı:

Lpgli aracımız varken, katkılı lpg almazdım bir tek. Onun dışında çoğu gaz aynı gelirdi bana.
Psikolojikmi, hava sıcaklığındanmı bilmiyorum ancak PO gaz ile biraz daha menzil uzuyordu sanki.

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
Shellden her zaman memnun kaldim. Bulunduğum sehirde lpg nin hem en ucuz hemde istasyonun temiz ve sakin olmasindan dolayi bp ve shell den baska hic biryere ugramiyorum

calimeros

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Tercihim sıklıkla Opetten yana. Önceki arabalarımda shell-opet kullanırdım, Fiat aracımda motor güvencesi olduğundan (bağlayıcı bir kriter değil ama) opetide sevdiğimden 26000km boyunca opetten yakıt aldım. Benzinliği ve pompayı bile değiştirmem o derece yani :) Hijyen kuralları bu kararımda açıkcası çok etkili olmuştur.

Focus_002

Çaylak Detaycı
Üye
İl
balıkesir
Opet kullanıyorum ve memnunum biraz sesli çalışıyor ama menzili uzun Shell’de denedim opetle arasında depo da 100-110 km mesafe fark etti.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Total shell opet arasında geziniyorum o ay kartın kampanyasi hangisineyse ona göre degisiyor :)

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
Eraycan' Alıntı:
Total shell opet arasında geziniyorum o ay kartın kampanyasi hangisineyse ona göre degisiyor :)
Bir ara totalciydik ama sık gitmemizden faydalanmak istediklerinden artik ugramiyorum :)

detailing67

Çaylak Detaycı
Üye
İl
zonguldak
Dizeli bilmem ama ben benzinlide shell i tercih ediyorum zubizu kampanyasından dolayı ancak yurt dışı kaynaklı firma olduğu içinde rahatsızım ama yerli olan petrolofisi de satılmış..Opetle ilgili mazot iyi ama benzinde iyi duyumlar duymadım o yüzden tercih edemiyorum..

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Benim arac dizel total den aliyorum yakiti memnunum arasira da shell deniyorum shell iyi yakit ama menzilolarak benim aracimda total kadar yol kart edemiyor

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
opetin yeni ultra force sanki eskisinden biraz daha sessiz gibi geldi 2 seferdir opet alıyorum performans bir shell değil ama kötü de değil shell kadar yakmıyor ama bu kesin tespit.