Her Şey Garajda Detail Forum İndirimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Her Şey Garajda

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Merhaba değerli forum üyeleri,

Salı günü (18.07.2023) başlamak üzere, forum üyelerine özel 2 hafta geçerli bir kampanyamız olacaktır. Shiny Garage ve Leraton ürünlerinde foruma özel %20 indirim uygulanacaktır. İndirim için bize whatsapp ya da sosyal medya yolu ile sistemimizde kayıtlı olan mail adresinizi göndermeniz yeterlidir. Daha önceki kampanyalardan yararlanan forum üyelerinin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Bu kampanyanın sadece forum üyelerine özel olduğunu hatırlatmak isteriz. Dilerseniz kampanya başlamadan da bize mail adresinizi bildirebilirsiniz.

Instagram Hesabımız: https://www.instagram.com/herseygarajda/?hl=tr

Whatsapp Hattımız: Whatsapp

Herkese mutlu ve sağlıklı günler dileriz.

Son düzenleme:

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli

Salı günü (18.06.2023) başlamak üzere, forum üyelerine özel 2 hafta geçerli bir kampanyamız olacaktır. Shiny Garage ve Leraton ürünlerinde foruma özel %20 indirim uygulanacaktır. İndirim için bize whatsapp ya da sosyal medya yolu ile sistemimizde kayıtlı olan mail adresinizi göndermeniz yeterlidir. Daha önceki kampanyalardan yararlanan forum üyelerinin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Bu kampanyanın sadece forum üyelerine özel olduğunu hatırlatmak isteriz. Dilerseniz kampanya başlamadan da bize mail adresinizi bildirebilirsiniz.

Merhaba,tarih 7. Ay olacak sanirim

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Kampanya için teşekkürler, Whatsapp ve sosyal medya hesaplarınızı konuya ekleyebilir misiniz. Sizlere daha kolay ulaşsin üyelerimiz :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Salı günü (18.07.2023) başlamak üzere, forum üyelerine özel 2 hafta geçerli bir kampanyamız olacaktır. Shiny Garage ve Leraton ürünlerinde foruma özel %20 indirim uygulanacaktır. İndirim için bize whatsapp ya da sosyal medya yolu ile sistemimizde kayıtlı olan mail adresinizi göndermeniz yeterlidir. Daha önceki kampanyalardan yararlanan forum üyelerinin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Bu kampanyanın sadece forum üyelerine özel olduğunu hatırlatmak isteriz. Dilerseniz kampanya başlamadan da bize mail adresinizi bildirebilirsiniz.

Kampanya için teşekkür ederiz. Başarılar dilerim

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Kampanya için teşekkürler. Beklemedeyiz.

06UZ

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara

Kampanya için teşekkür ederiz. Kargo fiyatı konusunda da desteğinizi bekliyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Leraton Konsantre Sakızlı Araç Şampuanı gibi leraton marka şampuanları, ön yıkama sonrası foam lance ile sıkıp mikrofiber eldiven ile direk köpük üzerine temaslı yıkama konusunda ne düşünüyorsunuz? Bu şekilde kovasız bir yıkama belki sadece duru sunda eldiven trmizlenerek daha hızlı bir yıkama yapılabilir mi?

Her Şey Garajda

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Leraton Konsantre Sakızlı Araç Şampuanı gibi leraton marka şampuanları, ön yıkama sonrası foam lance ile sıkıp mikrofiber eldiven ile direk köpük üzerine temaslı yıkama konusunda ne düşünüyorsunuz? Bu şekilde kovasız bir yıkama belki sadece duru sunda eldiven trmizlenerek daha hızlı bir yıkama yapılabilir mi?
Merhaba,

Elbette temaslı yıkama için kullanabilirsiniz. Sizin de bahsettiğiniz gibi öncesinde ön yıkama yapmanız önerimizdir.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Merhaba,indirim tanimlandi mi acaba?

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Sepette çıkan 75 tl kargo ücreti çok fazla bir rakam. Şahıs olarak kendim 50-60 tl civarında kargo yolluyorum, siz anlaşmalı firma olduğunuz için daha da uyguna gönderim yapmanız gerekir bu konuyu gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bu konuda çokca örnek gösterebilirim ama burda başka firmaların adını vermenin pek etik olmadığını düşünüyorum. @Her Şey Garajda

06UZ

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sepette çıkan 75 tl kargo ücreti çok fazla bir rakam. Şahıs olarak kendim 50-60 tl civarında kargo yolluyorum, siz anlaşmalı firma olduğunuz için daha da uyguna gönderim yapmanız gerekir bu konuyu gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bu konuda çokca örnek gösterebilirim ama burda başka firmaların adını vermenin pek etik olmadığını düşünüyorum. @Her Şey Garajda
Kargo ücreti yüzünden şuan alacağım ürünü almak istemiyorum maalesef. Bence de bir düzenleme yapılırsa iyi olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her Şey Garajda

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
İzmir
Merhaba, kargo ücreti konusunda ne yazık ki aldığımız fiyatlar bu yönde. Dilerseniz sipariş oluşturduğunuzda size kargo firmasının bize kestiği faturayı gönderebiliriz. Bazı kargo firmaları daha uygun fiyatla gönderim yapabiliyor ancak ne yazık ki bu firmalarla ilgili çok şikayet aldığımız için kargo firmamızı değiştirdik. Eğer 50-60TL bandında bireysel gönderi yollayabiliyorsanız ve firma yüksek standartta bir firmaysa lütfen bize iletin. Ancak Yurtiçi Kargo, Sendeo ve Kolay Gelsin gibi firmalarda ne yazık ki daha rekabetçi bir fiyat alamadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...