Herkese Merhaba!

cemdogu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Selamlar.

İsmim Cem. 26 yaşındayım. Citroen C2 sahibiyim. DBY Detailing'de sosyal medya sorumlusu olarak çalışıyorum.

Detay her zaman hobimdi. Eskiden beridir çok fazla foruma üyeyim, aracımıza yaptığımız eklentileri ve düzenlemeleri aktif olarak paylaşmaya çalışıyorum. Son zamanlarda iş yoğunluğu sebebiyle bir çoğunu ihmal etsem de forumlarda bulunamayacak bilginin olmadığına inanan, eski kafalılardanım sanırım :)

Aracımla ve hususi garajımla alakalı paylaşımlarımı gün içerisinde yapacağım. Ayrıca aracımla alakalı yaptığım güncellemeler için baştan sona herşeyi anlatan bir başlık açmayı da düşünüyorum.

Şimdiden hoşbulduk :)

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
Hoş geldin ;)

LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Aramıza hoşgeldiniz,bulunduğunuz firma ile üyelerimizin bireysel alışverişlerinde yanlış anlaşılmalar,sorunlar yaşadığını bazı zamanlarda paylaştık. Umarım aramıza gerçekten katılır, hobi grubunuda sever sayarsınız :) keyifli forumlar

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar.

İsmim Cem. 26 yaşındayım. Citroen C2 sahibiyim. DBY Detailing'de sosyal medya sorumlusu olarak çalışıyorum.

Detay her zaman hobimdi. Eskiden beridir çok fazla foruma üyeyim, aracımıza yaptığımız eklentileri ve düzenlemeleri aktif olarak paylaşmaya çalışıyorum. Son zamanlarda iş yoğunluğu sebebiyle bir çoğunu ihmal etsem de forumlarda bulunamayacak bilginin olmadığına inanan, eski kafalılardanım sanırım :)

Aracımla ve hususi garajımla alakalı paylaşımlarımı gün içerisinde yapacağım. Ayrıca aracımla alakalı yaptığım güncellemeler için baştan sona herşeyi anlatan bir başlık açmayı da düşünüyorum.

Merhaba Cem, buradaki birçok insan seni tanıyordur eski forumdan. Aramıza da hoş geldin, seninle yıllar öncesinden sözleşmiştik, oturup bir çay içecektik, kısmet mi değil anlamadım bir türlü olmadı :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Hoş geldiniz, aracınızın uygulaması da hayırlı olsun sıkı takipteyim. Bir gün gelip ürün almak kısmet olmadı hep kargo hep kargo, elbet bir gün. :komik::komik:

cemdogu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim
Hoş geldiniz,keyifli forumlar :)
Hoşgeldiniz keyifli forumlar..
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim hocam
Teşekkür ederim :)

Aramıza hoşgeldiniz,bulunduğunuz firma ile üyelerimizin bireysel alışverişlerinde yanlış anlaşılmalar,sorunlar yaşadığını bazı zamanlarda paylaştık. Umarım aramıza gerçekten katılır, hobi grubunuda sever sayarsınız :) keyifli forumlar

Merhaba. Çalıştığım firma ile alakalı sorun yaşayanlar, bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirlerse daha hızlı yardımcı olabilirim. Çoğunlukla sosyal medya ve telefon aracılığıyla benimle görüşüyorsunuz zaten. Haricinde bir problem varsa da mutlaka bilmek isterim. Bu konuda oldukça hassasız.

Aslında camiaya pek yabancı sayılmam, sanıyorum bundan sonraki mesajlar da bunu ıspat edecektir. Eski forumlara ve güncel forumlara üyeliğimle bence hobi olarak benimsediğimi kanıtlamış vaziyetteyim. Bakalım sizler beni aranıza alacak mısınız :p Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

Merhaba Cem, buradaki birçok insan seni tanıyordur eski forumdan. Aramıza da hoş geldin, seninle yıllar öncesinden sözleşmiştik, oturup bir çay içecektik, kısmet mi değil anlamadım bir türlü olmadı :)
Selamlar hocam. Çok zaman geçti üzerinden, zaten hafızam da pek kıttır, hatırlamak her zaman mümkün olamıyor. Tekrar sözleşelim, ilk fırsatta çaylayalım :) Şu kara günler geçtiğinde iş yerime de bekliyorum mutlaka.

Hoş geldiniz, aracınızın uygulaması da hayırlı olsun sıkı takipteyim. Bir gün gelip ürün almak kısmet olmadı hep kargo hep kargo, elbet bir gün. :komik::komik:
Merhaba. İlginiz için çok teşekkür ederiz. Malum hadiseler sebebiyle stüdyomuza müşteri kabulü zaten yapamıyoruz malesef. Daha güzel günlerde çaya-kahveye beklerim mutlaka. Aracım için ilettiğiniz güzel dilekler için de teşekkür ederim :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Sorun yaşayan arkadaşlar mutlaka dile getirecektir yeri geldiğinde kendim birebir yetkili diyaloğunda da tatsızlık yaşadığım zaman oldu,umarım bundan sonra sizin aracılığınızla keyifli diyaloglarda bulunuruz :) karşılarken hemen baş ağrıtmayalım. Tekrar hoşgeldiniz :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
hoş geldiniz sizlerin yaptığı araçları zaten sosyal medsyada takip ediyoruz. Sizinde bireysel olarak yaptığınız uygulamaları görmek isteriz :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Selamlar.

nanolex muhabbetinde d.berkay hesabı ile bizimle muhatap olan sizmiydiniz Berkayın kendisi mi?