Hızlı Cila Ne Önerirsiniz?

thelordof

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Gyeon Wet Coat bakıyordum ama tedarik sorunu var ki nerdeyse hiçbir yerde yok, olan yerlerde bunu bilerek fiyatları şişirmiş gibi. Diğer markalardan öneriniz var mı? Bir ara Koch chemie pw kullandım. Memnun kalmıştım, bölünmüş olarak almıştım. Artık bölünmüş üründe detay eticaret sitelerinde yok gibi sanırım.

Öneri hızla cila önerinizi beklerim.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Gyeon Wet Coat bakıyordum ama tedarik sorunu var ki nerdeyse hiçbir yerde yok, olan yerlerde bunu bilerek fiyatları şişirmiş gibi. Diğer markalardan öneriniz var mı? Bir ara Koch chemie pw kullandım. Memnun kalmıştım, bölünmüş olarak almıştım. Artık bölünmüş üründe detay eticaret sitelerinde yok gibi sanırım.

Birçok kişiden parlaklık ve toz tutmama konusunda carpro elixir önerisi almıştım. Satın aldım henüz deneyimlemedim ama incelemelerde hakikaten parlaklık olarak iyi performans gösteriyor

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Direkt kullanım olarak, Vonixx hızlı cila öneririm epey başarılı, pw tarzı seyreltilip kullanılan alternatif düşünürseniz, Polytop hızlı cila öneririm, pw gibi toz çekmiyor, parlaklığı güzel ve ekonomik bir ürün. 1,5 sene önce almıştım, bendeki 1ltlik şişenin %30-40 ı halen dolu ve ben bol keseden kullanan biriyim. :)

Son düzenleme:

kyormaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
sakarya
Direkt kullanım olarak, Vonixx hızlı cila öneririm epey başarılı, pw tarzı seyreltilip kullanılan alternatif düşünürseniz, Polytop hızlı cila öneririm, pw gibi toz çekmiyor, parlaklığı güzel ve ekonomik bir ürün. 1,5 sene önce almıştım, bendeki 1ltlik şişenin 30-40 ı halen dolu ve ben bol keseden kullanan biriyim. :)
Arda Abi'nin önerisine katılıyorum. Onun tavsiyesi üzerine Polytop Maximus'u satın aldım ve hala kullanmaktayım. Yaklaşık 20 kez kullandım ve hala ürün dolu durumda. Ekonomik bir seçenek arıyorsanız, bu ürüne bir göz atmanızı tavsiye ederim.

thelordof

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Direkt kullanım olarak, Vonixx hızlı cila öneririm epey başarılı, pw tarzı seyreltilip kullanılan alternatif düşünürseniz, Polytop hızlı cila öneririm, pw gibi toz çekmiyor, parlaklığı güzel ve ekonomik bir ürün. 1,5 sene önce almıştım, bendeki 1ltlik şişenin %30-40 ı halen dolu ve ben bol keseden kullanan biriyim. :)
İyiymiş, bakacağım. Teşekkür ederim.

thelordof

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Arda Abi'nin önerisine katılıyorum. Onun tavsiyesi üzerine Polytop Maximus'u satın aldım ve hala kullanmaktayım. Yaklaşık 20 kez kullandım ve hala ürün dolu durumda. Ekonomik bir seçenek arıyorsanız, bu ürüne bir göz atmanızı tavsiye ederim.
1:50 oranında sulandırarak ıslak kullanım olarak mı uyguluyorsunuz? İncelemelere baktım da beğendim.

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Pw den memnun kaldıysanız yani toz çekme gibi sorunlar yaşamadıysanız ben onla devam etmenizi öneririm. Onun dışında parlaklık olarak kendi kullandığım en iyi ürün Auto Finesse Caramics gözle görülür güzel bir derinlik ve parlaklığı var su itişi de güzel

Dorukkutluay

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul

Dkchemie wetcoat tavsiye ederim

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bende hızlı cila arayışındayım şuanlık ekonomik olarak polytop maximus mantıklı gibi ama oda 1:50 veya 1:100 seyreltin diyor. O kadar seyreltmeye işlevini yerine getirirmi? Aracımda soft 99 fusso var onu desteklemek boyayı parlatmak niyetiyle almak istiyorum bu ihtiyaçlarımı karşılarmı? Carpro auto finesse artık alınacak gibi olmadı hepsi 500-1000 tl arası ve 500ml :(

kyormaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
sakarya
1:50 oranında sulandırarak ıslak kullanım olarak mı uyguluyorsunuz? İncelemelere baktım da beğendim.
Tam bir ölçüyle yapamasam da yaklaşık olarak 10-20 ml cilayı kullanarak yaklaşık yarım litre ürün elde ediyorum. Ölçüm için bir kabım olmadığını belirtmeliyim :)

kyormaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
sakarya
Genellikle ürünleri aracımı kurularken işleri kolaylaştırmak için kullanıyorum. Eğer wax etkisi kaybolduysa, SRP veya 3D Wax gibi ürünleri tercih ediyorum. Hem parlaklık sağlamada hem de su iticiliği konusunda benim için oldukça etkili olduklarını düşünüyorum.

Eğer istersen, bu hafta sonu senin için wax kullanılmayan bir arabada ürünü deneyebilirim. Sana video atabilirim su iticiliği konusunda.

thelordof

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Pw den memnun kaldıysanız yani toz çekme gibi sorunlar yaşamadıysanız ben onla devam etmenizi öneririm. Onun dışında parlaklık olarak kendi kullandığım en iyi ürün Auto Finesse Caramics gözle görülür güzel bir derinlik ve parlaklığı var su itişi de güzel
Toz sorunu biraz yaşıyordum.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Genellikle ürünleri aracımı kurularken işleri kolaylaştırmak için kullanıyorum. Eğer wax etkisi kaybolduysa, SRP veya 3D Wax gibi ürünleri tercih ediyorum. Hem parlaklık sağlamada hem de su iticiliği konusunda benim için oldukça etkili olduklarını düşünüyorum.

Eğer istersen, bu hafta sonu senin için wax kullanılmayan bir arabada ürünü deneyebilirim. Sana video atabilirim su iticiliği konusunda.
denerseniz çok iyi olur bende polytop düşünüyorum da

thelordof

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Bende hızlı cila arayışındayım şuanlık ekonomik olarak polytop maximus mantıklı gibi ama oda 1:50 veya 1:100 seyreltin diyor. O kadar seyreltmeye işlevini yerine getirirmi? Aracımda soft 99 fusso var onu desteklemek boyayı parlatmak niyetiyle almak istiyorum bu ihtiyaçlarımı karşılarmı? Carpro auto finesse artık alınacak gibi olmadı hepsi 500-1000 tl arası ve 500ml :(
Evet fiyatları bende takip etmiyordum. Ürün azalmaya başladığı için bir bakayım dedim fiyatları görünce afalladım.

thelordof

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat

Zamanınız olursa harika olur.

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Youtube kanalımda instagram sayfamda videoları mevcut oradan etkisine bakabilirsiniz.

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Hocam fiyatları çok ama sarfiyatları çok az yani 1 kere alıp neredeyse her yıkamada kullanmaya rağmen 8-10 kez kullanılır tüm araca. Carpro elixir'in 50 ml versiyonu var onu alıp deneyebilirsiniz memnun kalırsanız düşünürsünüz bunların dışında sonax'ın seramikli cilası var biraz daha uygun fiyatı seramikli olması da cabası. Forumdaki diğer arkadaşların önerisiyle vonixx'in blend serisi de güzel. Parlaklık olarak sık sil cilalar bence çok daha etkili zaten fusso varmış aracınızda pw wetcoat gibi ürünün pek anlamı olmaz boncuklarınız var zaten ben sonax bsd kullanmadım ama onu da öven çok quick detailer tarzı ürün bakabilirsiniz