Hızlı Cila Ne Önerirsiniz?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hocam fiyatları çok ama sarfiyatları çok az yani 1 kere alıp neredeyse her yıkamada kullanmaya rağmen 8-10 kez kullanılır tüm araca. Carpro elixir'in 50 ml versiyonu var onu alıp deneyebilirsiniz memnun kalırsanız düşünürsünüz bunların dışında sonax'ın seramikli cilası var biraz daha uygun fiyatı seramikli olması da cabası. Forumdaki diğer arkadaşların önerisiyle vonixx'in blend serisi de güzel. Parlaklık olarak sık sil cilalar bence çok daha etkili zaten fusso varmış aracınızda pw wetcoat gibi ürünün pek anlamı olmaz boncuklarınız var zaten ben sonax bsd kullanmadım ama onu da öven çok quick detailer tarzı ürün bakabilirsiniz
saolun teşekkür ederim önerileriniz için

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@thelordof bir gün haberleşelim. Gyeon Wetcoat vereyim :)

Şu an mevcut fiyatları görünce eldekileri kullanmaya bile kıyamıyor insan.

lafons

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bende hızlı cila arayışındayım şuanlık ekonomik olarak polytop maximus mantıklı gibi ama oda 1:50 veya 1:100 seyreltin diyor. O kadar seyreltmeye işlevini yerine getirirmi? Aracımda soft 99 fusso var onu desteklemek boyayı parlatmak niyetiyle almak istiyorum bu ihtiyaçlarımı karşılarmı? Carpro auto finesse artık alınacak gibi olmadı hepsi 500-1000 tl arası ve 500ml :(
Ben de aracıma soft 99 fusso uyguladım, hızlı cila olarak neye karar verip almıştınız merak ettim?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Ben de aracıma soft 99 fusso uyguladım, hızlı cila olarak neye karar verip almıştınız merak ettim?
Eskiden benzinlikte yıkadığım için sıkıp durulama şeklinde kullanılan hızlı cilalardan almamıştım. Fussoyu kullanmayı bıraktım verdiği parlaklık ve doygunluk zayıf kalıyor şuanda favori waxım vonix native ve k2 proton onu desteklemek için arada vonix blend sprey wax veya sonax ceramic sprey kaplama kullanıyordum. Blend sprey waxı kesinlikle tavsiye ederim.

lafons

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Eskiden benzinlikte yıkadığım için sıkıp durulama şeklinde kullanılan hızlı cilalardan almamıştım. Fussoyu kullanmayı bıraktım verdiği parlaklık ve doygunluk zayıf kalıyor şuanda favori waxım vonix native ve k2 proton onu desteklemek için arada vonix blend sprey wax veya sonax ceramic sprey kaplama kullanıyordum. Blend sprey waxı kesinlikle tavsiye ederim.
ben fussoyu yeni aldığım için bitene kadar kullanayım, o esnada ara sıra blend sprey wax da kullanayım mı yoksa fusso bitene kadar hızlı cila işinden vaz mı geçeyim?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
ben fussoyu yeni aldığım için bitene kadar kullanayım, o esnada ara sıra blend sprey wax da kullanayım mı yoksa fusso bitene kadar hızlı cila işinden vaz mı geçeyim?
Fusso zaten cok dayanıklı bi waxtır yüzey düzgün temizlendiyse 3-4 ay rahat kalıyor siz 2-3 ayda bir uygulayın yeterli olucaktır ama fussoyu bitirmek bi hayli zaman alacaktır bilginiz olsun