Hızlı Soru - Cevap

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #20,321
Abi marolex axel 3000 de kullanıyorum köpük atmıyor nedense. 2 litreye 50 ml kullanıyorum neden atmıyor acaba. bozulmuş olabilirmi?
BH Auto Foam diğer ön yıkama köpükleri kadar köpük yapmaz. Görece daha sulu kıvamdadır. Ancak temizleme kabiliyeti iyidir. Fazla yoğun kullanırsanız korumayı zayıflatır.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Sizin kullandığınız en çok köpük yapan apc hangisi? (PH nötr olması önemli tabi)
pH nötr bir apc bulamazsınız., apc ‘lerin nereyse hepsi pH 11-12 veya 13 gibi yüksek değerlere sahiptir, ne kadar sulandırırsanız da ph değeri fazla düşmez, iç kısımlardaki plastik, yumuşak plastik (vinil), deri gibi hassas bölgelere de APC kullanılması orta vadede malzemeye zarar verecektir, bu tip hassas bölgeler için interior cleaner tarzı bir ürün kullanmanız daha doğru olacaktır.

Arenas0

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
pH nötr bir apc bulamazsınız., apc ‘lerin nereyse hepsi pH 11-12 veya 13 gibi yüksek değerlere sahiptir, ne kadar sulandırırsanız da ph değeri fazla düşmez, iç kısımlardaki plastik, yumuşak plastik (vinil), deri gibi hassas bölgelere de APC kullanılması orta vadede malzemeye zarar verecektir, bu tip hassas bölgeler için interior cleaner tarzı bir ürün kullanmanız daha doğru olacaktır.
Biliyorum zaten içerde de asla kullanmam. Ben herhangi bir yere fırça ile sürtünce en çok köpüreninden arıyorum. İçerde autoglym interior kullanırım ama oda köpürmüyor. İçerisi için var mı köpüren tercihiniz?

Süleyman Demirel

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muğla
Merhaba büyük umutlar ile aldığım spritz tambir hayal kırıklığı oldu ben önden siliyorum arkadan ürün uçuyor ne yapsam yüzeyde kalıcı olmadı ve bazı trimlere dalgalı görünüm yaptı arkadaşımın aracında kısmen daha iyi çalıştı apc ile ufak bir kısımda ön temizlik yapıp öyle uyguladım kendi aracıma ama sonuç yine hüsran…

Bana önerebileceğiniz iç trim koruma yenileme ürünü varımdır. Cg natural shine almayı düşünüyorum.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Merhaba büyük umutlar ile aldığım spritz tambir hayal kırıklığı oldu ben önden siliyorum arkadan ürün uçuyor ne yapsam yüzeyde kalıcı olmadı ve bazı trimlere dalgalı görünüm yaptı arkadaşımın aracında kısmen daha iyi çalıştı apc ile ufak bir kısımda ön temizlik yapıp öyle uyguladım kendi aracıma ama sonuç yine hüsran…

Bana önerebileceğiniz iç trim koruma yenileme ürünü varımdır. Cg natural shine almayı düşünüyorum.
Ürün bölünmüş ürün yada bozulmuş olabilir mi? Spritz autofinesse nin en tutulan ürünüdür.. Bende bittiği için meguiars ın ürününü aldım ve kokusu ve yağlı tabakası nedeniyle bitince tekrar Spritz almayı planlıyorum..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süleyman Demirel

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muğla
Ürün bölünmüş ürün yada bozulmuş olabilir mi? Spritz autofinesse nin en tutulan ürünüdür.. Bende bittiği için meguiars ın ürününü aldım ve kokusu ve yağlı tabakası nedeniyle bitince tekrar Spritz almayı planlıyorum..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ürünü sıfır kutu olarak satın aldım ilk defa,bölünmüş ürün olduğunu düşünmüyorum kendi şişesinde geldi kokusu çamaşır suyu gibi desem değil Hindistan cevizi desem değil arada garip bir kokusu var beyaz. Bilindik bir detay marketten aldım çakma olduğunu düşünmüyorum ama kesinlikle verim alamadım şebeke suyundan farkı yoktu benim araçta

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Meguiars Supreme Shine Protectant.
(Bu ürünü Superclean Mikrofober pedle uygulayacaksiniz)

Hem Temizleme hem koruma özelligi vardir.

Dış Trimler için

Meguiars Ceramic Trim Restorer
Meguiars Black Trim Restorer

Önerebilirim

Süleyman Demirel

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muğla
Meguiars Supreme Shine Protectant.
(Bu ürünü Superclean Mikrofober pedle uygulayacaksiniz)

Hem Temizleme hem koruma özelligi vardir.

Dış Trimler için

Meguiars Ceramic Trim Restorer
Meguiars Black Trim Restorer

Önerebilirim
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim bu ürünü aradığımda sprey tarzı çıkıyor güvenli satın alabileceğimiz önerdiğiniz bir site var mı acaba ben bulamadım galiba yanlış ürün almak istemiyorum açıkçası.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Cevabınız için teşekkür ederim sipariş geçtik umarım faydalı olur tekrar çuvallamak istemiyorum :)
Çuvallamazsınız :) Meguiarsın ürünleri cok güzel kaliteli oluyor. Bende Ultimate Protectan 500ml sıvı olanını kullanıyorum sadece koruyucu olarak cok güzel bi ürün kaliteli yani tavsiye ederim.

Süleyman Demirel

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muğla
Çuvallamazsınız :) Meguiarsın ürünleri cok güzel kaliteli oluyor. Bende Ultimate Protectan 500ml sıvı olanını kullanıyorum sadece koruyucu olarak cok güzel bi ürün kaliteli yani tavsiye ederim.
Hocam anladığım kadarı ile aldığım ürün hem temizlik koruma hemde parlaklık veriyor ayrıca koruma almaya gerek var mı? Ayrıca ürünün parlaklığı doğal görünüme yakın mı acaba konsolda uygulayıp güneş yansıması yapması problem olur bu işlerde yeni olduğum için kafam çorba oldu açıkçası arabanın plastik ve torpido aksamı biraz temiz ve canlı görünsün bana yeterli

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hocam anladığım kadarı ile aldığım ürün hem temizlik koruma hemde parlaklık veriyor ayrıca koruma almaya gerek var mı? Ayrıca ürünün parlaklığı doğal görünüme yakın mı acaba konsolda uygulayıp güneş yansıması yapması problem olur bu işlerde yeni olduğum için kafam çorba oldu açıkçası arabanın plastik ve torpido aksamı biraz temiz ve canlı görünsün bana yeterli
Sizin aldığınız üründe zaten hem temizleme hem koruma var tekrardan koruma almanıza gerek yok bende benzerini kullanıyorum manasında söyledim :) O ürünün finishi nasıl hiç bilmiyorum @Erkan KOCAKAYA abi kullanıyordu o bilir görünce yazar nasıl olduğunu

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Sizin aldığınız üründe zaten hem temizleme hem koruma var tekrardan koruma almanıza gerek yok bende benzerini kullanıyorum manasında söyledim :) O ürünün finishi nasıl hiç bilmiyorum @Erkan KOCAKAYA abi kullanıyordu o bilir görünce yazar nasıl olduğunu
Merhabalar, meguiars suprema yi iç plastik aksamda kullanıyorum. Ben araç içinin çok kirlenmesine izin vermeden :) temizliyorum. Hatta nemli bir bez ile temizleyip sonra meguiars suprema yi çok az beze fıs fıs yapıyorum. Etkisi güzel, parlaklık veriyor. Toz tutmuyor, ben bu arada en az 15 günde bir iç temizlik yapıyorum. Sonra temiz bjr bez ile suprema nin üzerinden geçiyorum. Torpidaya daha birşey sürmedim. Genelde onun hafif nemli bjr bez ile tozunu alıyorum. Dış plastik aksamda meguiars 40 kullanıyorum. Baya şık duruyor. Etkisi uzun süre gidiyor. O yüzden haftalık temizlikte çok az miktarda kullanıyorum meguiarsi. Parlaklık konusunda tatminkar bence.