Hızlı Soru - Cevap

Süleyman Demirel

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muğla
Konsol için daha soft bişeyler almanız daha iyi olucaktır veya sulandırma oranını yüksek tutun. Konsol koruyucu için spritz iyidir.
Cevabınız için teşekkür ederim ürün iç trimlerde 1:10 şeklinde kullanım öneriliyor 1:11-12 şeklinde kullanmayı düşünüyorum ancak bu şekilde ürün özeliğini kaybeder mi acaba birde soft ürün derken bir öneriniz var mı acaba

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Cevabınız için teşekkür ederim ürün iç trimlerde 1:10 şeklinde kullanım öneriliyor 1:11-12 şeklinde kullanmayı düşünüyorum ancak bu şekilde ürün özeliğini kaybeder mi acaba birde soft ürün derken bir öneriniz var mı acaba
Ben üst konsolda Koch Chemie Po kullanıyorum aşağılara KC MZR kullanıyorum. Ürünün kendisinde iç trimlere 1:10 sulandırın diyorsa alt trimlere 1:10 üst konsola 1:15 kullansanız daha iyi olur bence

Drgg

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yağmurların başlaması nedeniyle sileceklerim ses yapıyor bir yerde görmüştüm ipa ile silecekleri temizleyin diye, camlarda da ne kadar silecek geçse de kireç lekesi gibi yerler var ipa işe yarar mı?

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yağmurların başlaması nedeniyle sileceklerim ses yapıyor bir yerde görmüştüm ipa ile silecekleri temizleyin diye, camlarda da ne kadar silecek geçse de kireç lekesi gibi yerler var ipa işe yarar mı?

Bende de var öyle izler, 1:10 APC denedim ama çıkmadı, çözümü arıyorum

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Hocam, aşağıdaki herhangi bir cam pastası denemezi tavsiye ederim. Hangisi uyguna gelirse onu alabilirsin. Sonrası da yağmur kayıdırıcı sürmenizi kesinlikle tavsiye ederim.

Soft99 Glaco Glass Compound Roll On Cam Temizleyici Pasta 100ml.
Carpro ceriglass 150ml
Autoglym glass polish 325ml

Soft99 Glaco ultra yağmur kaydırıcı
Nasiol glasshield araç nano yağmur kaydırıcı

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Elimde 900 ml kadar bilthammer auto foam var bu şampuan kova içinmi kullanılıyor 2 litre suya 50 ml bu şampuandan koydum su gibi köpük atıyor fiyatıda pahalı sanırsam nasıl kullanılır acaba bu şampuan

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce

Elimde 900 ml kadar bilthammer auto foam var bu şampuan kova içinmi kullanılıyor 2 litre suya 50 ml bu şampuandan koydum su gibi köpük atıyor fiyatıda pahalı sanırsam nasıl kullanılır acaba bu şampuan
Kova şampuanı değil, Foam Lance yada alta foam gibi köpük yapıcı pompa da kullanılır.. Foam Lance de sarfiyat az olur ama basınçlı pompa da sarfiyat fazladır.. Güzel temizlik yapar, boya korumaya da zarar vermez..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Kova şampuanı değil, Foam Lance yada alta foam gibi köpük yapıcı pompa da kullanılır.. Foam Lance de sarfiyat az olur ama basınçlı pompa da sarfiyat fazladır.. Güzel temizlik yapar, boya korumaya da zarar vermez..

Abi marolex axel 3000 de kullanıyorum köpük atmıyor nedense. 2 litreye 50 ml kullanıyorum neden atmıyor acaba. bozulmuş olabilirmi?

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Abi marolex axel 3000 de kullanıyorum köpük atmıyor nedense. 2 litreye 50 ml kullanıyorum neden atmıyor acaba. bozulmuş olabilirmi?
Basınçlı pompa ile magifoam tarzı ürünler gibi yoğun köpük almak zor, ancak 2 litreye 100 ml - 150 ml ve üzeri kullanılırsa bir nebze daha iyi köpük yapar. Bu ürün en iyi köpüğü foam Lance ile veriyor. Ama şöyle bir durum da var, bu ürünün asıl amacı yoğun köpük vermesi değil, korumaya dokunmadan çok iyi temizlik yapması. Köpüğe takılma bence.. Bir de 2 litrelik karışıma da 100 ml den aşağı ürün kullanmamanı tavsiye ederim.

yunusaktas91

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar.

Gaziantep’te bireysel uygulama yapmaya uygun mekan arıyorum. Elle uygulanabilecek ürünlerle aracıma boya koruma yapmaya çalışacağım. Benzinliklerde ortam ve hava, dış detay yapmaya pek müsait olmuyor. Şehrin suyu da çok kireçli. Butik olarak bu işi yapan ve dükkanın bir bölümünü kiralayabilecek bir yer bilen varsa önerilerinizi bekliyorum.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Basınçlı pompa ile magifoam tarzı ürünler gibi yoğun köpük almak zor, ancak 2 litreye 100 ml - 150 ml ve üzeri kullanılırsa bir nebze daha iyi köpük yapar. Bu ürün en iyi köpüğü foam Lance ile veriyor. Ama şöyle bir durum da var, bu ürünün asıl amacı yoğun köpük vermesi değil, korumaya dokunmadan çok iyi temizlik yapması. Köpüğe takılma bence.. Bir de 2 litrelik karışıma da 100 ml den aşağı ürün kullanmamanı tavsiye ederim.

anladım teşekkür ederim saolun