Hızlı Soru - Cevap

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #20,401
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar. 2 yıl önce aracımı satmıştım ve bu süreçte arabasız olduğumdan forumdan uzak kaldım. Bi ufak başlıklara göz attıktan sonra sizlere sormak isterim;
Kc pw yerine kullanabileceğimiz daha iyi ürünler geldi mi acaba? Normal wax gibi değilde direkt olarak sıkıp durulayabileceğim parlaklık ve hidrofobi özellikli ürün arıyorum, önerilerinizi bekliyorum. Cümleten iyi günler

bkiselcuk

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Hocam ben kullanıyorum. Üründen menunum. Arabanızda koruma varsa güzel hidrofobik boncukları üflerek itiyorlar ama koruma yoksa kolay kolay boncuksuz suları itmezler. Bide kapı kolları, ön ızgara, dar alanda kalan suları itmek için kullanabilirsin.
İmzamdaki youtube kanalımda her videolarımda mevcut oradan izleyip alıp almayacağı karar verebilirsin. Eğer almayı düşünüyorsan en az 4.0ah'lik batarya şart. Eğer bütçe yetmezse 3ah'lik işi görür.
Evet aracımda seramik kaplama var ve düzenli destekleyici ürünler kullanıyorum. Baya kararsız kalmıştım teşekkür ederim.

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar. 2 yıl önce aracımı satmıştım ve bu süreçte arabasız olduğumdan forumdan uzak kaldım. Bi ufak başlıklara göz attıktan sonra sizlere sormak isterim;
Kc pw yerine kullanabileceğimiz daha iyi ürünler geldi mi acaba? Normal wax gibi değilde direkt olarak sıkıp durulayabileceğim parlaklık ve hidrofobi özellikli ürün arıyorum, önerilerinizi bekliyorum. Cümleten iyi günler
polytop un konsantre ürünü var. Tam size göre.

mrtkar13

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar merhaba, aracimda full pff var. Buna uygun koruma ne onerirsiniz ? Çok fazla urun denedim ama ppf de tutmuyor cogu. Suan bathe ile yikayip hydrolite sıkıp duruluyorum. Reload kullandim bir faydasini goremedim.

mrtkar13

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hocam ben kullanıyorum. Üründen menunum. Arabanızda koruma varsa güzel hidrofobik boncukları üflerek itiyorlar ama koruma yoksa kolay kolay boncuksuz suları itmezler. Bide kapı kolları, ön ızgara, dar alanda kalan suları itmek için kullanabilirsin.
İmzamdaki youtube kanalımda her videolarımda mevcut oradan izleyip alıp almayacağı karar verebilirsin. Eğer almayı düşünüyorsan en az 4.0ah'lik batarya şart. Eğer bütçe yetmezse 3ah'lik işi görür.
Fatih hocam merhaba, bu hafta firca aldim , albino serisi disarisi icin 40mm sizce degistireyimmi sizinki 30 mm sanirim videolarinizdan izledigim kadariyla.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fatih hocam merhaba, bu hafta firca aldim , albino serisi disarisi icin 40mm sizce degistireyimmi sizinki 30 mm sanirim videolarinizdan izledigim kadariyla.
Merhaba hocam, evet dış detayı 30mm olanı kullanıyorum aynısı 40mm olanı var bende, içte ve dışta olur. Bence kenarında dursun ilerde lazım olur diye. 30mm olanı alsan iyi olur tabi bütçen yetiyorsa.

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Plastik tampon çamurluk plastik dış trimleri gibi parçaları parlatmak ve korumak için ne önerirsiniz arkadaşlar, yıkandıktan sonra araba tertemiz oluyor ancak plastiklerde istediğim sonuca varamıyorum araç sıfır olmasına rağmen

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Plastik tampon çamurluk plastik dış trimleri gibi parçaları parlatmak ve korumak için ne önerirsiniz arkadaşlar, yıkandıktan sonra araba tertemiz oluyor ancak plastiklerde istediğim sonuca varamıyorum araç sıfır olmasına rağmen
Meguiars Ultimate Black Plastic Restorer
Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer
Auto finesse revive

Auto brite pink sheen
Shiny garage jet black
Gibi örnekler veya kullandığınız lastik parlatıcınız solvent bazlı değilse kullanabilirsiniz fakat toz toplayabilir o şekilde

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Meguiars Ultimate Black Plastic Restorer
Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer
Auto finesse revive

Auto brite pink sheen
Shiny garage jet black
Gibi örnekler veya kullandığınız lastik parlatıcınız solvent bazlı değilse kullanabilirsiniz fakat toz toplayabilir o şekilde
Teşekkür ederim hocam, sizin favoriniz hangisi FP açısından ?

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Ben meguiars 40 kullanıyorum. Sefa bey'in tavsiyesi ile aldım. Memnunum.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Bölünmüş satılmıyor sanırsam hocam. Min. 3.7 litre olarak tedarik edilebiliyor sanırım çok fazla bence
Ben daha önceden bölünmüş olarak Sefa Bey'den aldım. Şu an elinde var mıdır bilmiyorum. Kendisine sorabilirsin. Yoksa bile tavsiyesi olur. Çok değerli ve kıymetli' dir kendisi bizim için.

Kaan17

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Teşekkür ederim hocam, sizin favoriniz hangisi FP açısından ?
Şahsen ben artık fiyatlara bakmıyorum ertesi gün 1.5 kat zamlandığı için :) benimde kullandığım ürün bitti hendlex i denemek için almayı düşünüyorum saydıklarımdan birini alabilirsiniz üzmez onlar, auto finesse çok toz çekiyor ama bilginiz olsun

mrtkar13

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Şahsen ben artık fiyatlara bakmıyorum ertesi gün 1.5 kat zamlandığı için :) benimde kullandığım ürün bitti hendlex i denemek için almayı düşünüyorum saydıklarımdan birini alabilirsiniz üzmez onlar, auto finesse çok toz çekiyor ama bilginiz olsun
Kaan hocam merhaba, ppf icin yorumlarinizi gormustum, aracimda full ppf var wax hizli cila ne onerirsiniz ? Hydrolite kullaniyorum reload kullandim waxi bir ise yaramadi gibi. Hepsi çok fazla toz cekiyor. Hydrolite hic degilse su itisi sagliyor sık durula seklinde.