Hızlı Soru - Cevap

detayseverr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
Öne çıkan konu #20,501
Logo ve yazıların aralarını hangi fırçayla fırçalasam da içlerindeki kiri geçiremedim apc ile de çıkaramadım. Bu yazıları sökmeden temizlenin bir yolu yok mu?

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Uzun yol sırasında camda ki böcek vs lekeleri için K2 Nuta Pro Anti-Insect tarzı böcek temizleyici ürün mü Cam Temizleyici ürün mü yoksa apc ile mi camı silip yola devam etmek gerek?

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Logo ve yazıların aralarını hangi fırçayla fırçalasam da içlerindeki kiri geçiremedim apc ile de çıkaramadım. Bu yazıları sökmeden temizlenin bir yolu yok mu?
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyordum, k2 bora aldım ön yıkama için, yazıların arasını rahatça temizliyor doğrudan fısfıs şeklinde sıkınca

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Cam filmi için Ankara'da llumar ya da solargard veya başka kaliteli bir ürün yaptirabilecegim işini iyi ve temiz yapan bir yer var mı bildiğiniz.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Cam filmi için Ankara'da llumar ya da solargard veya başka kaliteli bir ürün yaptirabilecegim işini iyi ve temiz yapan bir yer var mı bildiğiniz.
Yildiz,hilal mahallesi, Hollanda Cd. 3/B, 06650 Çankaya/Ankara

Tabanwax Garage

Solarguard ve Oracal uygulamasi yapiyor İscilik çok iyi yaptiklari işe garanti verir Ustamin adi Salihtir.

Nerden baksaniz 40/50 Araclik uygulama yaptirmişligimiz vardir,fiyatlari da uygundur.Fiyat alirkende Referans olarak benim ismimi de verebilirsiniz.

Numarasi 0 507 548 50 06

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yildiz,hilal mahallesi, Hollanda Cd. 3/B, 06650 Çankaya/Ankara

Tabanwax Garage

Solarguard ve Oracal uygulamasi yapiyor İscilik çok iyi yaptiklari işe garanti verir Ustamin adi Salihtir.

Nerden baksaniz 40/50 Araclik uygulama yaptirmişligimiz vardir,fiyatlari da uygundur.Fiyat alirkende Referans olarak benim ismimi de verebilirsiniz.

Numarasi 0 507 548 50 06
Önümüzdeki günlerde bir sorup fiyat alayım.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Aralık ortasında Ankara Detailing Dükkanında Solargard yaptırmıştım. Geceleyin bir sorun yaşamadım. Havalar ısınmadığı için ısıyı kesme performansını deneyimlemedim.
Tavsiye ederim.

Son düzenleme:

ahmetouz_12

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu

Far üstünde bu lekeler çıkmıyor ne yaptiysam cikaramadim kil uygulamasi yaptim kile bir sey yapisiyor ama fara daha cok yayiliyor

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eğer kireç lekesi ise igl glass tarzı ürünler ile çıkacaktır. Ama şekli itibari ile daha çok kuş pisliğine benziyor. Öyle ise belki işin ehli bir yerde ince polisaj ve sonrasında da ppf bu tür durumlardan koruyacaktır

Ben de kus pisligi ya da kireç diye düşünüyorum dediginiz gibi olabilir icime oturdu ya

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Far üstünde bu lekeler çıkmıyor ne yaptiysam cikaramadim kil uygulamasi yaptim kile bir sey yapisiyor ama fara daha cok yayiliyor
Bu leke beton tavandan akan bir kimyasaldir Detay ürünlerinin hicbiri cikarmiyor malesef M700 tiner biraz cikartiyor ama oda orasi icin olmaz en güzel cözüm hafif bir polisaj ile gecer orasi.

ahmetouz_12

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Eğer kireç lekesi ise igl glass tarzı ürünler ile çıkacaktır. Ama şekli itibari ile daha çok kuş pisliğine benziyor. Öyle ise belki işin ehli bir yerde ince polisaj ve sonrasında da ppf bu tür durumlardan koruyacaktır
Sağolun hocam
Bu leke beton tavandan akan bir kimyasaldir Detay ürünlerinin hicbiri cikarmiyor malesef M700 tiner biraz cikartiyor ama oda orasi icin olmaz en güzel cözüm hafif bir polisaj ile gecer orasi.
Teşekkür ederim hocam tavsiyeniz üzerine ilgileneceğim

bbah

Acemi Detaycı
Üye
İl
rize

Eğer kapalı garaj tavanından damlayan kireçli su lekesi ise, herhangi marka kireç çözücü yü 1'e 3 sulandırıp leke üzerine sıkın biraz bekleyin ve sonra durulayın. Defalarca başıma geldiği için ben de bu şekilde temizliyorum.